FORUMS
Remove All Ads from XDA
H10 Turbo

[KITCHEN][06/05] UOT Kitchen (Ultimate Online Theme Kitchen) version 4.0

3,322 posts
Thanks Meter: 1,842
 
By mendozinas, Inactive Recognized Developer on 12th March 2011, 08:48 PM
Thread Closed Email Thread
25th September 2011, 07:03 PM |#4921  
mendozinas's Avatar
OP Inactive Recognized Developer
Thanks Meter: 1,842
 
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by bignate78

Hello??!!

Big dog Infuse I997 doin some Hellraising

Try different browser. What problem you have exacly?

Sent from my pocket using a pen
 
 
25th September 2011, 08:47 PM |#4922  
colinmc8's Avatar
Senior Member
Flag Leavin'....on a jet plane!! I don't know when I'll be back again?
Thanks Meter: 170
 
More
Quote:
Originally Posted by mendozinas

any info here?
What device, what UOT file name, what options you choose?
Are you sure you did not wipe all (factory reset)?
try with battery mod only at first if you have problems. This mod always work, so if it not - means you did something wrong.

Hi, I tried with only the battery mod, this time at least it rebooted for me, but no change. I then mounted system and data and flashed, still no change. Then wiped cache and dalvik and that worked!

So now I´m gonna try adding another mod, do I need to re-add the battery mod or will that stay as it is?

Also, do I need to re-upload the files from my rom?

Its ok, I got it figured out
25th September 2011, 11:09 PM |#4923  
music.soul's Avatar
Senior Member
Flag Ahmedabad , Guj , In
Thanks Meter: 603
 
More
E:/cant open or something error ... in bracket BAD comes ... what to do

UOT-09-25-22-42-1 <-- Galaxy Ace Cyanogen (Unofficial)
26th September 2011, 12:06 AM |#4924  
mendozinas's Avatar
OP Inactive Recognized Developer
Thanks Meter: 1,842
 
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by music.soul

E:/cant open or something error ... in bracket BAD comes ... what to do

UOT-09-25-22-42-1 <-- Galaxy Ace Cyanogen (Unofficial)

you have some error in bracked or something...
26th September 2011, 01:49 AM |#4925  
Account currently disabled
Flag Thousand oaks, ca
Thanks Meter: 99
 
More
Quote:
Originally Posted by mendozinas

Try different browser. What problem you have exacly?

Sent from my pocket using a pen

Exactly what I said. I get to where I need to upload my framework and systemUI and it says error (10). I've tried and tried and tried in many different ways and still it won't upload!

Big dog Infuse I997 doin some Hellraising
26th September 2011, 05:32 AM |#4926  
Junior Member
Flag Singapore
Thanks Meter: 0
 
More
Quote:
Originally Posted by mendozinas

are you running Insertcoin GB 2.4.2 Sensation ROM without any mods installed? If not - upload your own files.

i am on android 2.3.4/insertcoin 2.5.5-2 XE based.

so far i only installed a battery mod. previously there were no mods installed.
26th September 2011, 06:51 AM |#4927  
mendozinas's Avatar
OP Inactive Recognized Developer
Thanks Meter: 1,842
 
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by Nonsensical86

i am on android 2.3.4/insertcoin 2.5.5-2 XE based.

so far i only installed a battery mod. previously there were no mods installed.

insertcoin 2.5.5-2 XE based is not insertcoin GB 2.4.2.
Upload files from your rom, don't select from kitchens list

Sent from my pocket using a pen
The Following User Says Thank You to mendozinas For This Useful Post: [ View ] Gift mendozinas Ad-Free
26th September 2011, 08:04 AM |#4928  
music.soul's Avatar
Senior Member
Flag Ahmedabad , Guj , In
Thanks Meter: 603
 
More
Quote:
Originally Posted by mendozinas

you have some error in bracked or something...

Din't Get u :/
26th September 2011, 08:33 AM |#4929  
xtrymind's Avatar
Senior Member
Flag Bandung
Thanks Meter: 255
 
More
hello, i'm using galaxy gio firmware gingerbread dxpk6, i want asking, why i'cant use rotary locksreen in kitchen, the lockscreen didnt change,
please help,
thanks
26th September 2011, 12:43 PM |#4930  
mendozinas's Avatar
OP Inactive Recognized Developer
Thanks Meter: 1,842
 
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by music.soul

Din't Get u :/

Me too.
That was joke, because you did not discribed your problem.


Sent from my pocket using a pen
26th September 2011, 12:46 PM |#4931  
mendozinas's Avatar
OP Inactive Recognized Developer
Thanks Meter: 1,842
 
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by xtrymind

hello, i'm using galaxy gio firmware gingerbread dxpk6, i want asking, why i'cant use rotary locksreen in kitchen, the lockscreen didnt change,
please help,
thanks

Kitchen cannot change lockscreen. Kitchen only changes the look. So if you do not have rotary lockscreen - kitchen will not give it to you.

Sent from my pocket using a pen
Thread Closed Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes