FORUMS
Remove All Ads from XDA

 View Poll Results: You will like a mini CM7 ? with only english,portuguese and spanish !

Yes
 
300 Vote(s)
80.21%
No
 
74 Vote(s)
19.79%

[DEV]Cyanogenmod 7 [2.3.7] madteam edition ! V:2.0 Rc2 18/01

1,029 posts
Thanks Meter: 3,236
 
Post Reply Email Thread
17th November 2012, 03:26 PM |#111  
AlphaQ's Avatar
Member
Thanks Meter: 5
 
More
WIFI?
Wifi acting very funny..it scan connections..when i type password it says connecting,then remembered and then disabled..

---------- Post added at 04:26 PM ---------- Previous post was at 03:57 PM ----------

bug report:
wifi still has bugs
GPRS not working for me!!
bluetooth etc.
17th November 2012, 03:30 PM |#112  
Senior Member
Thanks Meter: 84
 
More
Use Static IP to use Wifi
ipconfig/all for Windows
ifconfig /all Unix & Linux
The Following User Says Thank You to superboom For This Useful Post: [ View ] Gift superboom Ad-Free
17th November 2012, 04:52 PM |#113  
whitexp's Avatar
OP Senior Member
Flag Rio De Janeiro
Thanks Meter: 3,236
 
Donate to Me
More
tips..
use static ip for wifi

in windows = windows + r type >cmd >enter> type...
Quote:

ipconfig /all

see configs .. and put in cm7 (wifi ,menu ,advanced ,ip estatic ,configure you dns ip and others... )

after turn off wifi ..
if u need turn on again type in terminal emulator
Quote:

$ su
# rmmod bcm4330


thanks for download...


pls if you report ,report with logcats ....

thanks
The Following 4 Users Say Thank You to whitexp For This Useful Post: [ View ] Gift whitexp Ad-Free
17th November 2012, 05:09 PM |#114  
Senior Member
Flag Bangalore
Thanks Meter: 16,186
 
Donate to Me
More
Info 2
Quote:
Originally Posted by whitexp

tips..
use static ip for wifi

in windows = windows + r type >cmd >enter> type...


see configs .. and put in cm7 (wifi ,menu ,advanced ,ip estatic ,configure you dns ip and others... )

after turn off wifi ..
if u need turn on again type in terminal emulator



thanks for download...


pls if you report ,report with logcats ....

thanks

i have connected my device but not able to browse in it!!!help????plz
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	Untitled.jpg
Views:	244
Size:	42.4 KB
ID:	1489250   Click image for larger version

Name:	screenshot-20121117-223637.png
Views:	218
Size:	28.9 KB
ID:	1489251  
17th November 2012, 05:26 PM |#115  
AlphaQ's Avatar
Member
Thanks Meter: 5
 
More
Will try again...for the time,i cant boot..flashing stock.
17th November 2012, 05:26 PM |#116  
whitexp's Avatar
OP Senior Member
Flag Rio De Janeiro
Thanks Meter: 3,236
 
Donate to Me
More
tips..
use static ip for wifi

in windows = windows + r type >cmd >enter> type...

Quote:

ipconfig /all


see configs .. and put in cm7 (wifi ,menu ,advanced ,ip estatic ,configure you dns ip and others... )

see screens (i hope its help you guys)





after turn off wifi ..
if u need turn on again type in terminal emulator

Quote:

$ su
# rmmod bcm4330



thanks for download...


pls if you report ,report with logcats ....

thanks
The Following 3 Users Say Thank You to whitexp For This Useful Post: [ View ] Gift whitexp Ad-Free
17th November 2012, 05:30 PM |#117  
Senior Member
Thanks Meter: 84
 
More
I provided my logcat!!

logcat.txt
17th November 2012, 05:38 PM |#118  
whitexp's Avatar
OP Senior Member
Flag Rio De Janeiro
Thanks Meter: 3,236
 
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by superboom

I provided my logcat!!

Attachment 1489307

but its with ip static configured right ... ?

we need logcat without ip static configured for try see erros about solve ip !



PS: i no have a router in home .....
17th November 2012, 05:55 PM |#119  
jephimax's Avatar
Senior Member
Flag Dagupan City
Thanks Meter: 54
 
More
No need for a router, just use http://www.connectify.me/
The Following User Says Thank You to jephimax For This Useful Post: [ View ] Gift jephimax Ad-Free
17th November 2012, 05:56 PM |#120  
Senior Member
Thanks Meter: 84
 
More
So, its without static ip

logcat_nostatic.txt

I hope you will fix this another wifi issue
17th November 2012, 08:00 PM |#121  
Senior Member
Thanks Meter: 84
 
More
lol, in service manual from galaxy y
They writing bcm21552 ???
Post Reply Subscribe to Thread

Guest Quick Reply (no urls or BBcode)
Message:
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes