FORUMS
Remove All Ads from XDA

[CLOSED][APP MOD] Google Maps navigation

1,371 posts
Thanks Meter: 1,752
 
By stian230, Senior Member on 24th March 2011, 11:10 PM
Thread Closed Email Thread
26th March 2012, 09:56 AM |#2361  
Member
Thanks Meter: 3
 
More
Compass is not working in stock Google maps 6.3(and I've tried 6.4 too), now your position is a dot but it must to be a arrow showing the direction on going. This function no need to turn on GPS, and even with GPS, the position switch between dot and arrow unstably, it's weird.

device:xperia ray with ICS 4.0
 
 
27th March 2012, 04:58 AM |#2362  
Member
Kuala Lumpur, Malaysia
Thanks Meter: 1
 
More
Quote:
Originally Posted by szihs

ported to 6.4

Thank you ever so much, szihs! Really appreciate your time and effort for our benefit! Thank you again.

---------- Post added at 03:58 AM ---------- Previous post was at 03:55 AM ----------

Quote:
Originally Posted by miloytyn

Ok here is szihs version ported to non_rooted phone. The application seems to have been changed a bit since the previous version. I didn't test it much, but it seems to work correctly. If you have ownhere's version installed you need to uninstall it first.

Thank you very very much, miloytyn! Have been away busy with work. Will download now and test! Thank you very much once again!

UPDATE: Works wonderfully! Many many thanks once again to szihs and miloytyn for your precious time and efforts! I could kiss you both! Haha!
27th March 2012, 09:52 AM |#2363  
Senior Member
Thanks Meter: 56
 
More
Quote:
Originally Posted by miloytyn

Ok here is szihs version ported to non_rooted phone. The application seems to have been changed a bit since the previous version. I didn't test it much, but it seems to work correctly. If you have ownhere's version installed you need to uninstall it first.

Thank you for your work.

Is this for ICS only? or is it for 2.3.3 as well?

Does anyone know if Navigation takes into account the traffic layer, when suggesting routes?
27th March 2012, 10:43 AM |#2364  
Senior Member
Flag Espoo
Thanks Meter: 108
 
More
Quote:
Originally Posted by Ommadawn101

Thank you for your work.

Is this for ICS only? or is it for 2.3.3 as well?

Works also with 2.3.3, in fact I use 2.3.4.
27th March 2012, 10:55 AM |#2365  
Senior Member
Thanks Meter: 56
 
More
Quote:
Originally Posted by miloytyn

Works also with 2.3.3, in fact I use 2.3.4.

Thank you for the quick response.
I understand that it is more stable than the ownhere version? and that navigation works without having to start maps first? can you confirm?
Do you also happen to know about the traffic layer?
27th March 2012, 11:10 AM |#2366  
Senior Member
Flag Espoo
Thanks Meter: 108
 
More
Quote:
Originally Posted by Ommadawn101

Thank you for the quick response.
I understand that it is more stable than the ownhere version? and that navigation works without having to start maps first? can you confirm?
Do you also happen to know about the traffic layer?

On gingerbread I think both versions work just fine. On ICS ownhere's seems to crash, but I haven't tried it myself. Navigation work straight from the icon. No idea about the traffic layer.
The Following User Says Thank You to miloytyn For This Useful Post: [ View ] Gift miloytyn Ad-Free
27th March 2012, 11:16 AM |#2367  
Senior Member
Thanks Meter: 56
 
More
Quote:
Originally Posted by miloytyn

On gingerbread I think both versions work just fine. On ICS ownhere's seems to crash, but I haven't tried it myself. Navigation work straight from the icon. No idea about the traffic layer.

Thanks again (I also pressed the THANK U button )
The fact that navigation works straight from the icon, is a great advantage.
Downloading and checking.
27th March 2012, 12:53 PM |#2368  
mrgian's Avatar
Senior Member
Flag Davao City
Thanks Meter: 49
 
More
Do this app works on CM7 rom?
27th March 2012, 03:28 PM |#2369  
salisbury_steak's Avatar
Senior Member
Flag Manila
Thanks Meter: 671
 
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by mrgian

Do this app works on CM7 rom?

Yes. Just experiment which version will work for you. I have the 6.4 signed working.
27th March 2012, 04:01 PM |#2370  
mrgian's Avatar
Senior Member
Flag Davao City
Thanks Meter: 49
 
More
Quote:
Originally Posted by salisbury_steak

Yes. Just experiment which version will work for you. I have the 6.4 signed working.

Ok thanks!

Sent from my Optimus 2X using XDA
27th March 2012, 05:13 PM |#2371  
mrgian's Avatar
Senior Member
Flag Davao City
Thanks Meter: 49
 
More
I can't download the 6.4 signed. it will just freeze at 65%. btw, I tried to download it using mobile phone.

Sent from my Optimus 2X using XDA
Thread Closed Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes