FORUMS
Remove All Ads from XDA

Touchscreen Fix, Testers Please

355 posts
Thanks Meter: 101
 
Post Reply Email Thread
25th January 2014, 02:42 AM |#21  
Senior Member
Thanks Meter: 19
 
More
Quote:
Originally Posted by eclyptos

@dladz, @brapicoco, Guys, we said this 20 times, the issue don't show on our devices in the same mode.

we have almost identical issues here, so it's end of January already and no release of software fix. if there is any
 
 
25th January 2014, 03:00 PM |#22  
eclyptos's Avatar
Senior Member
Planet Earth
Thanks Meter: 648
 
More
Quote:
Originally Posted by brapicoco

we have almost identical issues here, so it's end of January already and no release of software fix. if there is any

There is not fix yet, you have to wait until February.
28th January 2014, 06:44 PM |#23  
eclyptos's Avatar
Senior Member
Planet Earth
Thanks Meter: 648
 
More
New FW .136
Guys, the new FW improved with White Balance and Bug fix was uploaded today, HERE Post #36, I don't have the Z1 at the moment so I can't test it but probably you can so if somebody will try to flash it please confirm HERE if the problem with the Touch Screen persist or not! I appreciate your help.
29th January 2014, 05:03 AM |#24  
Senior Member
Thanks Meter: 19
 
More
Quote:
Originally Posted by eclyptos

Guys, the new FW improved with White Balance and Bug fix was uploaded today, HERE Post #36, I don't have the Z1 at the moment so I can't test it but probably you can so if somebody will try to flash it please confirm HERE if the problem with the Touch Screen persist or not! I appreciate your help.

Touchscreen problem is not solved in this FW. Just check the touchscreen problem thread. All hope is lost
29th January 2014, 06:47 AM |#25  
Member
Thanks Meter: 14
 
More
Quote:
Originally Posted by Banwell13

I changed the level = 2 to level = 4

I changed to level = 6
The bug still happens sometime,but less frequently.
Thanks your advice.
30th January 2014, 05:45 PM |#26  
skandats's Avatar
Member
Flag Bangalore
Thanks Meter: 3
 
More
Whenever the screen stops responding, I just wipe the screen with a clean cloth and this solves the problem.
30th January 2014, 06:42 PM |#27  
Member
Thanks Meter: 34
 
More
nuariedc renouf.
It doesn`t make any difference: clean or dirty, pointer speed, touching the alu frame or changing system files - it`s still the same, no difference. Just pure coincidence if it works fine after applying all those "fixes", it will come back and it`s still there for sure.
30th January 2014, 08:32 PM |#28  
Nemeziz 56th's Avatar
Senior Member
Flag XCXC
Thanks Meter: 72
 
More
I have no problem with the Touchscreen.
I tried to reproduce the method to become the issues but nothing.
That I was tried:
Waiting 30 seconed and nothing.
Look the phone with my finger on Touchscreen and unlock and nothing.

Sometimes I notice on Alien Shooter that the Touchscreen froze for some seconds but than I press Stop wait 2 seconds and play again.

Sent from awesome Z1
31st January 2014, 01:21 AM |#29  
eclyptos's Avatar
Senior Member
Planet Earth
Thanks Meter: 648
 
More
Quote:
Originally Posted by Nemeziz 56th

I have no problem with the Touchscreen.
I tried to reproduce the method to become the issues but nothing.
That I was tried:
Waiting 30 seconed and nothing.
Look the phone with my finger on Touchscreen and unlock and nothing.

Sometimes I notice on Alien Shooter that the Touchscreen froze for some seconds but than I press Stop wait 2 seconds and play again.

Sent from awesome Z1

You do not know how to reproduce the issue and if you touch screen froze some second it's a faulty touch screen like ours. This should not happen at all.
31st January 2014, 07:04 AM |#30  
Nemeziz 56th's Avatar
Senior Member
Flag XCXC
Thanks Meter: 72
 
More
It froze only for some seconds and only on 2 Games (Rr3,Alien Shooter)

Sent from awesome Z1
31st January 2014, 11:11 AM |#31  
Vaith's Avatar
Senior Member
Flag Bartoszyce
Thanks Meter: 439
 
More
Quote:
Originally Posted by Nemeziz 56th

It froze only for some seconds and only on 2 Games (Rr3,Alien Shooter)

Sent from awesome Z1

You are wrong. Touchscreen problem is existing EVERYWHERE! I have touchscreen in ALL APPS, MENU, GAMES EVERYWHERE! So if you don't know nothing about touchscreen problem don't talk about it.
Post Reply Subscribe to Thread

Guest Quick Reply (no urls or BBcode)
Message:
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes