FORUMS
Remove All Ads from XDA

eClair 5.2 by Laszlo

412 posts
Thanks Meter: 93
 
By dadme, Senior Member on 10th March 2010, 04:59 AM
Post Reply Email Thread
10th March 2010, 06:30 AM |#21  
G1ForFun's Avatar
Retired Forum Moderator
Thanks Meter: 296
 
More
Best dl link I have ever seen on XDA right here though. LOL just downloaded this rom in like 10 seconds.
 
 
10th March 2010, 06:31 AM |#22  
Senior Member
Thanks Meter: 24
 
More
Apps from system to data....
Can anyone tell me which of the apps I can move from the syetem/app folder to the data/app folder? I guess the question is: does it matter which ones I move?
10th March 2010, 06:36 AM |#23  
Junior Member
Flag S P A CE
Thanks Meter: 0
 
More
Awesome rom
after flashing..really dig the speed. and the rom is just cool looking. I did get a couple of force quits on camera..but its a keeper
Youtube and browser mp4s working as well
10th March 2010, 06:38 AM |#24  
Junior Member
Thanks Meter: 0
 
More
nice... imma flash right now
10th March 2010, 06:43 AM |#25  
Member
Thanks Meter: 4
 
More
Awesome....
I am loving the speed behind this rom for sure. Only let down is the 3d part. Definitely not working like I was expecting. Other then that, I love this rom so far.
10th March 2010, 06:44 AM |#26  
JamieD81's Avatar
Senior Member
Flag Duncan
Thanks Meter: 8,229
 
Donate to Me
More
i just flashed this rom its on the bootscreen now
i must say i love the boost screen !
nice and snappy ! changed to english right away so i could see what i was doing *followed settings menu on my milestone :P
i verify VIDEO IS WORKING! stoked!
im lovin this rom, no f/c , signed in through marketplace
all good so far! this is staying on my phone! thank you!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
10th March 2010, 06:45 AM |#27  
Junior Member
Flag S P A CE
Thanks Meter: 0
 
More
whoops
Quote:
Originally Posted by adrone

after flashing..really dig the speed. and the rom is just cool looking. I did get a couple of force quits on camera..but its a keeper
Youtube and browser mp4s working as well

after reboot 3g doesnt work
10th March 2010, 06:51 AM |#28  
Senior Member
Flag New York City
Thanks Meter: 0
 
More
can u do my a favor, how do u put the details below every post?

EX:
ROM: DroidEris2G1v0.1
Recovery: Amon RA Recovery 1.6.2
Radio: 2.22.23.02 (NEW!!!!!)
SPL: 1.33.2005 Death/Danger
SD: Class6 512MB EXT 4 / 128mb Swap
10th March 2010, 06:57 AM |#29  
Senior Member
Flag Garland
Thanks Meter: 40
 
More
Quote:
Originally Posted by DrLfresh81

can u do my a favor, how do u put the details below every post?

EX:
ROM: DroidEris2G1v0.1
Recovery: Amon RA Recovery 1.6.2
Radio: 2.22.23.02 (NEW!!!!!)
SPL: 1.33.2005 Death/Danger
SD: Class6 512MB EXT 4 / 128mb Swap

User CP top right corner, Setting & Options on the left, Edit Signature.
10th March 2010, 06:57 AM |#30  
callmecooper's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 5
 
More
Quote:
Originally Posted by DrLfresh81

can u do my a favor, how do u put the details below every post?

EX:
ROM: DroidEris2G1v0.1
Recovery: Amon RA Recovery 1.6.2
Radio: 2.22.23.02 (NEW!!!!!)
SPL: 1.33.2005 Death/Danger
SD: Class6 512MB EXT 4 / 128mb Swap

at the toolbar at the top of the page, click "User CP" then on the left, click "Edit Signature" BAM!
10th March 2010, 07:13 AM |#31  
nicknowsky's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 23
 
More
ugg the Notification Bar is still in Polish, everything else seem to go with the proper LOCALE (english) you think the No Ram Hack Kernel for 2.1 can be flashed on top of this
Post Reply Subscribe to Thread

Guest Quick Reply (no urls or BBcode)
Message:
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes