FORUMS
Remove All Ads from XDA

[ROM][I605]Official Nightlies CM11.0[KTU84P][4.4.4]

1,009 posts
Thanks Meter: 5,152
 
By sbrissen, Inactive Recognized Developer on 12th November 2013, 06:58 PM
Post Reply Email Thread
24th November 2013, 04:52 AM |#301  
Senior Member
Flag Dayton, OH
Thanks Meter: 18
 
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by Tophaholic

The settings key is meant to function that way...it is not for system settings

Sent from my SCH-I605 using Tapatalk

Ah, was not aware.
 
 
24th November 2013, 01:16 PM |#302  
dtroup64's Avatar
Senior Member
Rockland, ME
Thanks Meter: 780
 
More
If you use a different launcher settings are in the usual place.
Also, just rebooted to check. My light isn't on. Not even faintly. Only thing I'm doing is using Nova launcher beta.

sent from my Kit Kat note2
24th November 2013, 02:13 PM |#303  
Senior Member
Thanks Meter: 103
 
More
Also no light here ...

Sent from my SCH-I605 using Tapatalk
24th November 2013, 02:40 PM |#304  
DreamFX's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 957
 
More
Quote:
Originally Posted by whojabacod

Also no light here ...

Sent from my SCH-I605 using Tapatalk

after several reboots, there is no red light of any kind....stock everything except PA gapps...no apps installed
24th November 2013, 02:52 PM |#305  
Tophaholic's Avatar
Senior Member
Columbus, IN
Thanks Meter: 71
 
More
Quote:
Originally Posted by dtroup64

If you use a different launcher settings are in the usual place.
Also, just rebooted to check. My light isn't on. Not even faintly. Only thing I'm doing is using Nova launcher beta.

sent from my Kit Kat note2

Proxy light goes off after reboot but comes back on and stays on if you make a call.

Sent from my SCH-I605 using Tapatalk

---------- Post added at 02:48 PM ---------- Previous post was at 02:46 PM ----------

So the sensor has trouble switching off after activated for first time it seems

Sent from my SCH-I605 using Tapatalk

---------- Post added at 02:52 PM ---------- Previous post was at 02:48 PM ----------

Is the prox light even supposed to go off completely? Do not remember how it is on stock

Sent from my SCH-I605 using Tapatalk
24th November 2013, 02:54 PM |#306  
dtroup64's Avatar
Senior Member
Rockland, ME
Thanks Meter: 780
 
More
Quote:
Originally Posted by Tophaholic

Proxy light goes off after reboot but comes back on and stays on if you make a call.

Sent from my SCH-I605 using Tapatalk

Just made 2 calls. I have no light on whatsoever.
24th November 2013, 02:55 PM |#307  
Tophaholic's Avatar
Senior Member
Columbus, IN
Thanks Meter: 71
 
More
Quote:
Originally Posted by dtroup64

Just made 2 calls. I have no light on whatsoever.

Did u hold the phone up to your ear and wait for the screen to go off ... As in activating the prox sensor? It takes a few secs before its activated

Sent from my SCH-I605 using Tapatalk
24th November 2013, 02:59 PM |#308  
mrbobo1's Avatar
Senior Member
Flag Dimondale
Thanks Meter: 129
 
More
Just mentioning that there is an xposed beta out that works for 4.4, google it, it's linked in the main xposed thread.

Sent from my SCH-I605 using xda app-developers app
24th November 2013, 02:59 PM |#309  
dtroup64's Avatar
Senior Member
Rockland, ME
Thanks Meter: 780
 
More
Quote:
Originally Posted by Tophaholic

Did u hold the phone up to your ear and wait for the screen to go off ... As in activating the prox sensor? It takes a few secs before its activated

Sent from my SCH-I605 using Tapatalk

I hadn't actually. But I just did. Screen went off as it should. Left myself a voicemail. Still no lights on. Guess I'm just lucky!
24th November 2013, 03:08 PM |#310  
DreamFX's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 957
 
More
Thumbs up
Quote:
Originally Posted by dtroup64

I hadn't actually. But I just did. Screen went off as it should. Left myself a voicemail. Still no lights on. Guess I'm just lucky!

Same as you dtroup no red light of any kind.. i just made several calls with it up to my ear and screen went off and on everytime like it should...wooo hooo!
24th November 2013, 03:12 PM |#311  
Senior Member
Thanks Meter: 92
 
More
Anyone else still having issues getting sdcard to show up or just me?
Post Reply Subscribe to Thread

Guest Quick Reply (no urls or BBcode)
Message:
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes