FORUMS
Remove All Ads from XDA

[28 Oct 2009]WM6.5 WWE ROM shifu 2.1|CHome edition [21857]

937 posts
Thanks Meter: 260
 
By - shifu -, Senior Member on 2nd October 2009, 10:54 AM
Thread Deleted Email Thread
7th October 2009, 08:41 AM |#21  
OP Senior Member
Thanks Meter: 260
 
More
Quote:
Originally Posted by wayne_rooney

thanx shifu..

i tried last night only, but didn't backup my rom .. is it mandatory?
i directly flashed it..

your rom is awesome... nice UI ..

thanx once again

backup in not mandatory..
one question: have you flashed hardspl first?
 
 
7th October 2009, 01:01 PM |#22  
Junior Member
Thanks Meter: 0
 
More
Overclocking...
I saw some overclocking tools in the ROM. i was wondering how safe are they and what are the effects on the battery?
Thanks for the brilliant ROM BTW
7th October 2009, 03:15 PM |#23  
wayne_rooney's Avatar
Member
Flag Uxbridge UK - (Hometown - Mumbai)
Thanks Meter: 0
 
More
hardspl means?

what i do is?

1. Transfer the extracted files (JumpSPL.exe & Pharos_JumpSPL.nb)
2. Change 0x00000000 to 0x10000000 as Jump Address.
3. After geting the file list, press Camera first; then press Power.
4. Tap the Pharos_JumpSPL.nb file,
5. After above, get grey background screen.
6. click the ROMUpdateUtility.exe from your firmware directory, and follow
through the flashing process (dont wait for the activesync)

one thing is that my SPL is still same, not 1.11Mobiz, as in tutorial?
is it ok?
7th October 2009, 10:36 PM |#24  
OP Senior Member
Thanks Meter: 260
 
More
Quote:
Originally Posted by wayne_rooney

hardspl means?

what i do is?

1. Transfer the extracted files (JumpSPL.exe & Pharos_JumpSPL.nb)
2. Change 0x00000000 to 0x10000000 as Jump Address.
3. After geting the file list, press Camera first; then press Power.
4. Tap the Pharos_JumpSPL.nb file,
5. After above, get grey background screen.
6. click the ROMUpdateUtility.exe from your firmware directory, and follow
through the flashing process (dont wait for the activesync)

one thing is that my SPL is still same, not 1.11Mobiz, as in tutorial?
is it ok?

i strongly recommend to flash HardSPL ASAP because if for some reason your device wont boot, in your actual condition you're not able to flash any ROM. Follow the 5 steps and when you get the grey background flash hardspl instead of ROM.
8th October 2009, 08:01 AM |#25  
wayne_rooney's Avatar
Member
Flag Uxbridge UK - (Hometown - Mumbai)
Thanks Meter: 0
 
More
Talking ohhh
that's scary..

as soon as i read u r reply .. i done the hardspl thing first

now the spl is 1.11 mobiz
thanx..

for next time when i update my rom i have do it directly as i do before right? or hardspl first then rom


thanks for the help
8th October 2009, 02:33 PM |#26  
OP Senior Member
Thanks Meter: 260
 
More
Quote:
Originally Posted by wayne_rooney

that's scary..

as soon as i read u r reply .. i done the hardspl thing first

now the spl is 1.11 mobiz
thanx..

for next time when i update my rom i have do it directly as i do before right? or hardspl first then rom


thanks for the help

hardspl must be flashed once time, no need to re-flash before rom every update.. so next time flash directly the ROM
8th October 2009, 07:56 PM |#27  
Junior Member
Thanks Meter: 0
 
More
problem on windows 7
i has a problem when i connected my pharos with ur rom on my laptop that run windows 7, it doesn't response
but it work on windows xp with ActiveSync
how do i fix it

i lose all my contact now (it store on windows 7)
thx for ur reply
9th October 2009, 04:50 AM |#28  
Junior Member
Thanks Meter: 0
 
More
Quote:
Originally Posted by nanobank

i has a problem when i connected my pharos with ur rom on my laptop that run windows 7, it doesn't response
but it work on windows xp with ActiveSync
how do i fix it

i lose all my contact now (it store on windows 7)
thx for ur reply


fixed it
reboot my laptop
turn off my phone and remove battery before turn it on

thx shifu for ur nice rom
9th October 2009, 04:54 PM |#29  
Junior Member
Thanks Meter: 1
 
More
Great jobs
!!!!
9th October 2009, 09:47 PM |#30  
Junior Member
Thanks Meter: 0
 
More
Exclamation A small Problem....
I used to use S2U2 slide to answer in the previous rom...which was ur's 6.1 v03.....caller id and the slide to answer function used to work perfectly in that but in ur 6.5 rom caller id in S2U2 dosnt work instead it freezes the phone until the call disconnects any idea to solve this problem....
11th October 2009, 03:09 PM |#31  
wayne_rooney's Avatar
Member
Flag Uxbridge UK - (Hometown - Mumbai)
Thanks Meter: 0
 
More
how to manage manilla today?
i didn't find the settings to change manilla today plugin
how to manage manilla today?
Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes