FORUMS
Remove All Ads from XDA

[ROM]AOKP Build 37[FE21 Kernel][OS 4.0.4]UPDATED 05/24/12

4,200 posts
Thanks Meter: 4,258
 
By KBizzle, Senior Member on 24th February 2012, 01:59 PM
Thread Closed Email Thread
22nd April 2012, 07:45 AM |#4411  
smoothone's Avatar
Senior Member
Flag Fort Lauderdale
Thanks Meter: 253
 
More
Quote:
Originally Posted by T.C.P

Click link in op it has all builds for our phone

Sent from my SPH-D710 using xda premium

I cannot find build 33. I have to be doing something wrong?

Sent from my SPH-D710 using Tapatalk 2
 
 
22nd April 2012, 07:59 AM |#4412  
R0CKSTAR3N3RGY's Avatar
Senior Member
Flag Chicago, IL
Thanks Meter: 86
 
More
Quote:
Originally Posted by smoothone

I cannot find build 33. I have to be doing something wrong?

Sent from my SPH-D710 using Tapatalk 2

Here it is: http://www.androidfilehost.com/main/...c_4G/TCP/AOKP/

Sent from my SPH-D710 using XDA
The Following User Says Thank You to R0CKSTAR3N3RGY For This Useful Post: [ View ] Gift R0CKSTAR3N3RGY Ad-Free
22nd April 2012, 09:00 AM |#4413  
jamice4u's Avatar
Senior Member
Flag Daly City
Thanks Meter: 454
 
Donate to Me
More
Is there a phone apk with the 160 dpi fix for update 33?

Sent from my SPH-D710 using xda premium
22nd April 2012, 09:11 AM |#4414  
iniz94's Avatar
Senior Member
Chicago
Thanks Meter: 145
 
More
Any major changes in Build 33? Changelog isn't updated.
22nd April 2012, 10:57 AM |#4415  
samsmalls's Avatar
Senior Member
Flag Chicago
Thanks Meter: 56
 
More
Is there any way to adjust dynamic screen mode within the ROM, or an app to get the vibrant color?
22nd April 2012, 01:16 PM |#4416  
Senior Member
Thanks Meter: 321
 
More
Quote:
Originally Posted by cowballz69

Tethering performance is horrable on all 4.0.4. Dont flash this if u depend on tethering its extreemly slow. Downgraded to i s 4.0.3 and tethering performance is back to normal sharring the speed without it being throttled

Must be something with your setup... On build 33 with fd19 kernel and modem I get over 10mbit... Same as my phone, did you run a speed test on the phone 1st? Better yet this is what I do...download wifi tether beta 11(search google) change the device to the galaxy nexus cdma/lte setup your security if you use it. I would do a speed test with your phone 1st then do one with the other device(i have a toshiba thrive tablet) and see if there is a difference...I put my phone is a spot where i get about 12mbit down with speed test and leave it plugged in and then speedtest on tablet.

Sent from my Thrive using XDA Premium HD app
22nd April 2012, 02:31 PM |#4417  
Senior Member
Thanks Meter: 28
 
More
Afaik, it shouldn't. Modems are independent from the ROM.

Sent from my SPH-D710 using Tapatalk
22nd April 2012, 04:48 PM |#4418  
firket2000's Avatar
Senior Member
Des Moines IA
Thanks Meter: 36
 
More
Quote:
Originally Posted by sfhub

On the assumption that not having busybox installed in /system/xbin was your problem, I removed that requirement and reuploaded:

e4gtauto-lite-sfx.exe

Still a no go thanks for trying though. If you need any info from me to get it working let me know.

Sent from my SPH-D710 using XDA
22nd April 2012, 05:35 PM |#4419  
Senior Member
Florida
Thanks Meter: 148
 
More
Build 33 is working perfect.
22nd April 2012, 05:35 PM |#4420  
mitchellvii's Avatar
Senior Member
Flag Charlotte, NC
Thanks Meter: 1,378
 
More
OK gonna ask a stupid question here but since I bricked my last E4GT doing this wrong I'm gonna ask.

What custom recovery are people using with this to flash things safely? I know we went with cwm 26 before initial flash but flashing loses that. Thanks in advance and sorry if this has been answered elsewhere already. I didn't see it and seriously don't want to screw this up again.

Sent from my PG41200 using Tapatalk 2
22nd April 2012, 05:44 PM |#4421  
Senior Member
Thanks Meter: 28
 
More
Quote:
Originally Posted by mitchellvii

OK gonna ask a stupid question here but since I bricked my last E4GT doing this wrong I'm gonna ask.

What custom recovery are people using with this to flash things safely? I know we went with cwm 26 before initial flash but flashing loses that. Thanks in advance and sorry if this has been answered elsewhere already. I didn't see it and seriously don't want to screw this up again.

Sent from my PG41200 using Tapatalk 2

My process which has worked flawlessly so far.

1. Use sfhub's one click el 29 to get back to stock rooted.
2. Use sfhub's autoroot package to install el 26 stock (not rogue) cwm (option c then option i)
2a. If you have eset nod32 you should disable it or it will think it's a trojan and terminate it upon starting it up.
3. On EL29 download GPS Test, get a lock boot into cwm recovery. You'll know it's the right one when it's blue and you have to press volup and voldown to unlock the lock key to select.
4. Wipe data/factory reset, wipe cache partition, advanced > wipe dalvik cache
5. Flash rom twice.
6. Flash gapps 20120317
7. Flash moden (fd19)
8. Flash themes/mods/addons
9. Reboot and enjoy!
Thread Closed Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes