FORUMS
Remove All Ads from XDA

G1 FONTS! Post them here!!!!

44 posts
Thanks Meter: 0
 
By thulinhlun, Member on 22nd February 2009, 08:00 AM
Post Reply Email Thread
19th April 2009, 06:22 AM |#71  
Member
dallas
Thanks Meter: 0
 
More
anyone tried fonts on the Haykuros Magic ROMs?
 
 
20th April 2009, 01:27 AM |#72  
Senior Member
Flag Alaska
Thanks Meter: 0
 
More
I've used custom fonts on Haykuros 5.0.2h and 5.0.1g ROM's and had no issues at all. I used the same update file that I have been for all of JF's ROM's as well.

Quote:
Originally Posted by jleake

anyone tried fonts on the Haykuros Magic ROMs?

21st April 2009, 03:25 AM |#73  
Senior Member
Thanks Meter: 41
 
More
i like this one myself http://www.dafont.com/andrew-script.font
25th April 2009, 11:21 PM |#74  
beagz's Avatar
Senior Member
Flag Greenacres, FL
Thanks Meter: 23
 
More
Works with dudes .8 also
29th April 2009, 02:52 AM |#75  
Member
Thanks Meter: 0
 
More
if i change my font and dont like it and want to change it back to the default font will a wipe do this for me or no?
30th April 2009, 06:58 PM |#76  
Senior Member
Flag Alaska
Thanks Meter: 0
 
More
Quote:
Originally Posted by supersize

if i change my font and dont like it and want to change it back to the default font will a wipe do this for me or no?

A wipe will not revert the font, however, if you just reinstall the firmware you have (which will do the same as a wipe just takes a few extra minutes) it will revert the font to the default systems font.
Joeriginal
2nd May 2009, 04:21 PM |#77  
Guest
Thanks Meter: 0
 
More
will it work with jfs new rom the old update files.
Joeriginal
2nd May 2009, 04:24 PM |#78  
Guest
Thanks Meter: 0
 
More
Quote:
Originally Posted by Lieu10ant

i like this one myself http://www.dafont.com/andrew-script.font

can you post an update file for this please.
Joeriginal
3rd May 2009, 02:29 AM |#79  
Guest
Thanks Meter: 0
 
More
Quote:
Originally Posted by JDMr2

Just did this process. Very simple and easier than above and didn't need to update.

What files do you rename most of the fonts I download only have one file in them?
Joeriginal
3rd May 2009, 10:34 PM |#80  
Guest
Thanks Meter: 0
 
More
Quote:
Originally Posted by JDMr2

Just did this process. Very simple and easier than above and didn't need to update.

What files theres only one file.
4th May 2009, 07:01 PM |#81  
Junior Member
Thanks Meter: 0
 
More
On the cp line a errormsg came:

cp: cannot stat 'sdcard/london/*': No such file or directory

BUT the directory exists definitely and its called london! Its locatet on the sdcard. Wth, where is the problem? xD I hope someone want to help me.

best g. from austria
Post Reply Subscribe to Thread

Guest Quick Reply (no urls or BBcode)
Message:
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes