FORUMS
Remove All Ads from XDA
Honor 7x
Win an Honor 7X!

[ROM][32A] Stock Rogers 3.05 ROM w/Root "Feels like home, doesn't it?" [2-16-2010]

1,181 posts
Thanks Meter: 15
 
By cursordroid, Senior Member on 17th February 2010, 03:55 AM
Post Reply Email Thread
22nd February 2010, 04:17 PM |#21  
cursordroid's Avatar
OP Senior Member
Flag Edmonton
Thanks Meter: 15
 
More
Quote:
Originally Posted by Gazorninplat

Can anyone point me in the right direction for how to install busybox on this one? So I can use Titanium backup.

Thanks!

This ROM has busybox installed...
I think it has all the prerequisites for Titanium Backup...
 
 
22nd February 2010, 04:45 PM |#22  
maxqc's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 0
 
More
Red face
Quote:
Originally Posted by cursordroid

Precisely!!

This ROM is identical to the Mandatory Rogers update, that's why I released it.

Thanks for the release and for the info!
22nd February 2010, 05:11 PM |#23  
Senior Member
Edmonton
Thanks Meter: 0
 
More
Quote:
Originally Posted by cursordroid

This ROM has busybox installed...
I think it has all the prerequisites for Titanium Backup...

Ah, awesome, thank you!!!
23rd February 2010, 09:15 PM |#24  
commander5555's Avatar
Senior Member
Flag Ciudad Guayana
Thanks Meter: 0
 
More
Quote:
Originally Posted by cursordroid

Precisely!!

This ROM is identical to the Mandatory Rogers update, that's why I released it.

dear cursordroid
i'am on
sapphire pvt 32a ship s-off
hboot 1.76.0010 (sap50000)
cpld 12
radio 6.35.10.18
after ran the mandatory rogers update...
Since i'm still s-off, may i flash this ROM and get eng spl 1.76.2007 directly? or i have first to downgrade to 1.33.2010 spl before flash this ROM to get root access? thanks in advance for your help
23rd February 2010, 09:21 PM |#25  
cursordroid's Avatar
OP Senior Member
Flag Edmonton
Thanks Meter: 15
 
More
Quote:
Originally Posted by commander5555

dear cursordroid
i'am on
sapphire pvt 32a ship s-off
hboot 1.76.0010 (sap50000)
cpld 12
radio 6.35.10.18
after ran the mandatory rogers update...
Since i'm still s-off, may i flash this ROM and get eng spl 1.76.2007 directly? or i have first to downgrade to 1.33.2010 spl before flash this ROM to get root access? thanks in advance for your help

You need to flash the Amon_RA Recovery for Hero 1.5.3, then update SPL to 1.76.2007, then flash this ROM.
If you can fastboot boot the Hero Recovery, then you're set.
23rd February 2010, 09:24 PM |#26  
commander5555's Avatar
Senior Member
Flag Ciudad Guayana
Thanks Meter: 0
 
More
Quote:
Originally Posted by cursordroid

You need to flash the Amon_RA Recovery for Hero 1.5.3, then update SPL to 1.76.2007, then flash this ROM.
If you can fastboot boot the Hero Recovery, then you're set.


thanks for quick advice.. gonna try & post results
24th February 2010, 08:33 PM |#27  
Junior Member
Thanks Meter: 0
 
More
Is this for pre-mandatory rogers update to trick them into thinking you used their version but keeping root or is this for post-mandatory rogers update with get root access back?
24th February 2010, 09:02 PM |#28  
Senior Member
Flag Edmonton
Thanks Meter: 88
 
More
Quote:
Originally Posted by Galoren

Is this for pre-mandatory rogers update to trick them into thinking you used their version but keeping root or is this for post-mandatory rogers update with get root access back?

Pre-mandatory.
25th February 2010, 12:12 AM |#29  
Senior Member
Thanks Meter: 178
 
More
So this wont work on the Magics that were updated to the new Rogers rom right? We still cant root these Magics?
25th February 2010, 01:39 AM |#30  
Senior Member
Flag Edmonton
Thanks Meter: 88
 
More
Quote:
Originally Posted by Wond3r

So this wont work on the Magics that were updated to the new Rogers rom right? We still cant root these Magics?

No it will not. The first post clearly states 'root' as a pre requirement. This means you need root access and if you updated via the RUU then you're SOL.
21st March 2010, 05:56 PM |#31  
Member
Thanks Meter: 0
 
More
Just a quick question: what is the build number of the stock Rogers ROM with the lastest update?
I'm trying to get my data back by calling rogers and they ask me what build number and IMEM is. Of course I can't tell them that my build number is CursorSense32A-1.2.6 (The ROM i'm currently using)
Post Reply Subscribe to Thread

Guest Quick Reply (no urls or BBcode)
Message:
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes