FORUMS
Remove All Ads from XDA

One of the BEST Android Browsers: Habit Browser

866 posts
Thanks Meter: 435
 
By ikjadoon, Senior Member on 4th May 2013, 05:00 PM
Post Reply Email Thread
3rd January 2014, 08:03 PM |#101  
Junior Member
Flag Targoviste
Thanks Meter: 4
 
More
I will try this Browser , My actually / Google Chrome for my device is the most widely used .
4th January 2014, 04:12 AM |#102  
Member
Thanks Meter: 7
 
Donate to Me
More
I'm a chrome user as well, but after trying the Habit browser it's got my vote for being better.

Sent from ALCATEL One Touch Fierce
4th January 2014, 01:09 PM |#103  
toysnic's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 21
 
More
Nobody have a problem with the keyboard and the edittext area ?

Sent from my ALCATEL ONE TOUCH 997D using xda app-developers app
5th January 2014, 05:33 AM |#104  
icebergz12's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 38
 
More
I concur. I really like it and would use it if they add a print option.

Sent from my VS980 4G using xda app-developers app
5th January 2014, 01:25 PM |#105  
Member
Thanks Meter: 0
 
More
Hmm..sounds interesting! Need to test this browser!
5th January 2014, 03:43 PM |#106  
teonagode's Avatar
Senior Member
Flag Ajdovscina
Thanks Meter: 73
 
More
This browser rules

Sent from my HTC One X using XDA Premium 4 mobile app
5th January 2014, 10:33 PM |#107  
Member
Thanks Meter: 8
 
More
thanks for the link! this browser is just great! i'm sure its fame will grow fast due to downloads from xda forums
5th January 2014, 10:37 PM |#108  
Examplyst's Avatar
Junior Member
Thanks Meter: 0
 
More
I'm a Google Chrome user, and I was a Opera user, but Habit Browser is amazing. Flawless
Far better and it moves faster. I'll use it more often.
7th January 2014, 02:11 AM |#109  
Wikdclown's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 53
 
More
Quote:
Originally Posted by toysnic

Nobody have a problem with the keyboard and the edittext area ?

Sent from my ALCATEL ONE TOUCH 997D using xda app-developers app

No problem like that for me sorry 😰


Sent from your cereal box
7th January 2014, 07:03 AM |#110  
toysnic's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 21
 
More
Quote:
Originally Posted by Wikdclown

No problem like that for me sorry 😰


Sent from your cereal box

I just found that I have this problem when I use the fullscreen mode (without the statut bar).
Can you try it ?

Sent from my ALCATEL ONE TOUCH 997D using xda app-developers app
7th January 2014, 05:01 PM |#111  
Wikdclown's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 53
 
More
Yeah I run in full screen mode and have not had that problem.

Sent from somewhere over there *points
The Following User Says Thank You to Wikdclown For This Useful Post: [ View ] Gift Wikdclown Ad-Free
Post Reply Subscribe to Thread

Guest Quick Reply (no urls or BBcode)
Message:
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes