FORUMS
Remove All Ads from XDA

Change Region, Debrand or Rebrand 1.6 and 2.1 via CDA

1,208 posts
Thanks Meter: 575
 
By arkedk, Senior Member on 31st October 2010, 09:38 PM
Post Reply Email Thread
31st October 2010, 09:56 PM |#11  
Senior Member
Thanks Meter: 136
 
More
thanks so much i was afraid of using the nordic flasher but this just made it so easy.
31st October 2010, 09:58 PM |#12  
Member
Thanks Meter: 0
 
More
when i long press default.prop in system folder it says
"you cannot edit this filebecause the file system is read only"
31st October 2010, 09:58 PM |#13  
Junior Member
Thanks Meter: 0
 
More
Worked a treat. Thanks alot.
31st October 2010, 09:59 PM |#14  
arkedk's Avatar
OP Senior Member
Flag Randers
Thanks Meter: 575
 
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by LIQU1D5NAKE

when i long press default.prop in system folder it says
"you cannot edit this filebecause the file system is read only"

As it says in the guide. Press the Mount R/W button in the top right corner.
31st October 2010, 10:01 PM |#15  
Member
Flag Rotterdam
Thanks Meter: 19
 
More
Thank you, working perfect! Updating to 2.1 now.
31st October 2010, 10:01 PM |#16  
Member
Thanks Meter: 0
 
More
Quote:
Originally Posted by arkedk

As it says in the guide. Press the Mount R/W button in the top right corner.

sorry but i cant see a button that says Mount R/W
31st October 2010, 10:02 PM |#17  
Senior Member
Flag Hyderabad
Thanks Meter: 142
 
More
i hv rooted my phone n now wat is the nxt step rom where should i get root explorer ? in the market its not showing
31st October 2010, 10:04 PM |#18  
mitalbr's Avatar
Member
Flag Bangalore
Thanks Meter: 3
 
More
Use adb...

run "su"

execute this in the # prompt : mount -o remount,rw -t yaffs2 /dev/block/mtdblock3 /system

execute this...

cd /system
busybox cp default.prop /sdcard/default.prop

Keep adb running... Mount your SDcard... Navigate to default.prop on your PC in a memory card. Open file, edit and save...

Unmount SDCard.

run following in the command prompt...

busybox cp /sdcard/default.prop /system/default.prop

Run the update...
31st October 2010, 10:07 PM |#19  
freco's Avatar
Senior Member
Flag Athens
Thanks Meter: 93
 
More
You are the man. Works fine. Thanks.
31st October 2010, 10:10 PM |#20  
Senior Member
Thanks Meter: 7
 
More
AWESOME 2.1 IS ON ITS wayyyyyyyyyyy i can confirm this method works!!!
The Following User Says Thank You to androidfanboi For This Useful Post: [ View ] Gift androidfanboi Ad-Free
31st October 2010, 10:12 PM |#21  
Senior Member
Flag Toronto
Thanks Meter: 2
 
More
Why won't this work on X10a?

*Sorry if this was covered in the enormous thread, I've tried to skim for answers but it's just taking too long.
Post Reply Subscribe to Thread

Tags
2.1, eclair, quick, update, x10i

Guest Quick Reply (no urls or BBcode)
Message:
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes