FORUMS
Remove All Ads from XDA

[RECOVERY] TWRP 2.5.0.0 touch recovery [2013-05-22][FINAL]

3,153 posts
Thanks Meter: 15,602
 
Post Reply Email Thread
21st May 2013, 05:02 AM |#91  
varun.chitre15's Avatar
OP Recognized Developer
Flag Sangli
Thanks Meter: 15,602
 
Donate to Me
More
To make it easier for you, just simply search in folders in platform folder whose name contain word 'fb' or 'framebuffer' in them.
Or simply use search function
 
 
21st May 2013, 05:34 AM |#92  
jsacool91's Avatar
Senior Member
Flag new delhi
Thanks Meter: 48
 
More
@users..
Which is best recovery?
CWM or TWRP?
whn i flash twrp.. m little confuse with it..
As m trying this for first time..
Sent from my Raven A110 using xda premium
21st May 2013, 05:39 AM |#93  
Matthew_Farrell's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 56
 
More
Well I am on mobile at this time and it's pretty difficult to write every path to file
So I am uploading the platform folder for you.

http://db.tt/Nf1yIhsG

---------- Post added at 05:39 AM ---------- Previous post was at 05:37 AM ----------

Quote:
Originally Posted by jsacool91

@users..
Which is best recovery?
CWM or TWRP?
whn i flash twrp.. m little confuse with it..
As m trying this for first time..
Sent from my Raven A110 using xda premium

Currently we have twrp with touch support and cwm with semi touch support.
I would suggest you to go with twrp.
In the end they both do the same work.

Sent from my Canvas 2 using xda premium
The Following User Says Thank You to Matthew_Farrell For This Useful Post: [ View ] Gift Matthew_Farrell Ad-Free
21st May 2013, 05:39 AM |#94  
varun.chitre15's Avatar
OP Recognized Developer
Flag Sangli
Thanks Meter: 15,602
 
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by Matthew_Farrell

Well I am on mobile at this time and it's pretty difficult to write every path to file
So I am uploading the platform folder for you.

http://db.tt/Nf1yIhsG

---------- Post added at 05:39 AM ---------- Previous post was at 05:37 AM ----------



Currently we have twrp with touch support and cwm with semi touch support.
I would suggest you to go with twrp.
In the end they both do the same work.

Sent from my Canvas 2 using xda premium

Your zip seems corrupted.
21st May 2013, 05:43 AM |#95  
jsacool91's Avatar
Senior Member
Flag new delhi
Thanks Meter: 48
 
More
Quote:
Originally Posted by Matthew_Farrell

Well I am on mobile at this time and it's pretty difficult to write every path to file
So I am uploading the platform folder for you.

http://db.tt/Nf1yIhsG

---------- Post added at 05:39 AM ---------- Previous post was at 05:37 AM ----------



Currently we have twrp with touch support and cwm with semi touch support.
I would suggest you to go with twrp.
In the end they both do the same work.

Sent from my Canvas 2 using xda premium

Which version of twrp should i download?
As some users complaining about the latest..
And can i flash it through nandroid manager?

Sent from my Raven A110 using xda premium
21st May 2013, 05:59 AM |#96  
Matthew_Farrell's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 56
 
More
Quote:
Originally Posted by jsacool91

Which version of twrp should i download?
As some users complaining about the latest..
And can i flash it through nandroid manager?

Sent from my Raven A110 using xda premium

Are you rooted if yes use mobile uncle too from play store.

Put the recovery. Img in root of your internal SD card and in mobile uncle tool click update recovery.

And select the recovery. Img that u pasted in internal SD card.

Yes cwm has peoblems at the moment so consider flashing twrp.

Sent from my Canvas 2 using xda premium

---------- Post added at 05:59 AM ---------- Previous post was at 05:47 AM ----------

Quote:
Originally Posted by varun.chitre15

Your zip seems corrupted.

I downloaded the zip on my phone and I opened it with root explore and it's fine.

Should I upload somewhere else

Sent from my Canvas 2 using xda premium
The Following User Says Thank You to Matthew_Farrell For This Useful Post: [ View ] Gift Matthew_Farrell Ad-Free
21st May 2013, 06:16 AM |#97  
varun.chitre15's Avatar
OP Recognized Developer
Flag Sangli
Thanks Meter: 15,602
 
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by Matthew_Farrell

Are you rooted if yes use mobile uncle too from play store.

Put the recovery. Img in root of your internal SD card and in mobile uncle tool click update recovery.

And select the recovery. Img that u pasted in internal SD card.

Yes cwm has peoblems at the moment so consider flashing twrp.

Sent from my Canvas 2 using xda premium

---------- Post added at 05:59 AM ---------- Previous post was at 05:47 AM ----------



I downloaded the zip on my phone and I opened it with root explore and it's fine.

Should I upload somewhere else

Sent from my Canvas 2 using xda premium

Got it
I will be here with new build2 of TWRP 2.5.0.0 in half hour and it will be powered by ThunderZap
The Following User Says Thank You to varun.chitre15 For This Useful Post: [ View ]
21st May 2013, 06:24 AM |#98  
Matthew_Farrell's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 56
 
More
And what about dalvik cache. I can't wipe them through twrp.

It gets me the option to only factory reset which indeed will wipe my data folder.
21st May 2013, 06:32 AM |#99  
varun.chitre15's Avatar
OP Recognized Developer
Flag Sangli
Thanks Meter: 15,602
 
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by Matthew_Farrell

And what about dalvik cache. I can't wipe them through twrp.

It gets me the option to only factory reset which indeed will wipe my data folder.

I am able to see in this commit that wipe menu has been removed.
https://github.com/TeamWin/Team-Win-...b07fe593669412

I will get in contact with @Dees_Troy to see why it was removed

Personally I never used TWRP, but I guess it is moved to somewhere else.
Do this, go in Factory reset menu and see if you have option to only wipe dalvik cache
21st May 2013, 07:07 AM |#100  
varun.chitre15's Avatar
OP Recognized Developer
Flag Sangli
Thanks Meter: 15,602
 
Donate to Me
More
Alright can anyone test this new build of TWRP

Changelog
Code:
 - Fixed the brightness slider issue
- Powered by ThunderZap now
Build2
21st May 2013, 07:49 AM |#101  
Matthew_Farrell's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 56
 
More
Got the wiping issue.
You need to go onto wipe tab.
It says factory reset.

But if I want to wipe dalvik cache or simple cache. Go to advance and select cache and dalvick cache to wipe and swipe the slider.

---------- Post added at 07:49 AM ---------- Previous post was at 07:32 AM ----------

Tried the build 2 it boots fine.
Now I see the brightness slider I can even move the slider to 0 to 100 but the brightness is @ 100 % only no change in brightness.
Post Reply Subscribe to Thread

Guest Quick Reply (no urls or BBcode)
Message:
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes