FORUMS
Remove All Ads from XDA

[ROM][WWE/GER/ITA] HTC Touch Rom with 55mbBigStorage&4mbPagepool 13/8/07

14 posts
Thanks Meter: 0
 
By seksona, Junior Member on 31st July 2007, 10:11 AM
Post Reply Email Thread
31st July 2007, 01:14 PM |#11  
Senior Member
Thanks Meter: 0
 
More
Hey man, where does the extra 15 mb come from? Just wondering.. haven't got my Touch yet..
 
 
31st July 2007, 02:22 PM |#12  
seksona's Avatar
OP Junior Member
Thanks Meter: 0
 
More
I didn't make it and you will got extra 15mb as I said. Try it and you will know...

As I said from my post, I used the Tazio ImgFS Tools to build this rom. Read the below link and you will understand.. (Don't say the below link is for Hermes only because I tried and work well with my ELF)

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=298327

31st July 2007, 03:46 PM |#13  
Member
Flag Vancouver
Thanks Meter: 0
 
More
Thanks! I'll wait until I cook my own ROM with updated ROM (mine was from 6/21 oppose to 5/24) and I would like to fill some of that space by taking out a few programs and installing a few so then I get all the programs I want even after hard reset. But thanks for this great ROM, I'll try it if I need to hardreset anytime soon.
31st July 2007, 03:52 PM |#14  
Member
Thanks Meter: 0
 
More
I just flashed the ROM after CID unlocked. Working good!
seksona, thank you very much!

Before that. I have dump the original ROM form my Touch (raw format).
Can you help to make the Big Storage ROM?

ROM ver: Touch 1.15.721.WWE (HK Version)
31st July 2007, 04:59 PM |#15  
Senior Member
Thanks Meter: 0
 
More
Quote:
Originally Posted by lewisleung

Before that. I have dump the original ROM form my Touch (raw format).
Can you help to make the Big Storage ROM?

Yes that would be awesome just to shrink the ROM which is already on the phone. There is no RUU.exe at all for my german ROM to extract the .nbh.

Is it possible to make this with a dumped ROM?
31st July 2007, 06:05 PM |#16  
Member
Flag Los Angeles
Thanks Meter: 2
 
More
@ seksona
heaven sent brotha!!!, thank you in advance, I cant wait to try it, greatly appreciate your time and efforts/contribution!!!

regards........

p.s. oh by the way, never tried the Dopod ROM, would you happen to know if the installed Network Wizard has the settings for the United States (AT&T)? Also would you happen to know what exactly is in the "Extended Rom" (Dopod ROM) and is there any way of deleting the apps that are automatically launched from there?
31st July 2007, 06:46 PM |#17  
Junior Member
Thanks Meter: 0
 
More
about the eror 270
i have tried to do first cif unlock but the problem is that when i do the bootloader i get conection of usb but the active sync isnt green (no firawall antivirus or nothing is workinig
so can some one tell me please hoe to do this


xie xie
31st July 2007, 07:25 PM |#18  
Senior Member
Dubai
Thanks Meter: 2
 
More
Hi,
Any improvment in speed/performance with that 4mb PP ? can you make one with an 8mb PP for better performance maybe ?

Thanx.
31st July 2007, 07:44 PM |#19  
Member
Flag Vancouver
Thanks Meter: 0
 
More
We changed from 8 MB to 4 MB so we get more for RAM instead of PP. 8 MB PP should run certain programs faster but 4 MB will let you run more programs.
31st July 2007, 07:57 PM |#20  
Member
Thanks Meter: 0
 
More
Does this ROM fix the memeory leak?


Thanks in advance
31st July 2007, 10:08 PM |#21  
robincop deel 2's Avatar
Senior Member
Flag Rotterdam the Netherlands
Thanks Meter: 2
 
More
Thumbs up
The update worked flawlesly.

The device seems to be stable and performing OK.

I moved from the Dutch ROM to this one.

Have not tested the Dutch rom for longer then 20 minutes, so it is hard for me to compare.

Robin
Post Reply Subscribe to Thread

Guest Quick Reply (no urls or BBcode)
Message:
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes