FORUMS
Remove All Ads from XDA

[ROM] Google Ion

616 posts
Thanks Meter: 9
 
By haykuro, Senior Member on 29th May 2009, 02:28 AM
Post Reply Email Thread
29th May 2009, 05:13 AM |#101  
DOHCtor's Avatar
Senior Member
Flag Southern California
Thanks Meter: 121
 
More
Quote:
Originally Posted by soloxp

You do not need the new spl to flash this rom. I just flash it with the old spl that came with the G1.

This is good to hear. I'm going to give it a try later tonight after I do a nandroid backup.
 
 
29th May 2009, 05:13 AM |#102  
Senior Member
Thanks Meter: 7
 
More
Quote:
Originally Posted by soloxp

You do not need the new spl to flash this rom. I just flash it with the old spl that came with the G1.

Strange; I wonder why Haykuro would say that it was required if it's not. You're probably going to run out of space quickly.
29th May 2009, 05:15 AM |#103  
DOHCtor's Avatar
Senior Member
Flag Southern California
Thanks Meter: 121
 
More
Quote:
Originally Posted by mikedmeyer

Strange; I wonder why Haykuro would say that it was required if it's not. You're probably going to run out of space quickly.

There won't be enough space to run custom themes but for apps and cache space, it will be the typical 72mb, I guess.
29th May 2009, 05:15 AM |#104  
Senior Member
Thanks Meter: 0
 
More
I'm new to rooting (currently running Cyanogen's 3.2). It seems this build is still a work-in-progress (more than everyone else's build), so would you stay away or is everything pretty much working? If I should stay away, is there a blog/site to keep track of progress on it so I know when its good to go ? Thanks !
29th May 2009, 05:15 AM |#105  
Senior Member
Flag Winnipeg
Thanks Meter: 11
 
More
Quote:
Originally Posted by mikedmeyer

Strange; I wonder why Haykuro would say that it was required if it's not. You're probably going to run out of space quickly.

The size of this ROM is actually quite small, I don't think space will be much of an issue.
29th May 2009, 05:15 AM |#106  
kitsunisan's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 95
 
More
Quote:
Originally Posted by JRudnik

I can confirm apps on sd. Yes. If you have su access, I do, you can recreate symlinks (a2sd)

What method are you using? I've tried a couple of ways, can't get it.
29th May 2009, 05:15 AM |#107  
OP Senior Member
Flag Sunrise
Thanks Meter: 9
 
More
Quote:
Originally Posted by mikedmeyer

Strange; I wonder why Haykuro would say that it was required if it's not. You're probably going to run out of space quickly.

well when i received the system img it was originally over 70000K (while the dream /system is stock 69120K) but apparently it somehow magically shrunk :P

i'm uploading the rooted revision now guys (just a heads up )
29th May 2009, 05:16 AM |#108  
smuvman's Avatar
Senior Member
Flag Manchester
Thanks Meter: 109
 
More
confused
deleted due to reading haykuros last post. man ur a life saver i did NOT want to go to work without apps2sd
29th May 2009, 05:16 AM |#109  
DOHCtor's Avatar
Senior Member
Flag Southern California
Thanks Meter: 121
 
More
Quote:
Originally Posted by kitsunisan

What method are you using? I've tried a couple of ways, can't get it.

He said symlinks (through adb or terminal emu if you have su on your phone).
29th May 2009, 05:16 AM |#110  
Senior Member
Thanks Meter: 12
 
More
I have 67mb free
29th May 2009, 05:17 AM |#111  
savethechicken's Avatar
Senior Member
Flag Albuquerque
Thanks Meter: 0
 
More
Quote:
Originally Posted by soloxp

You do not need the new spl to flash this rom. I just flash it with the old spl that came with the G1.


I can confirm this you DO NOT need the NEW SPL. I just flashed it with the HardSPL on my Device.
Post Reply Subscribe to Thread

Guest Quick Reply (no urls or BBcode)
Message:
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes