FORUMS

[PORTED!][BOUNTY TO BE FULLFULLED]Tachi PhoneCanvas - NOW WORKS ON ALL VGA DEVICES!!!

3,136 posts
Thanks Meter: 648
 
By dharvey4651, Retired Senior Moderator on 31st March 2009, 04:36 AM
Post Reply Email Thread
3rd April 2009, 09:36 PM |#101  
!Novy's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 0
 
More
Quote:
Originally Posted by cruzzmz

gimme the link also ... i wanna be a beta tester

Me too!!!
3rd April 2009, 09:36 PM |#102  
omair2005's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 824
 
More
Quote:
Originally Posted by ND4SPD

I've just tested it on my diamond running 6.5...unfortunately, it doesn't work. But then I tried the regular HTC dialer and that wouldn't work on 6.5 either. I'm going to try downgrading to 6.1 and then try it again. If anyone else is interested in testing this early beta, please PM me.

Just remember that if you do ask to try it out, you should be willing to give feedback on the test and that this will probably be extremely buggy. If not, please wait for a final release.

i'll give it a go. i'm on cdma so it'll be interesting to see if it works.
3rd April 2009, 10:16 PM |#103  
ND4SPD's Avatar
Senior Member
Flag Chicago, IL
Thanks Meter: 0
 
Donate to Me
More
Instead of making this thread unneccessarily long, please just PM if you're interested. I'll be sending the files to everyone who has already PM'ed me.
3rd April 2009, 10:29 PM |#104  
ND4SPD's Avatar
Senior Member
Flag Chicago, IL
Thanks Meter: 0
 
Donate to Me
More
WHOA!!! PM overload!!!! just had 8 come in in the last few minutes.

Sorry, but please don't request any more for now. I've got a good number of testers for this initial version. I'm closing testing temporarily.

For those who missed the first test, there will be a second test after I get some feedback from current testers.

Thanks
3rd April 2009, 10:45 PM |#105  
gofawkurself's Avatar
Senior Member
Flag orange
Thanks Meter: 4
 
More
Talking
It's pretty amazing how fast you guys' can work when there's a nice sized purse to the winner involed.
3rd April 2009, 11:05 PM |#106  
Luckyfox777's Avatar
Senior Member
Flag Chisinau
Thanks Meter: 0
 
More
there is always a matter of money, gofawkurself
3rd April 2009, 11:10 PM |#107  
dharvey4651's Avatar
OP Retired Senior Moderator
Flag Olathe, Kansas
Thanks Meter: 648
 
Donate to Me
More
Proof of concept - The canvas is working on my Fuze. Still EXTREMELY buggy and not all features are available. A lot is cut off. A lot doesn't show. A lot doesn't work. Almost ALL touch points are off and it is currently impossible to dial a phone number with any relative ease.

Screenshots are attached below.

THIS IS NOT MY WORK!!

These screenshots are of the beta BETA BETA port done by ND4SPD.

PS ND4SPD>> I have attached the certificate tools to this post for you

Also, that's my daughter in case anyone was wondering
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	Screen01.jpg
Views:	1168
Size:	79.2 KB
ID:	172607   Click image for larger version

Name:	Screen03.jpg
Views:	1028
Size:	81.3 KB
ID:	172608   Click image for larger version

Name:	Screen02.jpg
Views:	1642
Size:	71.0 KB
ID:	172609  
Attached Files
File Type: zip Certificate Tools.zip - [Click for QR Code] (258.8 KB, 174 views)
3rd April 2009, 11:13 PM |#108  
jmz's Avatar
Inactive Recognized Developer
Flag Lawton, OK
Thanks Meter: 4,498
 
More
Quote:
Originally Posted by dharvey4651

Proof of concept - The canvas is working on my Fuze. Still EXTREMELY buggy and not all features are available. A lot is cut off. A lot doesn't show. A lot doesn't work. Almost ALL touch points are off and it is currently impossible to dial a phone number with any relative ease.

Screenshots are attached below.

THIS IS NOT MY WORK!!

These screenshots are of the beta BETA BETA port done by ND4SPD.

PS ND4SPD>> I have attached the certificate tools to this post for you.


Did you change anything at all to make this work? Or did you just cab and install because I am getting default skin
3rd April 2009, 11:16 PM |#109  
ND4SPD's Avatar
Senior Member
Flag Chicago, IL
Thanks Meter: 0
 
Donate to Me
More
wow. it didn't even work on my own phone...but I'm guessing that's because it wasn't signed.

Thanks for the tools dharvey
3rd April 2009, 11:17 PM |#110  
dharvey4651's Avatar
OP Retired Senior Moderator
Flag Olathe, Kansas
Thanks Meter: 648
 
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by jmztaylor

Did you change anything at all to make this work? Or did you just cab and install because I am getting default skin

First I checked the signatures and found that just about all of them needed to be resigned. After I took care of that I made a cab and installed. Installation went fine and achieved the results you see above.
3rd April 2009, 11:19 PM |#111  
jmz's Avatar
Inactive Recognized Developer
Flag Lawton, OK
Thanks Meter: 4,498
 
More
Quote:
Originally Posted by dharvey4651

First I checked the signatures and found that just about all of them needed to be resigned. After I took care of that I made a cab and installed. Installation went fine and achieved the results you see above.

Damn, didn't even think about the signing. That was probably my whole problem. Great work nd4spd
Post Reply Subscribe to Thread

Guest Quick Reply (no urls or BBcode)
Message:
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes