FORUMS

[PORTED!][BOUNTY TO BE FULLFULLED]Tachi PhoneCanvas - NOW WORKS ON ALL VGA DEVICES!!!

3,136 posts
Thanks Meter: 648
 
By dharvey4651, Retired Senior Moderator on 31st March 2009, 04:36 AM
Post Reply Email Thread
1st April 2009, 01:12 AM |#21  
dharvey4651's Avatar
OP Retired Senior Moderator
Flag Olathe, Kansas
Thanks Meter: 648
 
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by jmztaylor

Thats what I am afraid of is most of my problems. As I am trying to overcome 2 barriers, not just one. The CDMA and WVGA.

Well a GSM PhoneCanvas will work on a CDMA device but the 3G Video Dial will be useless and your connection arrows up on your task bar will be broken.

IE - They won't gray out when your connection is idle. Otherwise you should have no problems at all.

The T-Mobile Rhodium PhoneCanvas is a 2G canvas without the Video Call feature but the reason we chose the canvas with the Video Call is because the majority of people using this will likely be using the European model Touch Pro and or Diamonds.
1st April 2009, 01:30 AM |#22  
jmz's Avatar
Inactive Recognized Developer
Flag Lawton, OK
Thanks Meter: 4,498
 
More
Quote:
Originally Posted by dharvey4651

Well a GSM PhoneCanvas will work on a CDMA device but the 3G Video Dial will be useless and your connection arrows up on your task bar will be broken.

IE - They won't gray out when your connection is idle. Otherwise you should have no problems at all.

The T-Mobile Rhodium PhoneCanvas is a 2G canvas without the Video Call feature but the reason we chose the canvas with the Video Call is because the majority of people using this will likely be using the European model Touch Pro and or Diamonds.

I will be working on it as much as time allows. But this dialer is setup completely different. Hell it doesn't even have phoneagent. So it is going to be some work. Maybe that is part of my issues. I need to set up my kitchen again and cook it in. See what happens.
1st April 2009, 01:37 AM |#23  
Senior Member
Flag San Antonio, Texas (in the clinch throwing knees)
Thanks Meter: 0
 
More
put me down for $15 USD, $30 if someone ports the conferencing functionality as well
1st April 2009, 01:45 AM |#24  
Senior Member
Flag Buenos Aires
Thanks Meter: 0
 
More
dharvey, put me with $ 25. i am really interested in having this dialer.
1st April 2009, 01:54 AM |#25  
brol1k's Avatar
Senior Member
Flag NYC
Thanks Meter: 52
 
More
I will post this on smartphonejunkie.com and post the link for here.
1st April 2009, 02:21 AM |#26  
dharvey4651's Avatar
OP Retired Senior Moderator
Flag Olathe, Kansas
Thanks Meter: 648
 
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by caldito

dharvey, put me with $ 25. i am really interested in having this dialer.

Quote:
Originally Posted by brol1k

I will post this on smartphonejunkie.com and post the link for here.

Updated 1st post with new total as well as thread title and XBMod VGA Rhodium Manila Thread.
1st April 2009, 04:11 AM |#27  
htctoucher's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 2
 
More
wow.. i need to get into developing.. graphics pay **** compared to this!

or maybe i should put up screenshots and when i get enough $$ ill release it.. hmmm...
sorry fr off topic
1st April 2009, 04:58 AM |#28  
Da_G's Avatar
Inactive Senior Recognized Developer / Moderator Emeritus
Flag Riverside, CA
Thanks Meter: 1,560
 
Donate to Me
More
Hi, I might take a look at porting this, it looks interesting

Can someone provide screenshots of every screen the dialer is capable of displaying? Need it for reference. Thanks!
1st April 2009, 05:31 AM |#29  
dharvey4651's Avatar
OP Retired Senior Moderator
Flag Olathe, Kansas
Thanks Meter: 648
 
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by Da_G

Hi, I might take a look at porting this, it looks interesting

Can someone provide screenshots of every screen the dialer is capable of displaying? Need it for reference. Thanks!

Reference screenshots for you
Attached Files
File Type: zip Desktop.zip - [Click for QR Code] (460.7 KB, 310 views)
1st April 2009, 05:51 AM |#30  
jug6ernaut's Avatar
Inactive Recognized Developer
Flag San Antonio, Tx
Thanks Meter: 476
 
More
Quote:
Originally Posted by Da_G

Hi, I might take a look at porting this, it looks interesting

Can someone provide screenshots of every screen the dialer is capable of displaying? Need it for reference. Thanks!

whos the man? thats right...Da_G's the man...
1st April 2009, 07:10 AM |#31  
fr0st's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 16
 
More
i'll put in $10 and $25 if it works for cdma.
Post Reply Subscribe to Thread

Guest Quick Reply (no urls or BBcode)
Message:
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes