FORUMS
Remove All Ads from XDA

Android 2.1 (Eclair) On HTC [27 Jun 2010] (V2.5a) Voice Support

991 posts
Thanks Meter: 401
 
By TheBrilliantMistake, Senior Member on 21st January 2010, 07:27 PM
Thread Closed Email Thread
21st January 2010, 09:42 PM |#11  
Junior Member
Thanks Meter: 0
 
More
The 3.5 mm jack still does not work propperly. Previous thread had a few cuestions about that. you may want to ad that to the list.
 
 
21st January 2010, 09:45 PM |#12  
Member
Thanks Meter: 0
 
More
Maybe you haven't noticed. But it's 2010 now.
It's hard to get used to... I know... xD
21st January 2010, 09:47 PM |#13  
OP Senior Member
Thanks Meter: 401
 
More
Quote:
Originally Posted by Zailynne

Maybe you haven't noticed. But it's 2010 now.
It's hard to get used to... I know... xD

OMG! lol I'm still hungover from Xmas ;)
21st January 2010, 09:55 PM |#14  
Member
Thanks Meter: 0
 
More
Quote:
Originally Posted by TheBrilliantMistake

OMG! lol I'm still hungover from Xmas ;)

Hahaha, well now you know!
21st January 2010, 10:19 PM |#15  
marmin's Avatar
Senior Member
Flag Yorkshire
Thanks Meter: 2
 
More
Weird thing
been using a while from previous posts, fine but a bit jittery. Decided to change the startup text to yours as looked simple and might make it smoother as not sure if one I was using was designed for Blackstone.

Cant get off the lock up screen as the screen seems to think my finger is in the oposite corner that it is!!!!!! ie the touch sensor is a mirror image but the screen isnt
21st January 2010, 10:28 PM |#16  
Senior Member
Thanks Meter: 3
 
More
hmm somehow its ****ed up, if i need to press the lower right corner on my touch screen i have to press on the upper left cornor, somehow the touchscreen isnt working right, any ideas?
21st January 2010, 10:30 PM |#17  
marmin's Avatar
Senior Member
Flag Yorkshire
Thanks Meter: 2
 
More
Quote:
Originally Posted by Kryston

hmm somehow its ****ed up, if i need to press the lower right corner on my touch screen i have to press on the upper left cornor, somehow the touchscreen isnt working right, any ideas?

Yeah, try reading the post above yours
21st January 2010, 10:43 PM |#18  
Syc's Avatar
Member
Flag Sandnes
Thanks Meter: 0
 
More
Thanks for this thread!

A small bug report:
When disabling that app's are allowed to synchronize while roaming, they're supposed to "ask" whether they can use the internet or not. This popup dialogue never appears, but is hidden in the background. This seems to be a problem with other popups too.

Oh, and adding
Code:
mddi.width=480 mddi.height=800
to startup.txt made the touch screen (much) more accurate for me.

EDIT: in the "set cmdline"
21st January 2010, 11:47 PM |#19  
Senior Member
Thanks Meter: 3
 
More
got my screen working, just use the startupfile which is in the .rar data.

but i got a question, is it possible to import your contacts?

somehowe i cant import from sim card, it says importing.... but if its done there are no contacts.
22nd January 2010, 12:38 AM |#20  
Senior Member
Flag Newcastle upon Tyne
Thanks Meter: 15
 
More
Quote:
Originally Posted by Kryston

but i got a question, is it possible to import your contacts?
somehowe i cant import from sim card, it says importing.... but if its done there are no contacts.

If you mean to import your contacts from WindowsMobile to Android, than (probably) the most convenient way is to use Google sync facility.
From WindowsMobile you do as described here:

http://www.google.com/support/mobile...36&topic=14299

And from Android you just activate your Google account - it will sync contacts (and calendar) automatically.

PS: Un-check Tasks synchronisation (as in the instructions screenshot) - it usually results in error message and synchronisation stops.
22nd January 2010, 01:46 AM |#21  
Tigermoto's Avatar
Senior Member
Flag Rochdale, GBR
Thanks Meter: 735
 
More
Cool A haha
WOW! About time someone made a thread like this. Easy to understand and not having to read 20 billion posts!!! I reckon this should be a sticky.
Nice Work.
Thread Closed Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes