FORUMS
Remove All Ads from XDA

[UTIL] SPB Mobile Shell 3.0.1 [Tricks, Widgets, Themes, Other, FAQ, Config]

1,069 posts
Thanks Meter: 14
 
By Zepiii, Retired Forum Moderator on 21st April 2009, 04:40 PM
Post Reply Email Thread
25th April 2009, 05:19 PM |#281  
danbert's Avatar
Junior Member
Flag Fontaine de Vaucluse
Thanks Meter: 1
 
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by efla

I confirm, it's a language issue. I had MS3 in French and tried to install this w/o success. The "pro" items were listed in the widget list, but when adding them ... nothing displayed onto the lifestyle"

I then change MS3 to English ... and everything's working like a charm

Having the same problem, I tried the same thing, (thinking it was surely a language issue).
But you're lucky, I'm unlucky!
Still nothing appears on my Omnia, except for few "pro" widgets but the rare to be displayed are... not the pro but the lifestyle one!
(Same result neither using the French or the English language...).

(J'aurais pu te dire ça en Français, mais c'est pour rester poli !).

Dan
 
 
25th April 2009, 05:37 PM |#282  
h4mid's Avatar
Senior Member
Flag tehran
Thanks Meter: 6
 
More
hi evry body
i have problem with weather.evry time i click it is not work and my device hang it!
any body have idea? i have i900
25th April 2009, 05:56 PM |#283  
h4mid's Avatar
Senior Member
Flag tehran
Thanks Meter: 6
 
More
hi abumhmmd1
can u up load InD05 skins here?
thanx
25th April 2009, 06:15 PM |#284  
abumhmmd1's Avatar
Senior Member
Flag RIYADH
Thanks Meter: 215
 
Donate to Me
More
give it another play
Quote:
Originally Posted by Nicaragüense

Abumhmmd1, my weather looks like that probably because the wqvga layout is different from yours. yours looks to be vga.

yes , mine is VGA ,, they may work for WVGA
BUT for QVGA , I dont know !!!
but for your information ;; the origion of them are from MSH2 qvga
so you may play with them ( ie ; qa_weather_40 & qa_weather_54 & qa_weather_64 files ONLY ) until you get it fitted

let us know the result
25th April 2009, 06:19 PM |#285  
Techvir's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 849
 
More
Quote:
Originally Posted by Nicaragüense

No need to soft reset after changes
just go to settings/spb mobile shell from spb menu/launcher. when in that psge, click the menu button on the bottom right corner. then click exit. then simply restart ms3 from you today screen. Soft reset on if you fudged something up causing spb to hang.. or use some other way to kill the process.

I dont find that exit button...
I kill spnb ms using wktask
25th April 2009, 06:36 PM |#286  
Senior Member
Flag Gujarat
Thanks Meter: 38
 
More
Quote:
Originally Posted by matthewhypolite

Hey, i've created a cab for qvga.

Both cabs will work with english only. (for other languages, copy "/program files/spb mobile shell/qa_layouts.dat" to your spb mobile shell directory. I will make a cab to address this issue soon)

this doesnot seem to work on Smsung i780!
25th April 2009, 06:37 PM |#287  
Member
Thanks Meter: 0
 
More
i780 + realvga 128dpi + ms3
Hello,

did anyone get SPB MS3 to work in i780 in realvga 96 dpi mode?
96 dpi works fine enough.

Probably a theme needed, just like MS2?

Do point me to link if any as i failed to search any solution in this forum so far..
25th April 2009, 06:44 PM |#288  
abumhmmd1's Avatar
Senior Member
Flag RIYADH
Thanks Meter: 215
 
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by h4mid

hi abumhmmd1
can u up load InD05 skins here?
thanx

you may get it from >> http://nascasho.com/Skins-Sub-InD_05.html
25th April 2009, 06:49 PM |#289  
Junior Member
Thanks Meter: 0
 
More
is it fairly easy to just change the icons ms uses for say links you place ? such as the internet icon?
25th April 2009, 06:56 PM |#290  
Senior Member
Thanks Meter: 5
 
More
Quote:
Originally Posted by matthewhypolite

Hmm, i dont see why the install will fail. only requirement is dotnet 3.5 which you shoudl have installed already. but even if the install is successful, the widgets may not work on WQVGA devices.



Mine uses a stock ROM, no 3.5 installed. Is it possible to recompile using dotnet 2.0?
25th April 2009, 07:04 PM |#291  
Johnny72's Avatar
Member
Flag Ventimiglia
Thanks Meter: 0
 
More
I will like to change the "launcher" button and link it to something else... where do I find it on the registry key??
Or at least I will like to change it that doesn't start with "my favorites"...
Ideas??
Post Reply Subscribe to Thread

Tags
spb mobile shell 3, themes, tricks, widgets, zepiii

Guest Quick Reply (no urls or BBcode)
Message:
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes