FORUMS
Remove All Ads from XDA

[DEV] BACKTRACK 5 on Xperia X10 chroot

687 posts
Thanks Meter: 321
 
Post Reply Email Thread
30th April 2014, 06:45 PM |#312  
Junior Member
Thanks Meter: 1
 
More
but it same result..

here my terminal script
Code:
/ $ losetup -f
/dev/loop0
/ $ ls -l /dev/block/loop*
brw------- root     root       7,   0 2014-04-30 23:15 loop0
brw------- root     root       7,   1 2014-04-30 23:15 loop1
brw------- root     root       7,   2 2014-04-30 23:15 loop2
brw-rw-rw- root     root       7, 254 2014-04-30 23:18 loop254
brw------- root     root       7,   3 2014-04-30 23:15 loop3
brw------- root     root       7,   4 2014-04-30 23:15 loop4
brw------- root     root       7,   5 2014-04-30 23:15 loop5
brw------- root     root       7,   6 2014-04-30 23:15 loop6
brw------- root     root       7,   7 2014-04-30 23:15 loop7
/ $
and my startbt script

Code:
#Mount SYSTEM RW
#mount -o remount,rw -t yaffs2 /dev/block/mtdblock3 /system
export kit=/sdcard/bt
export bin=/system/bin
export mnt=/data/local/bt
export PATH=$bin:/usr/bin:/usr/sbin:/bin:$PATH
export TERM=linux
export HOME=/root
# Mounting Image to the farthest loop point
# FIXME : check if mount sucessfull otherwise abort whole process.
mknod /dev/block/loop0 b 7 0
busybox losetup /dev/block/loop0 $kit/bt.img
busybox mount -t ext2 /dev/block/loop0 $mnt
mount -t devpts devpts $mnt/dev/pts
mount -t proc proc $mnt/proc
mount -t sysfs sysfs $mnt/sys
#seting environment
sysctl -w net.ipv4.ip_forward=1
echo "Setting /etc/resolv.conf to Google Open DNS 8.8.8.8 and 8.8.4.4"
echo "nameserver 8.8.8.8" > $mnt/etc/resolv.conf
echo "nameserver 8.8.4.4" >> $mnt/etc/resolv.conf
echo "127.0.0.1 localhost" > $mnt/etc/hosts
echo "BackTrack Loader by Anant based on ubuntu loader"
echo "BackTrack is ready just type 'bt'"
can you help me please..
30th April 2014, 07:37 PM |#313  
someone755's Avatar
Senior Member
Flag Ljubljana
Thanks Meter: 1,400
 
Donate to Me
More
I've got no idea how or why it works. :T

Either PM the developer or find another way. The Play Store offers tons of Ubuntu installers, though not like this, most of them run through a VNC server.
30th September 2015, 01:24 AM |#314  
Junior Member
Thanks Meter: 0
 
More
install bt5 on motorola razr i
Hi,
I tried to install bt5 on my android razr i motorola, first i was stuck with sdcard capacity and i found your forum, btw great job folks!
Everything went ok till i tried to enter the command <bt> in terminal emulator.
I got the error attached...
As I went through the threads but nothing seem to solve my problem, I am joining ls -l output and version of busybox as extra info.
thanks for your help and once again GREAT JOB!!!
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	20150929_230916[1].jpg
Views:	156
Size:	249.6 KB
ID:	3490643   Click image for larger version

Name:	20150929_230917[1].jpg
Views:	156
Size:	241.3 KB
ID:	3490648   Click image for larger version

Name:	20150929_231312[1].jpg
Views:	156
Size:	268.7 KB
ID:	3490649   Click image for larger version

Name:	20150929_231044[1].jpg
Views:	136
Size:	180.9 KB
ID:	3490650   Click image for larger version

Name:	20150929_231411[1].jpg
Views:	134
Size:	268.9 KB
ID:	3490651  
1st October 2015, 11:23 AM |#315  
Junior Member
Thanks Meter: 0
 
More
backtrack 5 on Motorola razr i
Hi all,
I was stuck with storage limitation and found your forum, btw GRAT JOB!
Went through the installation prcess on Motorola razr i till been asked to ru <bt> command on prompt.
didn't work for me, here is my output:
chroot: can't execute '/bin/bash': No such file or directory
Any help?
11th February 2016, 08:24 AM |#316  
hesam666's Avatar
Junior Member
Flag isfahan
Thanks Meter: 1
 
Donate to Me
More
Multiple files into a zip file?
8 or 5
Can u post screen shot plz

Sent from my D6503 using Tapatalk
21st February 2016, 04:15 PM |#317  
litemintx's Avatar
Senior Member
Bicol
Thanks Meter: 40
 
More
How about kali, did someone tried it?
25th May 2016, 11:51 PM |#318  
Junior Member
Thanks Meter: 2
 
More
Another method
Another methods are available to install backtrack 5 in Lenovo a6000plus??
Please answer fast.
20th December 2016, 05:56 PM |#319  
Junior Member
Thanks Meter: 0
 
More
i have problem in getting to the terminal emulator
[email protected]:/storage/sdcard0/BT5 # sh bootbt.sh
open backing file failed: No such file or directory
mount: No such file or directory mount: No such file or directory
mount: No such file or directory
net.ipv4.ip_forward = 1
bootbt.sh[23]: can't create /data/local/mnt/etc/resolv.conf: No such file or directory
bootbt.sh[24]: can't create /data/local/mnt/etc/hosts: No such file or directory
chroot: can't execute '/bin/bash': No such file or directory
Shutting down BackTrack ARM For Xoom
failed: No such file or directory
failed: No such file or directory
failed: No such file or directory
failed: Invalid argument
1|[email protected]:/storage/sdcard0/BT5 # bootbt.sh
k_shell/0:8899: bootbt.sh: not found
[email protected]:/storage/sdcard0/BT5 # sh bootbt.sh
Loop device exists
open backing file failed: No such file or directory
mount: No such file or directory
mount: No such file or directory
mount: No such file or directory
net.ipv4.ip_forward = 1
bootbt.sh[23]: can't create /data/local/mnt/etc/resolv.conf: No such file or directory
bootbt.sh[24]: can't create /data/local/mnt/etc/hosts: No such file or directory
chroot: can't execute '/bin/bash': No such file or directory
Shutting down BackTrack ARM For Xoom
failed: No such file or directory
failed: No such file or directory
failed: No such file or directory
failed: Invalid argument
1|[email protected]:/storage/sdcard0/BT5 #

anyone can help me plz..and then what i should do??need respons
23rd January 2018, 01:06 AM |#320  
Junior Member
Flag Coimbatore
Thanks Meter: 1
 
More
Help me.
When I type sh bootbt it says no such file or directory for many lines
Post Reply Subscribe to Thread

Tags
backtrack, bt5, chroot

Guest Quick Reply (no urls or BBcode)
Message:
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes