FORUMS
Remove All Ads from XDA
H10 Turbo

[03-01-2011] [NL/WWE] [Full/Clean/Special] Christian's Rom(6.100) Wm6.5.3 23152

1,285 posts
Thanks Meter: 6
 
By killer8nl, Senior Member on 30th July 2009, 10:31 PM
Post Reply Email Thread
2nd September 2009, 05:16 PM |#501  
MykeChester's Avatar
Retired Forum Moderator
Flag Earth
Thanks Meter: 38
 
More
No "Full" WWE version ?
 
 
2nd September 2009, 05:34 PM |#502  
Senior Member
Thanks Meter: 3
 
More
Great a new version, thanks for that!

I was out of town and not able to update my phone any sooner but will update right away. I'm anxious to see what's new build is all about.
2nd September 2009, 05:38 PM |#503  
Senior Member
Thanks Meter: 3
 
More
Quote:
Originally Posted by killer8nl

No, I had many problems with cooking in youtube. Hope it will be in a future version for now you have to install it yourself. In case anyone got a good working NL/WWE youtube package please contact me

I know a youtube cab was spotted on FTD last week. WIll try that and keep you posted if it works.
2nd September 2009, 05:53 PM |#504  
Member
Thanks Meter: 0
 
More
Love the new ROM but stlil have scroll bar in the dialer screen which makes it hard to dial.. hoping this gets fixed soon ..

Anybody know how to setup voicecommadn to work through Bluetooth headset.On my old phone, i would be able to click the call button on headset and do voice command through head set.. They mandating full hands free here so i don't want to be fumbling for the phone while driving.
2nd September 2009, 06:43 PM |#505  
Junior Member
Thanks Meter: 0
 
More

installed a theme for the taskbar icons, loving it !
2nd September 2009, 07:00 PM |#506  
OP Senior Member
Thanks Meter: 6
 
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by radospol

to killer: works now vollume buttons?

yes, they do!

Quote:
Originally Posted by MykeChester

No "Full" WWE version ?

It's there. Check first posts

Quote:
Originally Posted by bprince

Great a new version, thanks for that!

I was out of town and not able to update my phone any sooner but will update right away. I'm anxious to see what's new build is all about.

I already missed you Good to see you back. Enjoy the new rom!

Quote:
Originally Posted by bprince

I know a youtube cab was spotted on FTD last week. WIll try that and keep you posted if it works.

If it is working fine can you send me the ftd number via pm?

Quote:
Originally Posted by tommytuna

Love the new ROM but stlil have scroll bar in the dialer screen which makes it hard to dial.. hoping this gets fixed soon ..

Anybody know how to setup voicecommadn to work through Bluetooth headset.On my old phone, i would be able to click the call button on headset and do voice command through head set.. They mandating full hands free here so i don't want to be fumbling for the phone while driving.

It's not there on my phone only when calling. But microsoft have to fix this can't do much about it sorry.

Quote:
Originally Posted by fllex


installed a theme for the taskbar icons, loving it !

Nice one. But what is the 1 in your taskbar at the top
2nd September 2009, 07:06 PM |#507  
infazz's Avatar
Senior Member
Flag Tallinn
Thanks Meter: 104
 
Donate to Me
More
"But what is the 1 in your taskbar at the top?"

double sim... and first is selected
2nd September 2009, 07:06 PM |#508  
Senior Member
Thanks Meter: 23
 
More
Quote:
Originally Posted by killer8nl

But what is the 1 in your taskbar at the top

If your sim card can handle multiple lines (phone numbers), 1 means using 1st number, 2 would be there if using 2nd number.
2nd September 2009, 07:11 PM |#509  
infazz's Avatar
Senior Member
Flag Tallinn
Thanks Meter: 104
 
Donate to Me
More
I have one more question )

How to access the task manager? is it no longer available with this roms, i'm talking about that icon that shows working applications... are we must go to full task manager every time we need/wat close/open application ? :S
2nd September 2009, 07:19 PM |#510  
OP Senior Member
Thanks Meter: 6
 
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by infazz

"But what is the 1 in your taskbar at the top?"

double sim... and first is selected

Oke thank you

Quote:
Originally Posted by harolds

If your sim card can handle multiple lines (phone numbers), 1 means using 1st number, 2 would be there if using 2nd number.

Oke thank you

Quote:
Originally Posted by infazz

I have one more question )

How to access the task manager? is it no longer available with this roms, i'm talking about that icon that shows working applications... are we must go to full task manager every time we need/wat close/open application ? :S

It's there. But it's invisible because it will mess up the taskbar when visible. Just click in the right top corner on the today screen. You will see the taskbar
2nd September 2009, 07:24 PM |#511  
infazz's Avatar
Senior Member
Flag Tallinn
Thanks Meter: 104
 
Donate to Me
More
U saved my day!!! thank you!!
Post Reply Subscribe to Thread

Guest Quick Reply (no urls or BBcode)
Message:
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes