FORUMS
Remove All Ads from XDA

 View Poll Results: What Themes Do you flash in Aroma?

Stock Jedi
 
136 Vote(s)
35.51%
Jedi Black & White
 
43 Vote(s)
11.23%
Jedi Blue
 
48 Vote(s)
12.53%
Jedi Orange
 
6 Vote(s)
1.57%
Jedi Purple
 
8 Vote(s)
2.09%
Jedi Red
 
13 Vote(s)
3.39%
Jedi S4
 
91 Vote(s)
23.76%
Deviant Jedi
 
27 Vote(s)
7.05%
Hydro Green
 
11 Vote(s)
2.87%

|ROM||AROMA||----- Jedi-X20----- || Viper4Android Audio || MULTICARRIER ||4.1.2| 10|24!!

8,623 posts
Thanks Meter: 21,106
 
By ptmr3, Inactive Recognized Developer on 21st November 2012, 04:39 AM
Post Reply Email Thread
28th January 2013, 09:37 PM |#3281  
Junior Member
Thanks Meter: 6
 
More
Re: |ROM| Jedi XP-9 ||MW||23 Toggles| 1|15
Having an issue with the stock email client. Screen flashes black when scrolling through email with a reply attached to it. Usually does it upon first scroll then may do it again maybe not. Screen does not flash when scrolling through inbox though. What could be the cause?

Jedi XP–9

Sent from my SGH-I317 using XDA Premium HD app
 
 
28th January 2013, 09:42 PM |#3282  
Smartino666's Avatar
Member
Flag Bloomington
Thanks Meter: 16
 
More
Re: |ROM| Jedi XP-9 ||MW||23 Toggles| 1|15
Go to Settings > Developer Options > Force GPU Rendering. Turn that off

Sent from my SAMSUNG-SGH-I317 using xda premium
28th January 2013, 09:48 PM |#3283  
Optimuscle's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 69
 
More
Re: |ROM| Jedi XP-9 ||MW||23 Toggles| 1|15
Quote:
Originally Posted by Optimuscle

I flashed the motomoto00 mod by Luciferko and lost the ability to connect to my pc. Any ideas what it could be? I think it might have something to do with a change in the system ui.

Sent from a Note far far away.......

Anyone have any ideas how to fix this? When installed the rom everything was fine and the phone connected to my pc. After I flashed the theme it does not connect. I reflashed the rom and still nothing. I dont want to do a full wipe and was hoping someone could help.

Sent from a Note far far away.......
28th January 2013, 10:32 PM |#3284  
nmcgrawj's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 37
 
More
Re: |ROM| Jedi XP-9 ||MW||23 Toggles| 1|15
Try it with USB debugging off?

Sent from my SGH-I317 using xda app-developers app

---------- Post added at 05:32 PM ---------- Previous post was at 05:31 PM ----------

Has anyone had issues playing music through blue tooth? Ever since xp9 I notice a lot of skipping.

Sent from my SGH-I317 using xda app-developers app
28th January 2013, 10:41 PM |#3285  
RichMD's Avatar
Senior Member
Flag CT
Thanks Meter: 776
 
More
Quote:
Originally Posted by Optimuscle

Anyone have any ideas how to fix this? When installed the rom everything was fine and the phone connected to my pc. After I flashed the theme it does not connect. I reflashed the rom and still nothing. I dont want to do a full wipe and was hoping someone could help.

Sent from a Note far far away.......

Also, try another cable if you can. I have seen cables that originally worked for data connection, suddenly no longer work except for charging - without any apparent damage, etc.
28th January 2013, 11:08 PM |#3286  
Member
Los Angeles
Thanks Meter: 15
 
More
Quote:
Originally Posted by willzilla

Works fine for me. You modify status bar buttons or theme or anything of that nature?

no I didn't.... let me try reinstall the rom again....
29th January 2013, 07:09 AM |#3287  
Junior Member
Thanks Meter: 6
 
More
Re: |ROM| Jedi XP-9 ||MW||23 Toggles| 1|15
Quote:
Originally Posted by Smartino666

Go to Settings > Developer Options > Force GPU Rendering. Turn that off

Sent from my SAMSUNG-SGH-I317 using xda premium

Thanks. Problem solved. Turned off force gpu rendering, rebooted and now I have got nothing to worry about.

Sent from my SGH-I317 using XDA Premium HD app
29th January 2013, 07:33 AM |#3288  
Optimuscle's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 69
 
More
Re: |ROM| Jedi XP-9 ||MW||23 Toggles| 1|15
Quote:
Originally Posted by RichMD

Also, try another cable if you can. I have seen cables that originally worked for data connection, suddenly no longer work except for charging - without any apparent damage, etc.

No its not that because this happened when I flashed this theme over x8 also (I know dumbass, but I thought that was a freak occurrence). I just don't want to have to do a clean install to fix this.

Sent from a Note far far away.......
29th January 2013, 01:54 PM |#3289  
Senior Member
Thanks Meter: 14
 
More
Re: |ROM| Jedi XP-9 ||MW||23 Toggles| 1|15
Guys, samsung Kies on my computer won't recognize my phone. I'm trying to transfer iTunes playlists wired.... Any recommendations?




Sent from Galaxy Note 2 i317, clean flashed Jedi X6.1.2 & Perseus 29.
29th January 2013, 02:19 PM |#3290  
RichMD's Avatar
Senior Member
Flag CT
Thanks Meter: 776
 
More
Re: |ROM| Jedi XP-9 ||MW||23 Toggles| 1|15
Quote:
Originally Posted by artofdesign

Guys, samsung Kies on my computer won't recognize my phone. I'm trying to transfer iTunes playlists wired.... Any recommendations?

Sent from Galaxy Note 2 i317, clean flashed Jedi X6.1.2 & Perseus 29.

Try a different port such as the back of the PC. Try turning on debug in dev options. Try another cable. Try the same cable on another pc just to see if Windows tries to install a driver.

Sent from my SGH-I317 using xda premium
29th January 2013, 03:59 PM |#3291  
Senior Member
Thanks Meter: 14
 
More
Re: |ROM| Jedi XP-9 ||MW||23 Toggles| 1|15
Quote:
Originally Posted by RichMD

Try a different port such as the back of the PC. Try turning on debug in dev options. Try another cable. Try the same cable on another pc just to see if Windows tries to install a driver.

Sent from my SGH-I317 using xda premium

Thanks for the tips, I tried everything you said and I'm not really having an issue with the computer recognizing my phone the issue is with Kies.... Most of the time it just sits on the connecting screen I won't ever recognize my phone in order to be able to transfer music, occasionally it will lease register that I have a note to but still won't finish the connecting process. The connection troubleshooter within the program tried to download drivers and stuff and whatever else it does but it still isn't able to fix the connection issue.

Sent from Galaxy Note 2 i317, clean flashed Jedi X6.1.2 & Perseus 29.
Post Reply Subscribe to Thread

Guest Quick Reply (no urls or BBcode)
Message:
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes