FORUMS
Remove All Ads from XDA

[ROM] Helly_Bean [4.1.2], based on sources of cm10, 11/15 also for i9000b

9,962 posts
Thanks Meter: 27,297
 
By DerTeufel1980, Recognized Developer on 15th July 2012, 10:45 PM
Post Reply Email Thread
17th July 2012, 08:42 AM |#1001  
jaiiscool's Avatar
Senior Member
Flag Mumbai
Thanks Meter: 372
 
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by yodanutz01

i think the launcher is a bit laggy when scrolling widgets. anyone else facing this ?

+1

Exact same problem. The moment I added the Android Pro Widgets to the home screen, the launcher started crawling.

BTW, Apex Launcher Pro works perfectly, without any lags and smooth as (u guessed it!) BUTTER!
 
 
17th July 2012, 08:54 AM |#1002  
riggnix's Avatar
Senior Member
Flag Graz
Thanks Meter: 35
 
More
could this fix camera?

https://github.com/CyanogenMod/andro...b83186248894a0
17th July 2012, 08:57 AM |#1003  
Senior Member
Thanks Meter: 51
 
More
after i start LBE Privacy Guard the system become a black screen and made a reboot i think, and then the same happens to, because he would start LBE again. So i must deleat it very fast so solve the restart problem
17th July 2012, 09:25 AM |#1004  
Senior Member
Thanks Meter: 53
 
More
Unhappy
Here also no sound and no camera, not after flashing twice either.
17th July 2012, 09:30 AM |#1005  
DerTeufel1980's Avatar
OP Recognized Developer
Thanks Meter: 27,297
 
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by riggnix

could this fix camera?

https://github.com/CyanogenMod/andro...b83186248894a0

Too bad, but I don't think so

Gesendet von meinem GT-I9000 mit Tapatalk 2
17th July 2012, 09:40 AM |#1006  
tn9's Avatar
Member
Flag Poznań
Thanks Meter: 11
 
More
Quote:
Originally Posted by tn9

Hi, today when I came to my work I have connected my phone with the fast charge mode. I noticed that Galaxy S some times the screen on and off 3 or 4 times. Then it stops and in couple of minutes the same situation appears again.

I reported today morling that my phone turns the lcd on and off while charging. After charging and unpluging the usb the phone didn't stop to automaticly turns on the lcd.
17th July 2012, 09:41 AM |#1007  
RolluS's Avatar
Senior Member
Flag Near Paris
Thanks Meter: 426
 
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by DerTeufel1980

Too bad, but I don't think so

Gesendet von meinem GT-I9000 mit Tapatalk 2

If Be18 used the TeamHackung aries_common project, this is already implemented for 4 months now... This as been authored by pawitp at this time... It's simply a merge back to CynaogenMod then...
17th July 2012, 09:49 AM |#1008  
Senior Member
Flag Jakarta
Thanks Meter: 0
 
More
[Anyone know how to fix it?
=faizalr;28887672]Just want to check with you guys if the Hot Spot wifi works in JB as I found it doesn't work in my device. I use V2[/QUOTE]
17th July 2012, 09:51 AM |#1009  
stenc55's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 140
 
More
I think JB has too much issues with sounds. I use my phone for alarm clock and this morning it didn't ring, it only vibrated. Luckily I had phone on wooden surface so there was enough loudness to wake me up.
Too bad that Stratosk is on vacation, I think JB will get boost with his kernels. For now I think I will have to go back to ICS.

Sent from my GT-I9000 using xda premium
17th July 2012, 09:52 AM |#1010  
pbecks1963's Avatar
Senior Member
Flag Zutphen
Thanks Meter: 101
 
More
Camera works great! Faster then with ics

Verstuurd van mijn GT-I9000 met Tapatalk
17th July 2012, 09:54 AM |#1011  
Senior Member
Flag Cape Town
Thanks Meter: 128
 
More
I also had sound & camera issues. Second flash as per instructions followed disabling media and then clearing media data and reboot. Then enabled and another reboot.Then waiting a while and all is fine. So far no issues since and done several reboots since.

Sent from my GT-I9000 using Tapatalk 2
Post Reply Subscribe to Thread

Guest Quick Reply (no urls or BBcode)
Message:
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes