FORUMS
Remove All Ads from XDA

[ROM] Helly_Bean [4.1.2], based on sources of cm10, 11/15 also for i9000b

9,962 posts
Thanks Meter: 27,297
 
By DerTeufel1980, Recognized Developer on 15th July 2012, 10:45 PM
Post Reply Email Thread
16th July 2012, 12:27 PM |#501  
Number0ne99's Avatar
Member
Flag Hannover
Thanks Meter: 14
 
More
Quote:
Originally Posted by 2t0m

Thanks !! The server rocks !

+1
The Following User Says Thank You to Number0ne99 For This Useful Post: [ View ] Gift Number0ne99 Ad-Free
 
 
16th July 2012, 12:27 PM |#502  
Raulinho7's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 315
 
More
Quote:
Originally Posted by strickyy

So, anyone flashed V2 over V1 without wipeing? Everything works?

from v1 i did the following:
format system
format cache
wipe dalvik cache

flash V2
fix permissions

so far everything is OK
16th July 2012, 12:28 PM |#503  
Junior Member
Flag Dresden
Thanks Meter: 2
 
More
Quote:
Originally Posted by strickyy

So, anyone flashed V2 over V1 without wipeing? Everything works?

No problems here with flashing V2 over V1.
Everything seems to work fine. Except my exchange-server has some problems with calendar.sync.
16th July 2012, 12:29 PM |#504  
Senior Member
Thanks Meter: 39
 
More
Just flashed V2 over V1 without wipe. Everything is working I think
16th July 2012, 12:30 PM |#505  
archzz's Avatar
Senior Member
Flag Valmiera
Thanks Meter: 37
 
More
I can confirm that there are no problems after installing V2 over V1 with no wipe.
16th July 2012, 12:30 PM |#506  
Number0ne99's Avatar
Member
Flag Hannover
Thanks Meter: 14
 
More
Quote:
Originally Posted by Raulinho7

from v1 i did the following:
format system
format cache
wipe dalvik cache

flash V2

so far everything is OK

Do it this way:
Clear Cache and Dalvik.
Flash.
Fix Permission

Everything is well.
Change in CWM/Devil/USB:
Set USB-Mode to MTP (now both storage-devices (sdcard and emmc) in Windows XP)

Edit: XBMC for Android is working too.

Bye
The Following 7 Users Say Thank You to Number0ne99 For This Useful Post: [ View ] Gift Number0ne99 Ad-Free
16th July 2012, 12:32 PM |#507  
Senior Member
Thanks Meter: 39
 
More
What about su? After flashing V2 over V1 I've got SuperSU and Superuser
16th July 2012, 12:32 PM |#508  
kfheaven's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 800
 
Donate to Me
More
Google Now working?
16th July 2012, 12:32 PM |#509  
Vogie's Avatar
Senior Member
Flag Hell
Thanks Meter: 61
 
More
Quote:
Originally Posted by Number0ne99

Do it this way:
Clear Cache and Dalvik.
Flash.
Fix Permission

Everything is well.
Change in CWM/Devil/USB:
Set USB-Mode to MTP (now both storage-devices (sdcard and emmc) in Windows XP)

Bye

XP still is alive?!!

Sent from my GT-I9000 using xda app-developers app
16th July 2012, 12:33 PM |#510  
Raulinho7's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 315
 
More
@Number0ne99
ye i did "fix permissions" after flash, forgot to write it

thanks for reminding me
16th July 2012, 12:33 PM |#511  
Senior Member
Flag Ballincollig
Thanks Meter: 57
 
More
Does anyone have the gmail app as I can't get it from the Play market.
Post Reply Subscribe to Thread

Guest Quick Reply (no urls or BBcode)
Message:
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes