FORUMS
Remove All Ads from XDA

"FINAL VERSION" WM 6.5 Ultimate Edition OS 21500 for HP iPAQ 6815/6818/6828

273 posts
Thanks Meter: 37
 
By ariey, Senior Member on 19th March 2009, 05:02 AM
Thread Deleted Email Thread
1st January 2010, 08:29 AM |#261  
Junior Member
Thanks Meter: 0
 
More
hello i have ipaq 6815 NLD
i want to make in english

version ROM: 1.12.00 NLD
Boot Loader 1.00.05 BL

i try many version, but always say "incompatible"
i do with PC

some body help me please
 
 
7th January 2010, 04:03 PM |#262  
Junior Member
Thanks Meter: 0
 
More
how can I Upgrate my rw6815 windows mobile 5 to 6.5
how is possible or were I can download the windows mobile 6.5 to install it to my HP iPAQ rw6815
thanks in advance for you help
13th January 2010, 12:46 PM |#263  
stanburn's Avatar
Senior Member
Flag Antipolo
Thanks Meter: 12
 
More
Hi Ariey, what kitchen do you use, and where can I download it? I'd like to customize your rom for my ipaq you see...

thanks!
14th January 2010, 03:30 AM |#264  
mie5198's Avatar
Junior Member
Flag kuala lumpur
Thanks Meter: 0
 
More
i have try this rom yesterday,so cool but i dont know how to view my sim number n how to copy sim number to contact? somebody plz help me....
19th January 2010, 06:27 PM |#265  
Member
Thanks Meter: 5
 
More
hi
This is on the ipaq h1900 run?
Which one of my Pocket PC is Series? (ipaq h1900 )
22nd January 2010, 10:12 AM |#266  
Junior Member
Thanks Meter: 5
 
More
HP 6815 ROM change problems
Hi all,

I have a HP6815 with WM 6.1. I cannot reflash with the ROM from WM 6.5. I have put the ROM on SD card "a 2 GB transcend formated with FAT 16" and then pressed the "-" keys plus stylus soft reset. The phone enters BL *which is 1.0.1" and after aprox. 3 minutes the old system is being loaded again. I am desperated!

Can someone help me?
Thanks very much
23rd January 2010, 02:24 PM |#267  
Member
Thanks Meter: 4
 
More
Quote:
Originally Posted by emanu900

Hi all,

I have a HP6815 with WM 6.1. I cannot reflash with the ROM from WM 6.5. I have put the ROM on SD card "a 2 GB transcend formated with FAT 16" and then pressed the "-" keys plus stylus soft reset. The phone enters BL *which is 1.0.1" and after aprox. 3 minutes the old system is being loaded again. I am desperated!

Can someone help me?
Thanks very much

I had the same problem in the past and I solved by using SD cards with 1GB space or lower. Stay away from kinstons, those are nasty no matter the capacity.
25th January 2010, 03:41 PM |#268  
Junior Member
Thanks Meter: 0
 
More
hi ariey
can you make maybe a custom rom for th Ipag data messenger?

gratz doep007
25th February 2010, 07:47 AM |#269  
Junior Member
Flag bandung
Thanks Meter: 0
 
More
Thumbs up Ariey..
Thankyou ariey... your ROM update saved my pda from "mati suri".
jazakallah khairan katsiron....
25th February 2010, 09:06 PM |#270  
le_duc54's Avatar
Junior Member
Flag in belgium
Thanks Meter: 0
 
More
rom ultimate
I thank you for the ROM ultimate, I did not think of having as much function on this Ipaq 6815 only the bug is the radio operator Fm which does not function

thanks

alan
15th March 2010, 06:43 PM |#271  
Junior Member
Thanks Meter: 0
 
More
Thanks!
I'll be trying your ROM on my 6815 right away, as ı have seen from the screenshots, i have a high expectance from yours.. thanks in advance
Subscribe to Thread

Tags
6828, ariey, ipaq, pda2u.ru, wm 6.5
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes