FORUMS
Remove All Ads from XDA
Win Honor 9 Lite

[ROM] WW Stock Jelly Bean 10.4.2.15 - for unlocked devices

15 posts
Thanks Meter: 20
 
By redvirus, Junior Member on 8th October 2012, 11:40 PM
Post Reply Email Thread
14th October 2012, 08:46 PM |#21  
Senior Member
Flag Udine
Thanks Meter: 60
 
More
Everything ok, just one question: on lockscreen, when I put the finger on the lock or the camera, it doesn't highlight. Google+ does. I installed wiping only dalvik and cache. Is it just me?
 
 
14th October 2012, 09:50 PM |#22  
adz63's Avatar
Senior Member
Flag London/Surrey
Thanks Meter: 627
 
More
Quote:
Originally Posted by woekje

I also manually updated, lost root, and can't get adb or fastboot to work... And now I'm stuck with the stock recovery, which won't let me select anything. Is there something I need to do first?

i dont know . i lost root and also did not have a recovery . i had to fastboot a recovery >>>>> fastboot -i 0x0b05 flash recovery twrp.blob. but the adb would not work so i just attempted to flash this and now everything works

Sent from my Transformer Prime TF201 using Tapatalk 2
The Following User Says Thank You to adz63 For This Useful Post: [ View ] Gift adz63 Ad-Free
15th October 2012, 03:18 PM |#23  
Ramius71's Avatar
Member
Thanks Meter: 5
 
More
Quote:
Originally Posted by adz63

i dont know . i lost root and also did not have a recovery . i had to fastboot a recovery >>>>> fastboot -i 0x0b05 flash recovery twrp.blob. but the adb would not work so i just attempted to flash this and now everything works

Sent from my Transformer Prime TF201 using Tapatalk 2

How did you flash this? I have the same problem you had...
15th October 2012, 03:39 PM |#24  
adz63's Avatar
Senior Member
Flag London/Surrey
Thanks Meter: 627
 
More
Ok my whole process was updating to jb from Asus site which lost me root and a recovery. I then installed the latest android sdk and put a twrp blob into the platform tools along with fastboot etc . Booted into fastboot opened a command prompt and directed to platform tools then fastboot -I 0x0b05 flash recovery twrp.blob this then for some reason lost the os . So I had to fastboot the ww jb version (the extracted blob ) which again lost me recovery so had to fastboot a recovery back then I just downloaded this and flashed . Now I have root and everything

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2
17th October 2012, 01:04 PM |#25  
tuckersmission's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 365
 
More
OK. So after the JB update and a factory reset I thought my Pime was fast!

However I was mistaken.... Flashed this with a FULL WIPE and then applied the Custom Build Prop file.... And Holy Speed Freaks Batman this thing is flying!!!! I mean seriously flying!

Animations & Transitions are super smooth.
Flash in Web Browser already enabled.
Apps load in a instant!
All Games including Gameloft are playing sweeeeeeet!
Battery is improved!
And best of all ROOT is back! (Sixaxis Gaming Nirvana
No issues at all!

Was thinking of posting a vid if I ever get round to it.

I don't see any need to Over Clock with current performance!

My Prime finally feels ALIVE! Its Aliiiiiiiiiiiiiiiive!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!

Laters init!
17th October 2012, 01:26 PM |#26  
andy_rose's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 486
 
More
Quote:
Originally Posted by tuckersmission

OK. So after the JB update and a factory reset I thought my Pime was fast!

However I was mistaken.... Flashed this with a FULL WIPE and then applied the Custom Build Prop file.... And Holy Speed Freaks Batman this thing is flying!!!! I mean seriously flying!

Animations & Transitions are super smooth.
Flash in Web Browser already enabled.
Apps load in a instant!
All Games including Gameloft are playing sweeeeeeet!
Battery is improved!
And best of all ROOT is back! (Sixaxis Gaming Nirvana
No issues at all!

Was thinking of posting a vid if I ever get round to it.

I don't see any need to Over Clock with current performance!

My Prime finally feels ALIVE! Its Aliiiiiiiiiiiiiiiive!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!

Laters init!

Which Custom Build Prop file do you mean?
17th October 2012, 04:22 PM |#27  
tuckersmission's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 365
 
More
Link to custom build prop http://forum.xda-developers.com/show....php?t=1647357
17th October 2012, 04:29 PM |#28  
andy_rose's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 486
 
More
Quote:
Originally Posted by tuckersmission

Link to custom build prop http://forum.xda-developers.com/show....php?t=1647357

ah of course, thanx!
17th October 2012, 10:07 PM |#29  
Senior Member
Flag Udine
Thanks Meter: 60
 
More
Quote:
Originally Posted by cm0901

Everything ok, just one question: on lockscreen, when I put the finger on the lock or the camera, it doesn't highlight. Google+ does. I installed wiping only dalvik and cache. Is it just me?

No one?
18th October 2012, 07:22 AM |#30  
tuckersmission's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 365
 
More
Not just you.. Same for me too. I dont have another device running JB.. Should they highlight? I did a full wipe...
18th October 2012, 10:20 PM |#31  
schokibaerchen's Avatar
Senior Member
Flag Stockelsdorf
Thanks Meter: 14
 
More
Everything works perfect...
Except the camera.... i have a green picture.. sometimes its red green blue sprinkled while trying to focus...
The result is a green picture.

Please help...

Gesendet von meinem Transformer Prime TF201 mit Tapatalk 2
Post Reply Subscribe to Thread

Tags
tf201 rom, unlocked bootloader

Guest Quick Reply (no urls or BBcode)
Message:
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes