FORUMS
Remove All Ads from XDA

changeScreen v2.78! -- (screen rotation app)

795 posts
Thanks Meter: 2
 
By 600GOL, Senior Member on 3rd January 2009, 04:52 AM
Post Reply Email Thread
11th June 2009, 02:32 PM |#531  
600GOL's Avatar
OP Senior Member
nyc
Thanks Meter: 2
 
More
Quote:
Originally Posted by iphoneresister

FWIW (and none of this is preventing my enjoyment of changeScreen) I've bumped into some odd behaviors:

  1. I accidentally created a duplicate "Exception" (i.e., two exceptions for the same app), and changeScreen could not "Save" or start - the app threw an error (I could replicate and transcribe the app exception if you like) and crashed. Exceptions in exceptions not handled? I *was* able to restart the config utility, and finally noticed the dupe which I manually deleted, thus permitting a successful save/enable.
  2. Exporting configuration doesn't seem to work right: on the export screen, I get an empty pulldown for "Type" (no selection available) so the only way I can force the app to export the config is to click on some existing file (of virtually any type), which then causes the app to immediately export the config with that existing file's name. Additionally, if I click "Cancel" on the export screen, I get a message that 'File exported to "!' (null file name?) though I don't see that any actual file has been exported or saved.
  3. Importing a saved config file doesn't seem to overwrite the existing config - it just adds to the existing configs, which then creates the condition described in #1 - I have to manually delete all duplicates from exceptions list in order to save/enable changeScreen.

My config:
  • HTC TouchPro (OEM) with HTC ROM 5.05.401.1 WWE (WM 6.1)
  • CF 3.5 is installed (as I formerly used Gyrator2)

Also, I sent some money to feed your son so I hope he's doing well...

I really appreciate the donation man. If it wasn't for you guys I would have stopped trying to keep up with these threads a long time ago!

As for the errors they all sound like they are just my stupid mistakes. The duplicate exception was reported by others as well so I'll definately put out a fix for that soon. As for the import and export I must have just overlooked them when putting together the new version. I'll put out a new version with the fix for all those errors soon.

Thanks for the detailed description AND for the donation!
11th June 2009, 02:39 PM |#532  
600GOL's Avatar
OP Senior Member
nyc
Thanks Meter: 2
 
More
Quote:
Originally Posted by Philip

I have just tried this and (after a soft reset) it seems to work for me on my HTC Touch HD - TomTom no longer has the Title Bar superimposed on it. Many thanks!

Are you able to tell us where this DLL came from, or anything else about it?

Quote:
Originally Posted by Claus72

One day. Two other user solved too with this dll.

Quote:
Originally Posted by Claus72

I have the taskbar 6 elite v.3, so the dll came from tsowentaskbar6v3 http://forum.ppcgeeks.com/showthread.php?t=54514

Quote:
Originally Posted by shark147

Hi,
I confirm with this DLL the problem solved, in my ROM...
Good Application...

P.S: Thanks Claus72 for FIX...

Great that the fix works! I'll include it in the 1st post! Thanks to Claus72 for the research and the post!
11th June 2009, 02:40 PM |#533  
600GOL's Avatar
OP Senior Member
nyc
Thanks Meter: 2
 
More
Quote:
Originally Posted by anubis.genix

i love this app!
thanks a lot mate

No problem buddy. Glad to hear you like the app!
11th June 2009, 02:55 PM |#534  
iphoneresister's Avatar
Member
Flag Bruxelles
Thanks Meter: 0
 
More
No worries at my end as the app works great, but I'll check back periodically for updates. The donation was absolutely my pleasure as your nifty utility has vastly improved my TouchPro - I can actually use it as a phone again without having to chase the answer button through multiple unexpected orientation changes!!!

FWIW, I like your app much better than I liked Gyrator 2 - it seems like changeScreen responds faster; it's MUCH easier to configure; it leaves out lots of things I would never use; and, since I am OCD also, not seeing it in the task manager makes me feel [edit]more[edit] at peace

My best regards to you!
11th June 2009, 06:19 PM |#535  
benko286's Avatar
Retired Forum Moderator
Flag Croatia, Zagreb
Thanks Meter: 103
 
More
runing version 2.77 just want to tell that it is rock stable

but what i will like in next version:
in advanced tab that there is option for suspend device(in pocket and face down) not only screen off
and when i install app(testing a lot of roms) i hate that there are pre-added apps,so i always need to delet them
12th June 2009, 03:27 AM |#536  
yogioz's Avatar
Member
Canberra
Thanks Meter: 18
 
More
Unhappy ChangeScreen 2.77 won't enable
I have a HTC Touch Dual aka Blackstone and CS2.77 will not enable. I set it up, click enable, and then it comes up details or quit. If I hit details it says an exception has been thrown but the class (?) can't be read so no further details are available.

Any ideas?

PS -Will try CS 2.5 .....this had the same error
12th June 2009, 09:49 AM |#537  
iphoneresister's Avatar
Member
Flag Bruxelles
Thanks Meter: 0
 
More
Quote:
Originally Posted by yogioz

I have a HTC Touch Dual aka Blackstone and CS2.77 will not enable. I set it up, click enable, and then it comes up details or quit. If I hit details it says an exception has been thrown but the class (?) can't be read so no further details are available.

I was having a similar problem, and discovered there were duplicates in the list of applications on the "Exceptions" tab. Once I deleted all duplicates so that there was only one entry for each application, I was able to save/enable successfully. Maybe this is you problem also?
12th June 2009, 10:16 PM |#538  
Senior Member
Flag California
Thanks Meter: 50
 
More
Hey, can you repack a new cab with the LargeTitleBar and add an option for muting call on face down? (That should fix problems with topaz and tachi dialer having the after call problem).
13th June 2009, 12:24 AM |#539  
yogioz's Avatar
Member
Canberra
Thanks Meter: 18
 
More
Red face Enable issue
That worked - I didn't think there were any duplicates but when you import a config it appends the settings rather than overwrite them! Maybe this is something for the next version.....



Quote:
Originally Posted by iphoneresister

I was having a similar problem, and discovered there were duplicates in the list of applications on the "Exceptions" tab. Once I deleted all duplicates so that there was only one entry for each application, I was able to save/enable successfully. Maybe this is you problem also?

13th June 2009, 05:49 AM |#540  
600GOL's Avatar
OP Senior Member
nyc
Thanks Meter: 2
 
More
Quote:
Originally Posted by benko286

runing version 2.77 just want to tell that it is rock stable

but what i will like in next version:
in advanced tab that there is option for suspend device(in pocket and face down) not only screen off
and when i install app(testing a lot of roms) i hate that there are pre-added apps,so i always need to delet them

Glad to hear that.

Well... you can export your settings to a default file so that when you install on your new ROM all you have to do is reset defaults.
13th June 2009, 05:51 AM |#541  
600GOL's Avatar
OP Senior Member
nyc
Thanks Meter: 2
 
More
Quote:
Originally Posted by Kraize

Hey, can you repack a new cab with the LargeTitleBar and add an option for muting call on face down? (That should fix problems with topaz and tachi dialer having the after call problem).

We'll see... I don't really like messing with the certain apps (cprog for example) because there is more to check for in the code (which wastes more battery and takes more processing power). What do you mean repack a new version with LargeTitleBar?
Post Reply Subscribe to Thread

Guest Quick Reply (no urls or BBcode)
Message:
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes