FORUMS
Remove All Ads from XDA

[ROM][Aug 29][JB 4.2.1] AndroWook Prime HairyBean v2.31 **Unleash The Beast!**

2,725 posts
Thanks Meter: 2,588
 
By flumpster, Senior Member on 15th August 2013, 08:06 PM
Post Reply Email Thread
16th August 2013, 08:42 PM |#101  
flumpster's Avatar
OP Senior Member
Flag Rhondda Valleys
Thanks Meter: 2,588
 
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by sjrixon

Trying now!

---------- Post added at 08:21 PM ---------- Previous post was at 08:12 PM ----------



Did a quick flash over the stock kernel with the hunds version.. Took out the SD card before the restart, working fine!!

---------- Post added at 08:29 PM ---------- Previous post was at 08:21 PM ----------



I put the SD Card back in. It restarted..

So it looks like it is the modules that are causing it not to work with exfat formatted cards.

There is a flashable zip attached to this post.

It is the newest kernel that Hunds gave me earlier but I don't think it is going to fix that exfat issue unless he re-compiles the modules.

At least we know what is causing it now and he should be able to fix it.

Can you please test the zip and try it with it ejected first and then putting the sd card back in after like you tested just now.


Edit. I only have a spare 4 gig micro sd here as the rest are being used for main test and data2sd test but I just formatted the 4 gig to exfat and placed it in prime with new hunds kernel and it didn't reboot.

I then restarted with the card still in and it booted fine.

Maybe this is because I am using such a small size exfat.

Please test.
Attached Files
File Type: zip Hunds Fix Test 1.zip - [Click for QR Code] (5.92 MB, 22 views)
The Following 2 Users Say Thank You to flumpster For This Useful Post: [ View ] Gift flumpster Ad-Free
 
 
16th August 2013, 08:55 PM |#102  
Senior Member
Flag Reading
Thanks Meter: 5
 
More
Flashed.. That worked.. It's reading my card now
16th August 2013, 09:00 PM |#103  
flumpster's Avatar
OP Senior Member
Flag Rhondda Valleys
Thanks Meter: 2,588
 
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by sjrixon

Flashed.. That worked.. It's reading my card now

Awesome.. I will wait for one or two more people to confirm and I will add it to the new rom.

If it is confirmed working I will add it to the kernel installer for the time being until 2.31 gets released.
The Following User Says Thank You to flumpster For This Useful Post: [ View ] Gift flumpster Ad-Free
16th August 2013, 09:08 PM |#104  
flumpster's Avatar
OP Senior Member
Flag Rhondda Valleys
Thanks Meter: 2,588
 
Donate to Me
More
For the person with the wallpaper issue.

I have just tested the rom back on complete stock and the wallpaper picker is just as temperamental on that.

I have changed mine to at least match the way that stock does it but the more you change or after a while it can take 3 selections to get it to apply.

Where you are seeing my wallpaper being shown all the time at the moment on stock that just goes black and wont change to anything.

Try the flashable zip I have linked to and if it is any better I will include it in next release.

TL;DR Blame Asus

http://www.androidfilehost.com/?fid=23060877490000261
The Following User Says Thank You to flumpster For This Useful Post: [ View ] Gift flumpster Ad-Free
16th August 2013, 09:17 PM |#105  
flumpster's Avatar
OP Senior Member
Flag Rhondda Valleys
Thanks Meter: 2,588
 
Donate to Me
More
Thank you very very much for your donation cech
16th August 2013, 09:22 PM |#106  
flumpster's Avatar
OP Senior Member
Flag Rhondda Valleys
Thanks Meter: 2,588
 
Donate to Me
More
I have just done a quick test by installing the Hunds kernel that comes with the rom and putting in an exfat card and it did reboot me.

I then tested using the fixed kernel above and it fixed it.

I have updated the rom and updated the kernel installer and I will upload the edited kernel installer now and change links in second post in 20 mins.

Will report back when the new kernel installer is live.
16th August 2013, 09:51 PM |#107  
flumpster's Avatar
OP Senior Member
Flag Rhondda Valleys
Thanks Meter: 2,588
 
Donate to Me
More
Second post now has Updated Kernel Installer.

If anyone is using Hunds I would advise running this installer and re-installing the kernel as there are other fixes apart from exfat.

This will also update your Hunds Kernel App.

If you are using stock kernel then you have nothing to worry about.

I have made the changes into the rom my end but pointless uploading a rom just for that.

I will fix any other bugs that get found this week and release 2.31 with everything done.
16th August 2013, 11:35 PM |#108  
mathsz's Avatar
Senior Member
Flag Quebec
Thanks Meter: 424
 
Donate to Me
More
http://db.tt/4deTCgVe

Here ya go

Sent from my Transformer Prime TF201 using xda app-developers app
The Following User Says Thank You to mathsz For This Useful Post: [ View ] Gift mathsz Ad-Free
17th August 2013, 12:27 AM |#109  
flumpster's Avatar
OP Senior Member
Flag Rhondda Valleys
Thanks Meter: 2,588
 
Donate to Me
More
Thank you Dasdranamin for your donation. It is much appreciated
17th August 2013, 04:16 AM |#110  
Senior Member
Flag Utah
Thanks Meter: 997
 
More
So far this is running beautifully!
Data2SD and no issues at all.
Outstanding job and once again, you extend the life of my Prime!
17th August 2013, 04:26 AM |#111  
YamiYaiba's Avatar
Senior Member
Flag Knoxville
Thanks Meter: 40
 
More
Forgive me is this has been asked, but I'm on mobile and have no search option.
I'm upgrading from an ancient version of AndroWook. I installed the bootloader/twrp combo, and it booted into the custom TWRP properly. I wiped everything and went to flash AndroWook. I get through the Aroma options and is just stuck at "Installing..... 0%"

What idiotic thing did I screw up this time?

Sent from my SCH-I605 using xda premium
Post Reply Subscribe to Thread

Guest Quick Reply (no urls or BBcode)
Message:
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes