FORUMS
Remove All Ads from XDA

[WM Kitchen] OsKitchen Zero v1.33.5: The Easiest & Most Complete Kitchen (20/10/2010)

1,119 posts
Thanks Meter: 21
 
By airxtreme, Retired Recognized Developer on 6th February 2010, 12:15 AM
Post Reply Email Thread
15th March 2010, 09:04 AM |#1021  
OP Retired Recognized Developer
Thanks Meter: 21
 
More
Quote:
Originally Posted by core7x

best kitchen ever .. any idea how to dump protect rom

What is a protect rom?
 
 
15th March 2010, 09:40 AM |#1022  
Senior Member
Thanks Meter: 20
 
More
who has this working for touchpro 2 cdma?
15th March 2010, 10:00 AM |#1023  
variosteph's Avatar
Senior Member
Flag The Dark Side Of The Sun
Thanks Meter: 5
 
More
Quote:
Originally Posted by airxtreme

What is a protect rom?

protected=custom rom from another chef...
15th March 2010, 10:02 AM |#1024  
variosteph's Avatar
Senior Member
Flag The Dark Side Of The Sun
Thanks Meter: 5
 
More
Quote:
Originally Posted by coolsac32

who has this working for touchpro 2 cdma?

working on rhodium gsm. i think you have to recmod manually, for me the automatic recmod isn´t working
15th March 2010, 01:40 PM |#1025  
Senior Member
Thanks Meter: 51
 
More
Very good kitchen. I'm new to this but it's so easy to use so I already feel like a real chef

Can you fix 23545? I've tried that build on other ROMs and it seems very fast, so I would like to base my ROMs on that one. Or is the 23541 build just as good?
15th March 2010, 03:03 PM |#1026  
{SBR}_L3GION's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 223
 
More
Quote:
Originally Posted by variosteph

working on rhodium gsm. i think you have to recmod manually, for me the automatic recmod isn´t working

sorry Incorrect I am running this perfectly on my CDMA TouchPro2. just select RHODIUM in drop down select a stock ROM then start setting everything up how you like it.
15th March 2010, 03:52 PM |#1027  
variosteph's Avatar
Senior Member
Flag The Dark Side Of The Sun
Thanks Meter: 5
 
More
Quote:
Originally Posted by {SBR}_L3GION

sorry Incorrect I am running this perfectly on my CDMA TouchPro2. just select RHODIUM in drop down select a stock ROM then start setting everything up how you like it.

might be an improvement of the last builds, in earlier builds (1.20 or so,can´t really remember) the automatic recmodding never worked for me on gsm rhodium
15th March 2010, 03:56 PM |#1028  
{SBR}_L3GION's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 223
 
More
yea I had issues with early builds but i know in the more recent ones its been working great for me and Ive been having some fun with the cab to ext tool it saves a good bit of time and is just nifty in general. I look forward to see what else this kitchen can become.
15th March 2010, 04:48 PM |#1029  
variosteph's Avatar
Senior Member
Flag The Dark Side Of The Sun
Thanks Meter: 5
 
More
Quote:
Originally Posted by {SBR}_L3GION

yea I had issues with early builds but i know in the more recent ones its been working great for me and Ive been having some fun with the cab to ext tool it saves a good bit of time and is just nifty in general. I look forward to see what else this kitchen can become.

yes, cab2ext really is great

maybe you can help me with a little problem?

can´t get the mxipupdate_projectdefault_a_000.provxml executed. even with untouched sys and oem. tried a few thing like renaming to zzzzmxip.... and so, but no luck

steph
15th March 2010, 04:52 PM |#1030  
{SBR}_L3GION's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 223
 
More
Quote:
Originally Posted by variosteph

yes, cab2ext really is great

maybe you can help me with a little problem?

can´t get the mxipupdate_projectdefault_a_000.provxml executed. even with untouched sys and oem. tried a few thing like renaming to zzzzmxip.... and so, but no luck

steph

did you edit this provxml or is it just messing up in the kitchen?
15th March 2010, 05:19 PM |#1031  
Senior Member
Thanks Meter: 5
 
More
Quote:
Originally Posted by variosteph

yes, cab2ext really is great

maybe you can help me with a little problem?

can´t get the mxipupdate_projectdefault_a_000.provxml executed. even with untouched sys and oem. tried a few thing like renaming to zzzzmxip.... and so, but no luck

steph

convert it to .rgu or .reg file, then works!
Post Reply Subscribe to Thread

Guest Quick Reply (no urls or BBcode)
Message:
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes