FORUMS
Remove All Ads from XDA

Linux and Android for Vogue [kernel thread]

2,478 posts
Thanks Meter: 5,055
 
By dzo, Senior Recognized Developer on 3rd April 2008, 11:28 PM
Post Reply Email Thread
7th August 2009, 01:27 AM |#4391  
tetrismonkey's Avatar
Senior Member
Flag Anahiem Ca USA
Thanks Meter: 4
 
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by dzo

Yes, but the original zImage has a default panel type of 0 and so won't be powering down the panel, if the autopanel kernel boots then it has found the panel type correctly. If you do a "dmesg | grep type" you should see a message saying "Panel type set to 3".


works for me
even double checked with connectbot and got "panel type set to 3"
7th August 2009, 04:15 AM |#4392  
tatnai's Avatar
Senior Member
Flag Ann Arbor, USA
Thanks Meter: 235
 
Donate to Me
More
panel type 3 here. zimage-autopanel works for me with board panel type removed from default.txt
7th August 2009, 04:21 AM |#4393  
Senior Member
Thanks Meter: 0
 
More
The auto detect worked fine for me too using my Verizon Vogue.
7th August 2009, 04:53 AM |#4394  
Senior Member
Flag Toronto
Thanks Meter: 77
 
More
Quote:
Originally Posted by TheKartus

The auto detect worked fine for me too using my Verizon Vogue.

What panel type you got?
7th August 2009, 05:11 AM |#4395  
Senior Member
Thanks Meter: 0
 
More
Quote:
Originally Posted by craig0r

What panel type you got?

1.

On the side, anyone have any idea if Android would run on a Samsung i760?
7th August 2009, 03:23 PM |#4396  
Senior Member
Flag Toronto
Thanks Meter: 77
 
More
Quote:
Originally Posted by TheKartus

1.

On the side, anyone have any idea if Android would run on a Samsung i760?

Wow, what an ugly phone. Don't tell me you wanna get one of those...

Anyhow, it's theoretically possible, but this phone uses a different CPU than HTC phones. You'd have to find one hell of a linux developer (a la dzo) who was really interested in getting android working on that phone. And even then, your best bet would probably be to steal Samsung's android source for the upcoming i7500.
7th August 2009, 03:33 PM |#4397  
Senior Member
Thanks Meter: 0
 
More
Quote:
Originally Posted by craig0r

Wow, what an ugly phone. Don't tell me you wanna get one of those...

Anyhow, it's theoretically possible, but this phone uses a different CPU than HTC phones. You'd have to find one hell of a linux developer (a la dzo) who was really interested in getting android working on that phone. And even then, your best bet would probably be to steal Samsung's android source for the upcoming i7500.

Yeah, its a gross looking phone, but I was considering buying a used one off of EBay for cheap as something to play with on the side of my Vogue. The WiFi is really the only thing that interests me. I wouldn't want WinMo though, I want android on it.
7th August 2009, 04:16 PM |#4398  
tatnai's Avatar
Senior Member
Flag Ann Arbor, USA
Thanks Meter: 235
 
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by TheKartus

Yeah, its a gross looking phone, but I was considering buying a used one off of EBay for cheap as something to play with on the side of my Vogue. The WiFi is really the only thing that interests me. I wouldn't want WinMo though, I want android on it.

get a kaiser then, at least you know it will work.
7th August 2009, 04:24 PM |#4399  
Senior Member
Thanks Meter: 0
 
More
Quote:
Originally Posted by tatnai

get a kaiser then, at least you know it will work.

I'm on Verizon though, needs to be a CDMA phone.
7th August 2009, 07:30 PM |#4400  
katmandu421's Avatar
Senior Member
Denver
Thanks Meter: 10
 
More
Quote:
Originally Posted by TheKartus

I'm on Verizon though, needs to be a CDMA phone.

From a lesson I just learned last night: Don't get a titan. Technically Android 1.1 runs on it, though I never could get data or gps working. It doesnt have enough RAM to run smoothy, or 1.5 at all (from what I hear). I'll play around more this weekend with it to see if I can figure out a system/initird/kernel combo that allows core functions (voice/data/sms) plus GPS.

If anyone knows one, please let me know!
7th August 2009, 07:57 PM |#4401  
Senior Member
Flag Toronto
Thanks Meter: 77
 
More
Quote:
Originally Posted by katmandu421

From a lesson I just learned last night: Don't get a titan. Technically Android 1.1 runs on it, though I never could get data or gps working. It doesnt have enough RAM to run smoothy, or 1.5 at all (from what I hear). I'll play around more this weekend with it to see if I can figure out a system/initird/kernel combo that allows core functions (voice/data/sms) plus GPS.

If anyone knows one, please let me know!

Isn't the Titan like 4 years old? Not saying that you shouldn't try... but good luck!
Post Reply Subscribe to Thread

Tags
android, linux, vogue

Guest Quick Reply (no urls or BBcode)
Message:
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes