FORUMS
Remove All Ads from XDA

 View Poll Results: Can we live without 4G on NocturnalBliss

Yes!
 
219 Vote(s)
39.18%
No!
 
340 Vote(s)
60.82%
Thread Closed Email Thread
Team Nocturnal and King bring to you ...... NocturnalBliss Sense 3.5!




Team Bliss so far:

OWNERS:
Myself,wdfowy, newtoroot, joelz9614, wildstang83, jermaine151,and Team Nocturnal



What's this? Sense 3.5 on EVO 4g Supersonic ????






Quote:

Big Big thanks to newtoroot for helping me with his mad porting skills

Thanks to JoelZ9614 for helping me to start this project!
Editing my ramdisk and pointing me in the right direction!

Thanks to WDFOWTY for asking me to take hold of this project
and for setting me up with svn!

Thanks to cappychimp for the first
initial port of the Bliss!

And thank you to all the other Developers
that are working on the Bliss, for other devices
and coming together to perfect this build!


Please! note that this is a beta version, therefore there are bugs!

Me and the team will progress with the build as time goes on!
Thanks!

NocturnalBliss beta v.SIX


Code:
Changelog: 
Code:
Beta v.SIX
Cleaned system of some ram eating language folders
3200 in all!
This version is 0 compressed
all system files aligned!
Code:
Fixed
Special thanks to Lithid,plattypus, & newtoroot
for giving us wifi!
NEW Bootanimation
Screen Rotation (landscape all apps) -newtoroot
3D homescreen -newtoroot
G-sensor -newtoroot
Verizon apns -lithid
mms -lithid
Edited build prop
Darktremors beta 4  -gruesomewolfSD Card 
Resized Teams Bootanimation
Added Front Rear Cam
Camcorder
Audio
Gallery
Quote:

NOTE:

Because of the a2sd configuration in this Rom
there will be three reboots as the program is loaded
into the system!
So dont be alarmed just be patient thanks!

Code:
KingsMOD Format all .zip

Quote:

Darktremors Information:

I would also recomend that people partition there sd cards then make ext.2 then ext.3! If you do it from terminal, if using adb you have to type adb shell/ then from shell type the a2sd commands! 1.) a2sd check tells you the version and other things! 2.) a2sd reinstall for apps to sd!
3.) a2sd datasd, to put data on sd!
The Following 115 Users Say Thank You to eVoKINGS For This Useful Post: [ View ] Gift eVoKINGS Ad-Free
4th September 2011, 02:51 PM |#2  
OP Account currently disabled
Thanks Meter: 2,117
 
Donate to Me
More
sdfsdfsadfasdfasdf
The Following 12 Users Say Thank You to eVoKINGS For This Useful Post: [ View ] Gift eVoKINGS Ad-Free
4th September 2011, 02:51 PM |#3  
OP Account currently disabled
Thanks Meter: 2,117
 
Donate to Me
More
dsfasdfdsfasdfsadf
The Following 14 Users Say Thank You to eVoKINGS For This Useful Post: [ View ] Gift eVoKINGS Ad-Free
4th September 2011, 09:22 PM |#4  
Tekn010933's Avatar
Senior Member
Flag Strong Beach
Thanks Meter: 114
 
Donate to Me
More
enabled wifi and it unlocked HotSpot, dont know if anyone reported it already.
4th September 2011, 10:27 PM |#5  
Junior Member
Thanks Meter: 0
 
More
How and where did you get the fix for the wifi and hotspot? Cant seem to locate it.
4th September 2011, 10:45 PM |#6  
Slatter39's Avatar
Senior Member
Rural Maryland
Thanks Meter: 69
 
More
Nice work Team nocturnal family. King, you are the man. good job. Always looking out. Thanks to all, grues, Mij, majical etc etc. Proud of you guys.
The Following User Says Thank You to Slatter39 For This Useful Post: [ View ] Gift Slatter39 Ad-Free
5th September 2011, 11:02 AM |#7  
Senior Member
Los Angeles
Thanks Meter: 28
 
More
Can someone just send me the service jar I can't download **** it keeps on telling me that I need an SD card
7th September 2011, 04:28 AM |#8  
ngosine's Avatar
Senior Member
Flag South Ozone Park
Thanks Meter: 126
 
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by cal4877

Can someone just send me the service jar I can't download **** it keeps on telling me that I need an SD card

hey guys im probably too late with this but boot into recovery and enable ms-usb something something (i think its the second option)...you can access your sd card there
6th September 2011, 12:04 AM |#9  
Member
Thanks Meter: 9
 
Donate to Me
More
enabled wifi and it unlocked HotSpot, dont know if anyone reported it already.


how did you enable wifi??
10th September 2011, 11:00 PM |#10  
Tekn010933's Avatar
Senior Member
Flag Strong Beach
Thanks Meter: 114
 
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by eVoKINGS

sdfsdfsadfasdfasdf

King did you get ur Redbull yet? You're going to need it..
The Following User Says Thank You to Tekn010933 For This Useful Post: [ View ] Gift Tekn010933 Ad-Free
Thread Closed Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes