FORUMS
Remove All Ads from XDA

 View Poll Results: Default Rom Look

100 percent stock
 
1,256 Vote(s)
56.12%
Sprint lovers icons and notifications
 
982 Vote(s)
43.88%

☆ ★ | ROM | InfectedROM Eternity™ | NIGHTLYS | Sense 3.5 | XE BEATS AUDIO | ★ ☆

4,023 posts
Thanks Meter: 9,403
 
By Virus, Senior Recognized Developer on 9th May 2011, 11:59 PM
Post Reply Email Thread
10th May 2011, 05:01 PM |#501  
mijjah74's Avatar
Recognized Developer
Flag Raymore
Thanks Meter: 11,377
 
More
Quote:
Originally Posted by fdb8231

Don't let it ruin your day. If that is the only thing not working when your done so be it. I'm used to it myself.

Sent from my PC36100 using XDA App

Agree, the pro's definately out weigh the con's.
 
 
10th May 2011, 05:01 PM |#502  
XTRoRDiNAiRE's Avatar
Senior Member
Harlingen
Thanks Meter: 143
 
More
Quote:
Originally Posted by mijjah74

Do you keep repeating your post so you can get an answer, dude that's annoying. Anyway the answer is no.

Dude!
Whats fukn annoying is as soon as virus drops a post all of u jump on him like a pack of wild fans but yet I can't an answer to my question

Now was that so hard?


Sent from my PC36100 using Tapatalk
10th May 2011, 05:02 PM |#503  
vWvSTATICvWv's Avatar
Senior Member
NYC
Thanks Meter: 130
 
More
Quote:
Originally Posted by XxXViRuSXxX

the dhd has a leak with sense 2.1 and 2.3.3 remember ours only has 1.0 with 2.3.3

aHHh I see. That's too bad. So having no icons effects adding our own widgets as well?
10th May 2011, 05:02 PM |#504  
CrippleB's Avatar
Senior Member
Flag El Sobrante, CA.
Thanks Meter: 129
 
Donate to Me
More
So htc not wanting to put 2.1 into our ver of gingerbread might hold this back. Lets hope they decide to add 2.1 for the official release.

Sent from my PC36100 using XDA Premium App
10th May 2011, 05:03 PM |#505  
Senior Member
Flag Baltimore
Thanks Meter: 158
 
More
Quote:
Originally Posted by XxXViRuSXxX

the dhd has a leak with sense 2.1 and 2.3.3 remember ours only has 1.0 with 2.3.3

Isn't there a way to get the icons to work with Sense 1.0 though? I would image there is a way.

Or maybe get the 2.1 to the EVO for just the EGL drivers portion and integrate that way? Probably more work, but we can wait
10th May 2011, 05:03 PM |#506  
mijjah74's Avatar
Recognized Developer
Flag Raymore
Thanks Meter: 11,377
 
More
Quote:
Originally Posted by XTRoRDiNAiRE

Dude!
Whats fukn annoying is as soon as virus drops a post all of u jump on him like a pack of wild fans but yet I can't an answer to my question

Now was that so hard?


Sent from my PC36100 using Tapatalk


Your Welcome!!
10th May 2011, 05:04 PM |#507  
Virus's Avatar
OP Senior Recognized Developer
COLUMBIA
Thanks Meter: 9,403
 
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by XTRoRDiNAiRE

Dude!
Whats fukn annoying is as soon as virus drops a post all of u jump on him like a pack of wild fans but yet I can't an answer to my question

Now was that so hard?


Sent from my PC36100 using Tapatalk

chill out nigg whats the question ill try to answer it for ya
The Following 2 Users Say Thank You to Virus For This Useful Post: [ View ]
10th May 2011, 05:08 PM |#508  
LegacyKill3r's Avatar
Senior Member
Flag Providence, RI
Thanks Meter: 69
 
Donate to Me
More
Hey virus Love your rom's... one question are you gonna keep working on the B3? I think is one os the best roms i have used on here and I think u can do wonders porting things from the kingdom rom to the B3
10th May 2011, 05:08 PM |#509  
XTRoRDiNAiRE's Avatar
Senior Member
Harlingen
Thanks Meter: 143
 
More
Quote:

Quote:

Dude!
Whats fukn annoying is as soon as virus drops a post all of u jump on him like a pack of wild fans but yet I can't an answer to my question

Now was that so hard?


Sent from my PC36100 using Tapatalk

chill out nigg whats the question ill try to answer it for ya

My bad, it was already answered thnx
By the way i am black so .......not cool

Sent from my PC36100 using Tapatalk
The Following User Says Thank You to XTRoRDiNAiRE For This Useful Post: [ View ] Gift XTRoRDiNAiRE Ad-Free
10th May 2011, 05:08 PM |#510  
Senior Member
Omaha, NE
Thanks Meter: 3
 
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by XTRoRDiNAiRE

Dude!
Whats fukn annoying is as soon as virus drops a post all of u jump on him like a pack of wild fans but yet I can't an answer to my question

Now was that so hard?


Sent from my PC36100 using Tapatalk


to answrer your question if your switching roms eventually, you just wipe and flash like normal you could easily go from this rom to the b3/b4 rom just wipe and flash
10th May 2011, 05:10 PM |#511  
Virus's Avatar
OP Senior Recognized Developer
COLUMBIA
Thanks Meter: 9,403
 
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by LegacyKill3r

Hey virus Love your rom's... one question are you gonna keep working on the B3? I think is one os the best roms i have used on here and I think u can do wonders porting things from the kingdom rom to the B3

yup actually working on b4 right now
The Following 8 Users Say Thank You to Virus For This Useful Post: [ View ]
Post Reply Subscribe to Thread

Guest Quick Reply (no urls or BBcode)
Message:
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes