FORUMS
Remove All Ads from XDA

[ROM][OFFICIAL] CyanogenMod 10.1 Preview & Nightly Builds for Samsung Epic 4G

32 posts
Thanks Meter: 1,011
 
By CMTeamEpic, Retired Recognized Developer on 13th December 2012, 08:56 PM
Post Reply Email Thread
13th December 2012, 11:17 PM |#21  
Recognized Developer
Flag Chicago
Thanks Meter: 2,801
 
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by Sherrillface

I can't get no gapps to work googleservices.process.errors tried 1130 and 1212 no dice can't use play store and
Sent from my SPH-D700 using xda app-developers app

Don't use 1130. I would format /system in CWM, then reflash rom and 1212 gapps.

Sent from my SPH-D700 using xda app-developers app
The Following 2 Users Say Thank You to bbelos For This Useful Post: [ View ]
 
 
13th December 2012, 11:18 PM |#22  
Recognized Developer
Flag Chicago
Thanks Meter: 2,801
 
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by TexasEpic4G

Will do ... I remember having to go that route once before as well
EDIT ... SuperSU worked

Sent from my SPH-D700 using xda premium

I just did a clean install and also needed to install SuperSU for TB to work. I'll have to check into that.

Sent from my SPH-D700 using xda app-developers app
The Following 2 Users Say Thank You to bbelos For This Useful Post: [ View ]
14th December 2012, 12:15 AM |#23  
Sherrillface's Avatar
Senior Member
Columbus
Thanks Meter: 23
 
More
Will do thank you kind sir

Sent from my SPH-D700 using xda app-developers app

---------- Post added at 07:15 PM ---------- Previous post was at 06:44 PM ----------

Success

Sent from my SPH-D700 using xda app-developers app
14th December 2012, 12:15 AM |#24  
BloatedDuck404's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 22
 
More
Quote:
Originally Posted by bbelos

I just did a clean install and also needed to install SuperSU for TB to work. I'll have to check into that.

Sent from my SPH-D700 using xda app-developers app

Its not a huge deal just put this link
http://download.chainfire.eu/298/Sup...erSU-v0.99.zip
To chain fires website in the OP and tell people to flash it after you flash the gapps in recovery. Or before.

Sent from my SPH-D700 using xda app-developers app
14th December 2012, 01:59 AM |#25  
TexasLTE's Avatar
Senior Member
Flag Texas
Thanks Meter: 4,095
 
Donate to Me
More
WOW ! We must have lost more folks to other phones than I realized ... I was sure this would be getting lots of users ...
14th December 2012, 02:48 AM |#26  
propjockey's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 87
 
More
Works great. I wiped system just to be sure, but left data alone. All is working normally. Haven't tried TB yet though. The only thing weird is that the clock force closes after initial boot. But the clock app works fine. I wiped data for clock. Haven't rebooted yet to see if it persists. And I really dig the developer options Easter egg

Edit: Titanium gets root access without issue. Thanks again Devs for all the hard work !

Sent from my SPH-D700 using xda premium
The Following User Says Thank You to propjockey For This Useful Post: [ View ] Gift propjockey Ad-Free
14th December 2012, 02:48 AM |#27  
galahadUSA's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 148
 
More
Awesome awesome awesome! Thank you guys and gals very much.

Loving my epic...

Sent from my SPH-D700 using xda premium
14th December 2012, 03:41 AM |#28  
Junior Member
Flag marietta, ga
Thanks Meter: 1
 
More
Nice work, as usual Team Epic. I found a minor cosmetic nuisance. I always use a grid size of five rows instead of four (settings > launcher > homescreen > grid size). The lower edge of some widgets are being cut-off now, in this case it's SiMi-Clock. The date is cut-off at the bottom of the time widget and the high/low temperatures are cut-off at the bottom of the weather widget. I'll admit that I haven't done a clean install as of yet. I came from the 11/29 nightly.
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	fiverows.png
Views:	861
Size:	55.5 KB
ID:	1561819   Click image for larger version

Name:	fourrows.png
Views:	836
Size:	56.5 KB
ID:	1561820  
14th December 2012, 04:41 AM |#29  
Junior Member
Thanks Meter: 0
 
More
Can someone link a recommended modem to pair with this rom, thanks!
14th December 2012, 04:59 AM |#30  
Senior Member
los angeles
Thanks Meter: 167
 
More
Quote:
Originally Posted by propjockey

Works great. I wiped system just to be sure, but left data alone. All is working normally. Haven't tried TB yet though. The only thing weird is that the clock force closes after initial boot. But the clock app works fine. I wiped data for clock. Haven't rebooted yet to see if it persists. And I really dig the developer options Easter egg

Edit: Titanium gets root access without issue. Thanks again Devs for all the hard work !

Sent from my SPH-D700 using xda premium

where is it? i feel like I've looked everywhere.

edit: lol found it
14th December 2012, 05:23 AM |#31  
Senior Member
Washington, DC
Thanks Meter: 39
 
More
Wow!!! It works!!! Thank you Devs!!!

Sent from my SPH-D700 using xda app-developers app
Post Reply Subscribe to Thread

Guest Quick Reply (no urls or BBcode)
Message:
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes