FORUMS
Remove All Ads from XDA

[ROM] Android Revolution HD 7.3 & 9.2 | High Quality & Performance | O/C | Legendary

38,806 posts
Thanks Meter: 77,194
 
Post Reply Email Thread
30th November 2010, 01:43 PM |#501  
mike1986.'s Avatar
OP Senior Member
XDA-Developers
Thanks Meter: 77,194
 
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by JamesBarnes


Hmm is there a way to renter account details without having to wipe?

Sure. Go to settings, synchronization and accounts, select your google account and you have now two buttons - synchronize now and delete account.
 
 
30th November 2010, 01:46 PM |#502  
Senior Member
Thanks Meter: 30
 
More
It makes you wipe if you try and remove the primary account
30th November 2010, 01:49 PM |#503  
mike1986.'s Avatar
OP Senior Member
XDA-Developers
Thanks Meter: 77,194
 
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by JamesBarnes

It makes you wipe if you try and remove the primary account

Well if you delete account then all google contacts, calendar events a e-mails are gone. Is that what you are writing about?
The Following User Says Thank You to mike1986. For This Useful Post: [ View ] Gift mike1986. Ad-Free
30th November 2010, 02:08 PM |#504  
Member
Thanks Meter: 29
 
More
Quote:
Originally Posted by mike1986.

Well if you delete account then all google contacts, calendar events a e-mails are gone. Is that what you are writing about?

I believe that's what he means, cause you have to wipe when you only have 1 google account.

But I loooove custom roms on this thing, so much power!!!!
30th November 2010, 02:35 PM |#505  
Senior Member
Thanks Meter: 30
 
More
Yes if i try to remove the google account it forces me to do a ractory reset, which i would prefer to avoid, but if that is my only option i will

Edit: Well i tried a factory restore, no dice, i got stuck in a boot loop, im going to try a fresh flash.

Edit2: That didnt help, noone else having this problem?

J
30th November 2010, 04:55 PM |#506  
mike1986.'s Avatar
OP Senior Member
XDA-Developers
Thanks Meter: 77,194
 
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by JamesBarnes

Yes if i try to remove the google account it forces me to do a ractory reset, which i would prefer to avoid, but if that is my only option i will

Edit: Well i tried a factory restore, no dice, i got stuck in a boot loop, im going to try a fresh flash.

Edit2: That didnt help, noone else having this problem?

Sorry, no idea how to help you...


I've noticed that (I don't know why) flashing kernel after flashing ROM may give better results than kernel already build it ROM. Sounds strange but... HTC devices are very strange devices So I prepared boot.img with Apache14 1.0.6 kernel. I also did some more performance tweaks. I have to say that my DHD never been faster now. Maybe it's just mine dhd, who knows. The procedure is very easy:

Do it only if you have Android Revolution HD 1.7

1. Go into fastboot mode and connect the phone
2. Copy boot.img to c:/sdk/tools (or wherever you have fastboot.exe)
3. In cmd go to c:/sdk/tools (or wherever you have fastboot.exe)
4. Type fastboot flash boot boot.img
5. Type fastboot reboot

Done. You don't need any wipe. Please share with results.
download boot.img
The Following User Says Thank You to mike1986. For This Useful Post: [ View ] Gift mike1986. Ad-Free
30th November 2010, 05:41 PM |#507  
Junior Member
Flag hobart
Thanks Meter: 0
 
More
Wink
Quote:
Originally Posted by mike1986.

Sorry, no idea how to help you...


I've noticed that (I don't know why) flashing kernel after flashing ROM may give better results than kernel already build it ROM. Sounds strange but... HTC devices are very strange devices So I prepared boot.img with Apache14 1.0.6 kernel. I also did some more performance tweaks. I have to say that my DHD never been faster now. Maybe it's just mine dhd, who knows. The procedure is very easy:

Do it only if you have Android Revolution HD 1.7

1. Go into fastboot mode and connect the phone
2. Copy boot.img to c:/sdk/tools (or wherever you have fastboot.exe)
3. In cmd go to c:/sdk/tools (or wherever you have fastboot.exe)
4. Type fastboot flash boot boot.img
5. Type fastboot reboot

Done. You don't need any wipe. Please share with results.
download boot.img

I am not biased but my device is ridiculously fast now , it's true to say that it has never been this fast before, no sign of lagging whatsoever, seem like living in another planet
the Quadrant standard score stay the same, about 2.3k - 2.7k, but I can see the device much zippy now.
P/s: 1 possible remaining thread: battery life. Will see
30th November 2010, 05:49 PM |#508  
Senior Member
Thanks Meter: 30
 
More
Awesome, ill give this a try and report back.
30th November 2010, 05:50 PM |#509  
fotone's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 11
 
More
Quote:
Originally Posted by mike1986.

Sorry, no idea how to help you...


I've noticed that (I don't know why) flashing kernel after flashing ROM may give better results than kernel already build it ROM. Sounds strange but... HTC devices are very strange devices So I prepared boot.img with Apache14 1.0.6 kernel. I also did some more performance tweaks. I have to say that my DHD never been faster now. Maybe it's just mine dhd, who knows. The procedure is very easy:

Do it only if you have Android Revolution HD 1.7

1. Go into fastboot mode and connect the phone
2. Copy boot.img to c:/sdk/tools (or wherever you have fastboot.exe)
3. In cmd go to c:/sdk/tools (or wherever you have fastboot.exe)
4. Type fastboot flash boot boot.img
5. Type fastboot reboot

Done. You don't need any wipe. Please share with results.
download boot.img

Kernel is 1.0.6 or new Apache 1.0.7?
New Apache 1.0.7 is very good !
Can you prepare Kernel zip flashing by recovery?
30th November 2010, 05:51 PM |#510  
mike1986.'s Avatar
OP Senior Member
XDA-Developers
Thanks Meter: 77,194
 
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by JackTheGreat

P/s: 1 possible remaining thread: battery life. Will see

Should be very good, as before

Quote:
Originally Posted by fotone

Kernel is 1.0.6 or new Apache 1.0.7?
New Apache 1.0.7 is very good !

It's 1.0.6 because 1.0.7 has broken wifi etc. I will include 1.0.8 when out.
30th November 2010, 05:59 PM |#511  
Senior Member
Thanks Meter: 30
 
More
No luck im afraid, can you confirm that "sharing" to picasa works for you?

Cheers

(Its screaming fast btw!)
Post Reply Subscribe to Thread

Tags
android, arhd, awesome, custom, desire hd best rom, dhd, gingerbread, htc, mike1986, revolution, rom, script, sense, teaser, thank you

Guest Quick Reply (no urls or BBcode)
Message:
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes