FORUMS
Remove All Ads from XDA

[DEV] Aero Control v2.2.0 (Stable)

459 posts
Thanks Meter: 4,511
 
By Blechd0se, Inactive Recognized Developer on 14th October 2013, 10:45 PM
Post Reply Email Thread
23rd February 2014, 06:40 PM |#151  
OP Inactive Recognized Developer
Flag Stuttgart
Thanks Meter: 4,511
 
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by Saturnal

Crashes occur when I switch to stock freq on Aero Control and reboot. I think it conflicts with OC freq set in boot menu. Also, I attached log when the profiles saved on Aero Control missing, but don't know whether the log captures that.

I hope it helps you!

Yes this does help, thank you! I just pushed a new version to google play and hope it will be fixed for you.
Please let me know if you still have any troubles.

This is just a bug-fix release, so nothing to fancy here, changelog;
  • Fixed a bug where the overview panel could cause a huge memory leak
  • Fixed a bug where the user could override existing profiles
  • Fixed a bug where wrong values in live oc/uc could crash Aero Control
  • Fixed a bug where the wrong cast operation was used when set on boot was enabled

Download Google Play

Download on my Server
The Following 13 Users Say Thank You to Blechd0se For This Useful Post: [ View ] Gift Blechd0se Ad-Free
24th February 2014, 07:59 AM |#152  
Saturnal's Avatar
Senior Member
Flag Salvador
Thanks Meter: 250
 
More
Quote:
Originally Posted by Blechd0se

Yes this does help, thank you! I just pushed a new version to google play and hope it will be fixed for you.
Please let me know if you still have any troubles.

This is just a bug-fix release, so nothing to fancy here, changelog;

  • Fixed a bug where the overview panel could cause a huge memory leak
  • Fixed a bug where the user could override existing profiles
  • Fixed a bug where wrong values in live oc/uc could crash Aero Control
  • Fixed a bug where the wrong cast operation was used when set on boot was enabled

Download Google Play

Download on my Server

Great work! There is no more crashes after reboots when set different clocks from the boot menu and Aero Control. If any new bug shows up, I report to you.

Still, I noticed one error in logcat. Occurs when switch between different profiles clocks. Nothing seemed to affect the App behavior:

Code:
E/com.aero.control.helpers.shellHelper(3977):  Output from su-Operation: c0366148 t cpufreq_stats_update
Maybe it's nothing too.
25th February 2014, 04:59 AM |#153  
Saturnal's Avatar
Senior Member
Flag Salvador
Thanks Meter: 250
 
More
Arrow Feedback
Master @Blechd0se,

As I have said, no more crashes in Aero Control. However, the problem remains of disappear profiles, sometimes.
Symptom: After a reboot, I open Aero Control and see that the theme I chose (Dark - Light Holo) is not what is there, but is the standard (Red - Light Holo). When I search for saved profiles, all is gone. So, I go into settings and switch to the color profile that I prefer (Dark - Light Holo) and when I go back to profiles, Shazan!!!, "magically" saved profiles are back.

Follow logcats attached!

I think after you solving it, do not give more to call the App of "beta"

Good work!
1st March 2014, 05:38 PM |#154  
Member
Thanks Meter: 3
 
More
@Blechd0se There is a strange bug in the screen of frequencies and voltages. I do not know if it will be related to Spanish translation

See vsels.... =2 ,=3, =4 ¿?
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	Screenshot_2014-03-01-17-31-32.png
Views:	305
Size:	43.8 KB
ID:	2607859  
1st March 2014, 06:13 PM |#155  
Senior Member
Thanks Meter: 2,757
 
More
Quote:
Originally Posted by darkvier

@Blechd0se There is a strange bug in the screen of frequencies and voltages. I do not know if it will be related to Spanish translation

See vsels.... =2 ,=3, =4 ¿?

Set your second frequency to 900 from 1000, and it'll become normal again. Old bug...

Sent from my Nexus 5
The Following User Says Thank You to TJKV For This Useful Post: [ View ] Gift TJKV Ad-Free
4th March 2014, 06:55 PM |#156  
Member
Thanks Meter: 3
 
More
Quote:
Originally Posted by TJKV

Set your second frequency to 900 from 1000, and it'll become normal again. Old bug...

Sent from my Nexus 5

Thank you, it fix the bugs

Does @Blechd0se know this bug?
4th March 2014, 07:02 PM |#157  
Senior Member
Thanks Meter: 2,757
 
More
Quote:
Originally Posted by darkvier

Thank you, it fix the bugs

Does @Blechd0se know this bug?

Yes yes, I had mentioned it to him earlier. He said it has to do with the way overclocking is done and how his app reads the overclock.conf file. Aero Control expects the values to be at exactly the correct place, so if you make your third frequency 1000 (4 digits) instead of 800 (3 digits) you are adding one extra character. So everything after that is read wrongly. Iinstead of taking 52 from the line "vsel4=52" (example only), it takes =5 instead.

Quarx seems to be adding a new oc method, so this may change...
The Following 4 Users Say Thank You to TJKV For This Useful Post: [ View ] Gift TJKV Ad-Free
4th March 2014, 08:04 PM |#158  
OP Inactive Recognized Developer
Flag Stuttgart
Thanks Meter: 4,511
 
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by darkvier

Thank you, it fix the bugs

Does @Blechd0se know this bug?

Yes i am aware of this. I just forgot it.
Will fix this in the next version, when i have the time

Like @TJKV said, its because Aero Control reads fixed values.
The Following 4 Users Say Thank You to Blechd0se For This Useful Post: [ View ] Gift Blechd0se Ad-Free
5th March 2014, 02:04 PM |#159  
Member
Thanks Meter: 3
 
More
@Blechd0se More curious cases ...
You can see my config and the 1200mhz state working with some load but the graph of states doesnt show well

PD. Cpu spy shows the same graphic
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	Screenshot_2014-03-05-14-01-04.png
Views:	263
Size:	43.4 KB
ID:	2614560   Click image for larger version

Name:	Screenshot_2014-03-05-14-01-21.png
Views:	241
Size:	65.6 KB
ID:	2614561   Click image for larger version

Name:	Screenshot_2014-03-05-14-01-32.png
Views:	245
Size:	63.6 KB
ID:	2614562  
7th March 2014, 11:21 PM |#160  
Casper1982's Avatar
Senior Member
Flag La Pampa
Thanks Meter: 133
 
More
Dont work on the laster CM11 bluid quarx.!
10th March 2014, 11:20 AM |#161  
Lord_Flaya's Avatar
Senior Member
Flag Tomelilla
Thanks Meter: 122
 
More
Is this to be expected values? Attachment 2622962 above_hispeed_delay Click image for larger version

Name:	1394443193961.jpg
Views:	281
Size:	39.7 KB
ID:	2622967 target_loads


Looks strange to me. Running 08/03 quarxs cm11

Sent from my MB526 using XDA Premium 4 mobile app
Post Reply Subscribe to Thread

Tags
aero, app, control, kernel

Guest Quick Reply (no urls or BBcode)
Message:
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes