FORUMS
Remove All Ads from XDA

 View Poll Results: Its help you?

Yes. very helpfull for me. thanks
 
16 Vote(s)
94.12%
No. I'm like to use xposed without spend my time.
 
1 Vote(s)
5.88%

[GUIDE][JB][4.1.2][TW]How to get AOSP theme on TW Rom

722 posts
Thanks Meter: 936
 
Post Reply Email Thread
22nd March 2014, 02:20 AM |#21  
uga48's Avatar
Junior Member
Flag Bandung
Thanks Meter: 0
 
More
the tutorial give error
@ocoot i try your tutorial and i find error

this is .error message

|Sat 03/22/2014 -- 7:55:56.65|
--------------------------------------------------------------------------
java version "1.7.0_45"
Java(TM) SE Runtime Environment (build 1.7.0_45-b18)
Java HotSpot(TM) Client VM (build 24.45-b08, mixed mode, sharing)
I: Loading resource table...
I: Loaded.
I: Decoding AndroidManifest.xml with resources...
I: Regular manifest package...
I: Decoding file-resources...
I: Decoding values */* XMLs...
I: Done.
I: Copying assets and libs...
A subdirectory or file modified-system-apk-files-here already exists.
W: Could not find sources
I: Checking whether resources has changed...
I: Building resources...
C:\APK-Multi-Tool-Stable-RELEASE\APK-Multi-Tool-Stable-RELEASE\projects\framewor
k-res.apk\res\values\styles.xml:2301: error: Error: No resource found that match
es the given name (at 'actionModeBackground' with value '@drawable/top_header_oc
to').
aapt: warning: string 'Roaming_Auto_Dialing' has no default translation in C:\AP
K-Multi-Tool-Stable-RELEASE\APK-Multi-Tool-Stable-RELEASE\projects\framework-res
.apk\res; found: en_PH in ko ms th vi zh_CN zh_SG
aapt: warning: string 'stms_version' has no default translation in C:\APK-Multi-
Tool-Stable-RELEASE\APK-Multi-Tool-Stable-RELEASE\projects\framework-res.apk\res
; found: en_PH in ko ms th vi zh_CN zh_SG
Exception in thread "main" brut.androlib.AndrolibException: brut.androlib.Androl
ibException: brut.common.BrutException: could not exec command: [aapt, p, --min-
sdk-version, 16, --target-sdk-version, 16, -F, C:\Users\UGANUG~1\AppData\Local\T
emp\APKTOOL3347879463386052516.tmp, -x, -0, arsc, -S, C:\APK-Multi-Tool-Stable-R
ELEASE\APK-Multi-Tool-Stable-RELEASE\projects\framework-res.apk\res, -M, C:\APK-
Multi-Tool-Stable-RELEASE\APK-Multi-Tool-Stable-RELEASE\projects\framework-res.a
pk\AndroidManifest.xml]
at brut.androlib.Androlib.buildResourcesFull(Androlib .java:353)
at brut.androlib.Androlib.buildResources(Androlib.jav a:281)
at brut.androlib.Androlib.build(Androlib.java:209)
at brut.androlib.Androlib.build(Androlib.java:177)
at brut.apktool.Main.cmdBuild(Main.java:237)
at brut.apktool.Main.main(Main.java:79)
Caused by: brut.androlib.AndrolibException: brut.common.BrutException: could not
exec command: [aapt, p, --min-sdk-version, 16, --target-sdk-version, 16, -F, C:
\Users\UGANUG~1\AppData\Local\Temp\APKTOOL33478794 63386052516.tmp, -x, -0, arsc,
-S, C:\APK-Multi-Tool-Stable-RELEASE\APK-Multi-Tool-Stable-RELEASE\projects\fra
mework-res.apk\res, -M, C:\APK-Multi-Tool-Stable-RELEASE\APK-Multi-Tool-Stable-R
ELEASE\projects\framework-res.apk\AndroidManifest.xml]
at brut.androlib.res.AndrolibResources.aaptPackage(An drolibResources.jav
a:406)
at brut.androlib.Androlib.buildResourcesFull(Androlib .java:334)
... 5 more
Caused by: brut.common.BrutException: could not exec command: [aapt, p, --min-sd
k-version, 16, --target-sdk-version, 16, -F, C:\Users\UGANUG~1\AppData\Local\Tem
p\APKTOOL3347879463386052516.tmp, -x, -0, arsc, -S, C:\APK-Multi-Tool-Stable-REL
EASE\APK-Multi-Tool-Stable-RELEASE\projects\framework-res.apk\res, -M, C:\APK-Mu
lti-Tool-Stable-RELEASE\APK-Multi-Tool-Stable-RELEASE\projects\framework-res.apk
\AndroidManifest.xml]
at brut.util.OS.exec(OS.java:89)
at brut.androlib.res.AndrolibResources.aaptPackage(An drolibResources.jav
a:404)
... 6 more
A subdirectory or file modified-system-apk-files-here already exists.
W: Could not find sources
I: Checking whether resources has changed...
I: Building resources...
C:\APK-Multi-Tool-Stable-RELEASE\APK-Multi-Tool-Stable-RELEASE\projects\framewor
k-res.apk\res\values\styles.xml:2301: error: Error: No resource found that match
es the given name (at 'actionModeBackground' with value '@drawable/top_header_oc
to').
aapt: warning: string 'Roaming_Auto_Dialing' has no default translation in C:\AP
K-Multi-Tool-Stable-RELEASE\APK-Multi-Tool-Stable-RELEASE\projects\framework-res
.apk\res; found: en_PH in ko ms th vi zh_CN zh_SG
aapt: warning: string 'stms_version' has no default translation in C:\APK-Multi-
Tool-Stable-RELEASE\APK-Multi-Tool-Stable-RELEASE\projects\framework-res.apk\res
; found: en_PH in ko ms th vi zh_CN zh_SG
Exception in thread "main" brut.androlib.AndrolibException: brut.androlib.Androl
ibException: brut.common.BrutException: could not exec command: [aapt, p, --min-
sdk-version, 16, --target-sdk-version, 16, -F, C:\Users\UGANUG~1\AppData\Local\T
emp\APKTOOL3450299370244774992.tmp, -x, -0, arsc, -S, C:\APK-Multi-Tool-Stable-R
ELEASE\APK-Multi-Tool-Stable-RELEASE\projects\framework-res.apk\res, -M, C:\APK-
Multi-Tool-Stable-RELEASE\APK-Multi-Tool-Stable-RELEASE\projects\framework-res.a
pk\AndroidManifest.xml]
at brut.androlib.Androlib.buildResourcesFull(Androlib .java:353)
at brut.androlib.Androlib.buildResources(Androlib.jav a:281)
at brut.androlib.Androlib.build(Androlib.java:209)
at brut.androlib.Androlib.build(Androlib.java:177)
at brut.apktool.Main.cmdBuild(Main.java:237)
at brut.apktool.Main.main(Main.java:79)
Caused by: brut.androlib.AndrolibException: brut.common.BrutException: could not
exec command: [aapt, p, --min-sdk-version, 16, --target-sdk-version, 16, -F, C:
\Users\UGANUG~1\AppData\Local\Temp\APKTOOL34502993 70244774992.tmp, -x, -0, arsc,
-S, C:\APK-Multi-Tool-Stable-RELEASE\APK-Multi-Tool-Stable-RELEASE\projects\fra
mework-res.apk\res, -M, C:\APK-Multi-Tool-Stable-RELEASE\APK-Multi-Tool-Stable-R
ELEASE\projects\framework-res.apk\AndroidManifest.xml]
at brut.androlib.res.AndrolibResources.aaptPackage(An drolibResources.jav
a:406)
at brut.androlib.Androlib.buildResourcesFull(Androlib .java:334)
... 5 more
Caused by: brut.common.BrutException: could not exec command: [aapt, p, --min-sd
k-version, 16, --target-sdk-version, 16, -F, C:\Users\UGANUG~1\AppData\Local\Tem
p\APKTOOL3450299370244774992.tmp, -x, -0, arsc, -S, C:\APK-Multi-Tool-Stable-REL
EASE\APK-Multi-Tool-Stable-RELEASE\projects\framework-res.apk\res, -M, C:\APK-Mu
lti-Tool-Stable-RELEASE\APK-Multi-Tool-Stable-RELEASE\projects\framework-res.apk
\AndroidManifest.xml]
at brut.util.OS.exec(OS.java:89)
at brut.androlib.res.AndrolibResources.aaptPackage(An drolibResources.jav
a:404)
... 6 more


so I dont understand with the error
 
 
22nd March 2014, 02:28 AM |#22  
lacoursiere18's Avatar
Senior Member
Flag LbTs
Thanks Meter: 7,015
 
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by uga48

@ocoot i try your tutorial and i find error

this is .error message


so I dont understand with the error

This line

res\values\styles.xml:2301: error: Error: No resource found that matches the given name (at 'actionModeBackground' with value @drawable/top_header_oc
to').

It's telling you in styles.xml you have delcared actionModeBackground with a value @drawable/top_header_oc...You do not have this drawable in your res/drawables folder.. SO you can probably just delete that line in styles.xml
22nd March 2014, 06:50 AM |#23  
ocoot's Avatar
OP Senior Member
Flag Semarang, Central Java
Thanks Meter: 936
 
More
@uga48 top_header_octo change to ab_solid_holo_dark

Sent from my Google Nexus 5 using Tapatalk
22nd March 2014, 07:07 AM |#24  
uga48's Avatar
Junior Member
Flag Bandung
Thanks Meter: 0
 
More
Quote:
Originally Posted by ocoot

@uga48 top_header_octo change to ab_solid_holo_dark

Sent from my Google Nexus 5 using Tapatalk

thank you, i try it
22nd March 2014, 09:17 AM |#25  
Member
Flag tangerang
Thanks Meter: 10
 
More
Talking thank you sir
but there is a slight problem with secsettings after following the guidelines of your
can help me fix it..
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	Screenshot_2014-03-22-12-36-19.png
Views:	218
Size:	33.1 KB
ID:	2643473  
22nd March 2014, 09:22 AM |#26  
ocoot's Avatar
OP Senior Member
Flag Semarang, Central Java
Thanks Meter: 936
 
More
@takurcuy69 i'll check it to night. thx for reporting

Sent from my Google Nexus 5 using Tapatalk
22nd March 2014, 02:00 PM |#27  
ocoot's Avatar
OP Senior Member
Flag Semarang, Central Java
Thanks Meter: 936
 
More
FIX SETTINGS PREFERENCE LAYOUT

@takurcuy69 cz i can't find where the layout, i'll give you another way to fix that

1. decompile your secsettings.apk
2. then open android manifest
3. search for <application android:theme="@style/SettingsTheme"
4. replace with <application android:theme="@*android:style/Theme.Holo" (this is for dark holo view) or <application android:theme="@*android:style/Theme.DeviceDefault" (still with touchwiz styles but fix that problem)
5. after that, save your manifest then compile and signin your secsettings
22nd March 2014, 02:42 PM |#28  
Member
Thanks Meter: 36
 
More
Thanks mate for this guide
22nd March 2014, 03:00 PM |#29  
ocoot's Avatar
OP Senior Member
Flag Semarang, Central Java
Thanks Meter: 936
 
More
am already fix button on popup. its will make a very very good view like a aosp/cm
23rd March 2014, 03:15 AM |#30  
Member
Flag tangerang
Thanks Meter: 10
 
More
Wink wow great work sir
Now everything is working fine I use the way you give <application android: theme = "@ * android: style / Theme.Holo"
to fix the error.
thank you for your attention
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	HiShoot-1395540554480.png
Views:	208
Size:	197.8 KB
ID:	2644894  
23rd March 2014, 03:27 AM |#31  
Member
Flag tangerang
Thanks Meter: 10
 
More
Talking popup button problem
Can share how to fix a button on the popup ..
Post Reply Subscribe to Thread

Tags
4.1.2, aosp, aosp taste, jb 4.1.2, tw aosp

Guest Quick Reply (no urls or BBcode)
Message:
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes