FORUMS
Remove All Ads from XDA
OnePlus 6 On Sale

<THEME>Official THEME Thread for AOKP ICJ + GAPPS

3,572 posts
Thanks Meter: 4,836
 
Post Reply Email Thread
10th January 2013, 12:09 PM |#71  
Dougi's Avatar
Recognized Themer
Flag Aix en Provençe
Thanks Meter: 4,957
 
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by icke

Don't get me wrong...I know U aren't noob. But there are so many user out there ignoring instruction (or maybe simple forget them) and blaming chefs, modders and themers their work is crap.

As I said: i've double checked my mods with latest official release from LorD and they were both working for me.
When U look at download page there are ~15 downloads there and only 2-3 users reported issues.
So the only thing I can say is flash undo zip, reboot your phone and then try again please. If it's still not working make a full backup of your phone, full wipe and try to flash my mods on clean sys just to confirm your issues are not related to any third partie apps.

Thank U!

reflashing everything , quick question , what's new in your custom lock.. don't understand the description .. thanks ick

EDIT : my bad , what a noob , it add google and camera on locks

eDIT 2 : maybe because i have hboot 1.39 installed ... dunno
 
 
10th January 2013, 12:28 PM |#72  
nbicho's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 276
 
More
Quote:
Originally Posted by icke

Don't get me wrong...I know U aren't noob. But there are so many user out there ignoring instruction (or maybe simple forget them) and blaming chefs, modders and themers their work is crap.

As I said: i've double checked my mods with latest official release from LorD and they were both working for me.
When U look at download page there are ~15 downloads there and only 2-3 users reported issues.
So the only thing I can say is flash undo zip, reboot your phone and then try again please. If it's still not working make a full backup of your phone, full wipe and try to flash my mods on clean sys just to confirm your issues are not related to any third partie apps.

Thank U!

Quote:
Originally Posted by Dougi

reflashing everything , quick question , what's new in your custom lock.. don't understand the description .. thanks ick

EDIT : my bad , what a noob , it add google and camera on locks

eDIT 2 : maybe because i have hboot 1.39 installed ... dunno

I tried lockscreen mod with a fresh install (after flash rom and gapps and before boot) and after setup rom and install some apps (wipe cache and dalvik after flash) and on both I get stuck on bootanimation.

I'm also on hboot 1.39
10th January 2013, 12:42 PM |#73  
icke's Avatar
Senior Member
Flag Ahaus
Thanks Meter: 1,146
 
More
Quote:
Originally Posted by Dougi

eDIT 2 : maybe because i have hboot 1.39 installed ... dunno

Quote:
Originally Posted by nbicho

I'm also on hboot 1.39

Hm...maybe it's related to your HBOOT having issues with CRT off animation but lockscreen mod should work.
Are U using stock kernel?
I'm still on 0.43 .

Is there anybody using my mods with HBOOT 1.39?
Please report if it's working for U or not.

Thank U!
10th January 2013, 12:49 PM |#74  
zopostyle's Avatar
Senior Member
Flag São Paulo
Thanks Meter: 182
 
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by icke

Hm...maybe it's related to your HBOOT having issues with CRT off animation but lockscreen mod should work.
Are U using stock kernel?
I'm still on 0.43 .

Is there anybody using my mods with HBOOT 1.39?
Please report if it's working for U or not.

Thank U!

1.39 no..but I'm in 1.36 and it's working well!
The Following User Says Thank You to zopostyle For This Useful Post: [ View ] Gift zopostyle Ad-Free
10th January 2013, 02:51 PM |#75  
eyosen's Avatar
Senior Member
Istanbul
Thanks Meter: 2,702
 
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by icke

Hm...maybe it's related to your HBOOT having issues with CRT off animation but lockscreen mod should work.
Are U using stock kernel?
I'm still on 0.43 .

Is there anybody using my mods with HBOOT 1.39?
Please report if it's working for U or not.

Thank U!

icke,
I'm at hboot 0.95 and cant get the lockscreen mod installed as well. Tried twice thinking it may be a bad download, wiped cache and dalvik each time. Bootanimation starts and it never gets to the stage where it dims. It seems it gets into a loop as I see several messages like
failed to open Zip archive '/system/framework/framework-res.apk'

Logcat is attached.
Attached Files
File Type: rar logcat lockscreenmod.rar - [Click for QR Code] (38.8 KB, 1 views)
10th January 2013, 03:07 PM |#76  
Dougi's Avatar
Recognized Themer
Flag Aix en Provençe
Thanks Meter: 4,957
 
Donate to Me
More
only working with specials hboot i guess...
10th January 2013, 04:39 PM |#77  
icke's Avatar
Senior Member
Flag Ahaus
Thanks Meter: 1,146
 
More
Quote:
Originally Posted by eyosen

icke,
I'm at hboot 0.95 and cant get the lockscreen mod installed as well. Tried twice thinking it may be a bad download, wiped cache and dalvik each time. Bootanimation starts and it never gets to the stage where it dims. It seems it gets into a loop as I see several messages like
failed to open Zip archive '/system/framework/framework-res.apk'

Logcat is attached.

Wait.....what recovery are u guys using?
10th January 2013, 05:04 PM |#78  
Dougi's Avatar
Recognized Themer
Flag Aix en Provençe
Thanks Meter: 4,957
 
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by icke

Wait.....what recovery are u guys using?

Team Win recovery latest ...

don't think the problem is coming from here
10th January 2013, 05:40 PM |#79  
nbicho's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 276
 
More
Quote:
Originally Posted by icke

Wait.....what recovery are u guys using?

Latest twrp also

Sent from my HTC One X
10th January 2013, 05:53 PM |#80  
ferreinf's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 506
 
More
same here, bootloop after flashing moded lockscreen, hboot 1.36 using touch CWM 5.8.4.0, haven´t tried CRT, but Lock button is working fine here....
10th January 2013, 06:08 PM |#81  
icke's Avatar
Senior Member
Flag Ahaus
Thanks Meter: 1,146
 
More
Quote:
Originally Posted by ferreinf

same here, bootloop after flashing moded lockscreen, hboot 1.36 using touch CWM 5.8.4.0, haven´t tried CRT, but Lock button is working fine here....

So...I've just started a test with Dougi (without his agreement....sorry for that Dougi ) and my mods are working!
No matter what HBOOT, recovery or what ever...
Post Reply Subscribe to Thread

Guest Quick Reply (no urls or BBcode)
Message:
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes