FORUMS
Remove All Ads from XDA

FOR NEW CAPTIVATE USERS - READ HERE FIRST - FAQs | HELPFUL LINKS

1,316 posts
Thanks Meter: 102
 
By avgjoegeek, Senior Member on 2nd December 2010, 06:00 PM
Post Reply Email Thread
9th May 2012, 09:45 PM |#121  
avgjoegeek's Avatar
OP Senior Member
Flag Junction City
Thanks Meter: 102
 
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by Verfassergeist

If my drivers aren't working, and I've tried using the one's supplied, what would be my next course of action?

What isn't working? Need to provide additional information on what is going on.

Computers OS
What you are trying to do?
Where did you get the drivers from?
Etc...
 
 
9th May 2012, 09:48 PM |#122  
avgjoegeek's Avatar
OP Senior Member
Flag Junction City
Thanks Meter: 102
 
Donate to Me
More
Unhappy
Hey folks - My Upgrade finally hit and I am Captivate Free now! It has been awesome working with the XDA community (mainly as a lurker) and the great awesome ROMs that made the phone tolerable!

For some reason I broke away from Samsung and got the new HTC One X (well it was discounted for me.. meh) which I'm still debating on whether I really like it or not.

Anyways - this means that I will not be looking at this thread any longer. If someone wishes to they could copy it to a new one and let this one fall to the bottom of the forum archives?

So... uh so long and thanks for all the fish?
18th May 2012, 11:57 AM |#123  
Junior Member
Thanks Meter: 0
 
More
my samsung captivate doesnt recognised by odin
this is Ravi kumar.
I m using samsung captivatei897..froyo..
previously one time during flashing with odin, my phone is bricked..
at that time i used hemidall oneclick stock froyo package..
then works fine..
then flashed with hemidall oneclick stock gingerbred kh3 package..
then i got cmw...
so then onwards i flashed with so many custom roms via cmw..
recently,
my phone doesnt recognised by odin when put in download mode..
it is recognised when its on...
i dont know what happened..
now i came back to stock froyo..
by using heimdall 1.1.1, i flashed speedmod kernal, then via cmw i flashed cyanogenmod...
but my phone is become slow while scrolling.,
opening any application, and lost its smoothness while drawing apps,screens..
pls guide to wipe off all data regarding all about kernals,modems from my phone..
bring back my captivate as earlier...
&what about odin???
19th May 2012, 06:43 AM |#124  
4-2ndtwin's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 2,487
 
More
You can use an Odin/Heimdall One Click to return to a Full Wiped Stock Firmware...see here--- http://forum.xda-developers.com/show...12&postcount=3

The drivers that were installed for Heimdall, were installed to the specific usb port you were plugged into at the time of the Heimdall setup.
So just use a different port for Odin.
The Following User Says Thank You to 4-2ndtwin For This Useful Post: [ View ] Gift 4-2ndtwin Ad-Free
19th May 2012, 04:19 PM |#125  
Junior Member
Thanks Meter: 0
 
More
thank u..
thank u.......
15th June 2012, 10:54 PM |#126  
Junior Member
Thanks Meter: 0
 
More
my phone reboots continiously
Hi,
I used Odin3 One-Click back to Stock. from then it just reboots by getting AT&T logo and dont even get into the download mode. just powered on for 1 hr it has the same result. any suggestions and help is appreciated.
12th July 2012, 01:58 AM |#127  
Junior Member
Thanks Meter: 3
 
More
:(
13th August 2012, 11:43 PM |#128  
Junior Member
Thanks Meter: 1
 
More
I have a rooted I897UCKK4, how can I install ClockWorkMod in this?
14th August 2012, 02:31 AM |#129  
4-2ndtwin's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 2,487
 
More
^
See TRusselo's Guide. It is up to date.

Or flash, through Odin, this KK4 Corn Kernel by mtcarey

Sent from my SAMSUNG-SGH-I777 using xda premium
The Following User Says Thank You to 4-2ndtwin For This Useful Post: [ View ] Gift 4-2ndtwin Ad-Free
14th August 2012, 03:16 AM |#130  
Junior Member
Thanks Meter: 1
 
More
Quote:
Originally Posted by 4-2ndtwin

^
See TRusselo's Guide. It is up to date.

Or flash, through Odin, this KK4 Corn Kernel by mtcarey

Sent from my SAMSUNG-SGH-I777 using xda premium

Thank you so much. Where is the thank you button?
The Following User Says Thank You to jdiaz19 For This Useful Post: [ View ] Gift jdiaz19 Ad-Free
14th August 2012, 03:33 AM |#131  
4-2ndtwin's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 2,487
 
More
Ur welcome...and i see u found the thx button. :thumbup:

Sent from my SAMSUNG-SGH-I777 using xda premium
Post Reply Subscribe to Thread

Guest Quick Reply (no urls or BBcode)
Message:
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes