FORUMS
Remove All Ads from XDA

HTC WP7 USB Internet Tethering - DFRouter

18 posts
Thanks Meter: 23
 
By dfvn, Junior Member on 20th January 2011, 06:13 PM
Post Reply Email Thread
1st February 2011, 01:51 PM |#101  
Senior Member
Flag Linz
Thanks Meter: 7
 
More
Quote:
Originally Posted by sca2pula

When you boot the phone while holding down on the Camera button you get to a screen (image should be attached) that tells you to connect to the PC. Once doing this it starts up Zune and you receive the error C101002E. The device now also shows up in the device manager while in this mode but still doesnt allow syncing as according to Zune it is corrupt and cannot be repaired.

Is there any way this special type of boot mode, I have no idea what it is, can be used to return the phone to Zune-mode?

Just throwing my ideas out there

So is there a way to get a clean restore-point to write to my hd7?
because if that works, that could maybe work the problem out...

i hope so ;)
 
 
1st February 2011, 06:54 PM |#102  
Junior Member
Thanks Meter: 2
 
More
Quote:
Originally Posted by michal_alton

Could you please clarify would it work with 3g/hsdpa connection or is it only dialup and will have to pay extra charges for using it?

Has this be answered yet? 'cause I'm curious
1st February 2011, 08:06 PM |#103  
Junior Member
Flag Freiburg im Breisgau
Thanks Meter: 2
 
More
Quote:
Originally Posted by Oberoth

So is there a way to get a clean restore-point to write to my hd7?
because if that works, that could maybe work the problem out...

i hope so ;)

Before each update, Zune makes a full backup. So when the first update is out, there should be backups.
1st February 2011, 08:12 PM |#104  
Senior Member
Flag Linz
Thanks Meter: 7
 
More
i really hope that somebody will make one backup with the USB-Switch-App...

thanks for your replay :)
3rd February 2011, 02:10 AM |#105  
Junior Member
Thanks Meter: 0
 
More
Can you tell me if I type IP or am I pulling an IP address from somewhere?
4th February 2011, 03:05 PM |#106  
Junior Member
Thanks Meter: 0
 
More
Quote:
Originally Posted by dfvn

For make internet dial up connection to your modem let check your provider to got exact apn name and user, password.
Example for orange france:
-add in advence modem property: at+cgdcont=1,"IP","orange.fr"
-user name for dial up: orange, password: orange
-dialup phone number: *99***1#
Confirme work with your 3G, HSDPA.

Confirmed working on HTC Mozart, Win 7 Ultimate x64, orange.fr
AT is optional, it doesn't matter as this init command will be sent anyway.
both *99***1# and *99# works

I had to reboot my machine to get it to work. Also inserted the apn in the phone but not sure if it matters.

If you go into modem properties, diagnostics tab. you can see the log.
If it works you should see something like this:

02-04-2011 15:58:44.776 - Initializing modem.
02-04-2011 15:58:44.776 - DSR is low while initializing the modem. Verify modem is turned on.
02-04-2011 15:58:44.776 - CTS is low while initializing modem.
02-04-2011 15:58:44.786 - Send: AT<cr>
02-04-2011 15:58:44.787 - Recv: <cr><lf>OK<cr><lf>
02-04-2011 15:58:44.787 - Interpreted response: OK
02-04-2011 15:58:44.797 - Send: AT&FE0V1&D2&C1S0=0<cr>
02-04-2011 15:58:44.804 - Recv: <cr><lf>OK<cr><lf>
02-04-2011 15:58:44.804 - Interpreted response: OK
02-04-2011 15:58:44.814 - Send: ATS7=60S30=0<cr>
02-04-2011 15:58:44.816 - Recv: <cr><lf>OK<cr><lf>
02-04-2011 15:58:44.816 - Interpreted response: OK
02-04-2011 15:58:44.816 - Sending user initialization commands.
02-04-2011 15:58:44.826 - Send: AT+CGDCONT=1,"IP","orange.fr"<cr>
02-04-2011 15:58:44.835 - Recv: <cr><lf>OK<cr><lf>
02-04-2011 15:58:44.836 - Interpreted response: OK
02-04-2011 15:58:44.836 - Waiting for a call.
4th February 2011, 08:06 PM |#107  
Senior Member
Flag Athens
Thanks Meter: 19
 
More
How much time
So for someone who has tethered the phone once, how much time takes to tether it the other day?

I am asking because tethering is the reason that I have not wp7 in my phone.
6th February 2011, 12:32 AM |#108  
Senior Member
Flag New York
Thanks Meter: 144
 
More
yay 10 char.
6th February 2011, 08:39 PM |#109  
Junior Member
Thanks Meter: 1
 
More
Working here too now with HTC HD2 and HTC Trophy
The Netherlands with provider KPN.
Many thanks to the poster and the replies.
6th February 2011, 10:12 PM |#110  
Member
Flag Chicago
Thanks Meter: 0
 
More
I am a new to all this, how do I remove the htc driver?
7th February 2011, 04:54 AM |#111  
BigB4400's Avatar
Junior Member
Flag AmFork UT
Thanks Meter: 0
 
More
Question Deploy?
I am enjoying windows phone 7 on my HD2. I am a noob with windows phone 7 so in the instructions it says to "Deploy XAP file to your phone". I do not know how to "deploy" a program onto my phone that I have downloaded onto my pc. My phone is not recognized as a hard drive (other than the 200 mb that I don't know how to access on my phone) so I am unsure how to proceed. Help please...
Post Reply Subscribe to Thread

Guest Quick Reply (no urls or BBcode)
Message:
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes