FORUMS
Remove All Ads from XDA

[THEME] Gingerbread Theme 1.1.3C (12/24) - for JK3, JPU, JPX, JPY based ROMs

4,751 posts
Thanks Meter: 3,295
 
By gtg465x, Recognized Developer on 7th December 2010, 06:07 AM
Post Reply Email Thread
7th December 2010, 09:36 AM |#21  
Fortune090's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 188
 
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by gtg465x

Hmm... just don't see how this mod could cause a problem like that. Did anything else in your system change since the last time you fully drained your battery?

Haha. Uh... Funny you should mention that, actually... It hasn't since I've installed P7, so yes. It definitely has. haha

I'm currently just doing a fresh install and applying this before I do the initial boot (pre-Voodoo) to see if that changes anything later on. Some people have been saying that with some themes that were capable with older builds of Perception (before Voodoo was integrated), they had problems booting when they applied the theme after it converted, so they applied before and they worked. Wondering if this is the same case... I'll let you know.

EDIT: And actually, I was messing around a bit and decided to disable Voodoo from recovery, and voila, it booted, BUT none of my apps are opening, so I'm just going to reinstall. Pretty sure that was the problem...
 
 
7th December 2010, 09:52 AM |#22  
Senior Member
Flag Parrish
Thanks Meter: 27
 
More
Quote:
Originally Posted by Colton5419

This is NOT working with Axura

That is not surprising since Axura is based on a JK2 Vibrant rom and this is made for a JK3 based rom...
7th December 2010, 09:57 AM |#23  
Colton5419's Avatar
Senior Member
Flag Rochester, NY
Thanks Meter: 4
 
More
Quote:
Originally Posted by Gurgs

That is not surprising since Axura is based on a JK2 Vibrant rom and this is made for a JK3 based rom...

Ah, Axura must just use the MODEM from JK3
7th December 2010, 10:03 AM |#24  
Fortune090's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 188
 
Donate to Me
More
Alright, started fresh (siiigghh.. lost aaallll my texxttss.. boohoo.. :P haha), and it's running great. No issues at all. Restoring Apps with TB, guess I'll see if I come to any trouble the next time it dies on me.
7th December 2010, 02:08 PM |#25  
King Shady's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 154
 
More
This works perfectly on P7 thanks so much!

Sent from my SAMSUNG-SGH-I897 using XDA App
redherring79
7th December 2010, 02:10 PM |#26  
Guest
Thanks Meter: 0
 
More
Applied to Perception Build 4 and it appears to be working like a charm! And it looks awesome. Thank you!!

Edit: the Froyo-style dock from Perception is still in place. But otherwise, it looks good! I wonder if there's a way to override that?

And where did you get the icons?! Love them!
7th December 2010, 02:21 PM |#27  
eep2378's Avatar
Recognized Contributor
Flag MA
Thanks Meter: 2,220
 
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by redherring79

Applied to Perception Build 4 and it appears to be working like a charm! And it looks awesome. Thank you!!

Edit: the Froyo-style dock from Perception is still in place. But otherwise, it looks good! I wonder if there's a way to override that?

And where did you get the icons?! Love them!

Did you disable lag fix before flashing?

Sent from my SAMSUNG-SGH-I897 using XDA App
7th December 2010, 02:34 PM |#28  
Member
Flag Atlanta, GA
Thanks Meter: 3
 
More
Any pointers on where to find the dock and icons? Mine locked up on the guest boot with a bunch of fcs. Pulled battery and now everything works fine on perception 7.

Sent from my Captivate running Perception 7
7th December 2010, 02:59 PM |#29  
Cezar`'s Avatar
Retired Recognized Developer
Thanks Meter: 1,586
 
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by Little Dragon

is this Cognition compatible?

No is not, but I'll try to make it

EDIT: Nevermind, noticed the batery icon is not visible while not charging
7th December 2010, 03:39 PM |#30  
Junior Member
Thanks Meter: 2
 
More
How do I get the green internet and stock icons because I still have the blue samsung internet icons?

Thank you.
7th December 2010, 04:04 PM |#31  
Member
Thanks Meter: 14
 
More
I am getting bad zip.....any ideas?
Post Reply Subscribe to Thread

Guest Quick Reply (no urls or BBcode)
Message:
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes