FORUMS
Remove All Ads from XDA

 View Poll Results: How was the guide?

It was intuitive and easy to understand
 
500 Vote(s)
84.32%
It was dull and boring
 
18 Vote(s)
3.04%
I am color blind and it was very hard
 
75 Vote(s)
12.65%

[GUIDE][ADB]Easiest How to use adb, logcat, etc for noobs and newbies

3,713 posts
Thanks Meter: 5,232
 
Post Reply Email Thread
2nd April 2013, 03:42 AM |#51  
iamareebjamal's Avatar
OP Senior Member
Flag Batcave
Thanks Meter: 5,232
 
More
Quote:
Originally Posted by maxx247

areeb i cant take logcat on any rom
adb says
'no log device
dev/log/main no such directory' .


hit [email protected]$ if i helped !
sent from my gt-s5830i using xda premium

Go to /system/etc/init.d


Either delete kurotweak1 or if you want to keep it


Open it in a text editor and search and delete this line

Code:
rm /dev/log/main
The Following User Says Thank You to iamareebjamal For This Useful Post: [ View ] Gift iamareebjamal Ad-Free
 
 
2nd April 2013, 04:04 AM |#52  
Maxx247's Avatar
Senior Member
Flag mumbai
Thanks Meter: 157
 
More
Re: [GUIDE][ADB]Easiest How to use adb, logcat, etc for noobs and newbies
Quote:
Originally Posted by iamareebjamal

Go to /system/etc/init.d


Either delete kurotweak1 or if you want to keep it


Open it in a text editor and search and delete this line

Code:
rm /dev/log/main

all two kurutweakes deleted then it works
thnx
hit [email protected]$ if i helped !
sent from my gt-s5830i using xda premium
5th April 2013, 10:40 AM |#53  
plageran's Avatar
Senior Member
Flag Mother City
Thanks Meter: 36
 
More
Thumbs up Advanced
Bookmarking for later reference, can't wait till the more advanced commands / options come out XD!
parthbhatia98
12th April 2013, 05:04 PM |#54  
Guest
Thanks Meter: 0
 
More
Hey Can u Plz add images along with the tutorial???
plz....
20th April 2013, 02:34 PM |#55  
iamareebjamal's Avatar
OP Senior Member
Flag Batcave
Thanks Meter: 5,232
 
More
Fixed a slight spelling mistake
20th April 2013, 08:46 PM |#56  
12manytimes's Avatar
Senior Member
Flag San Francisco
Thanks Meter: 45
 
Donate to Me
More
I was wondering if sum1 would could help me?
I want to create a batch file that runs a command then waits x amount of minutes and runs it again and has an infinite loop.

I am just looking for a command that tells adb to wait x amount of time and a command that loops it.

thanks
20th April 2013, 09:18 PM |#57  
Beatsleigher's Avatar
Senior Member
Flag County of Osnabrück, Lower Saxony, Germany
Thanks Meter: 595
 
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by 12manytimes

I was wondering if sum1 would could help me?
I want to create a batch file that runs a command then waits x amount of minutes and runs it again and has an infinite loop.

I am just looking for a command that tells adb to wait x amount of time and a command that loops it.

thanks

timeout /t xSeconds

Not an ADB command, but a Windows one. Should be enough
The Following 2 Users Say Thank You to Beatsleigher For This Useful Post: [ View ] Gift Beatsleigher Ad-Free
21st April 2013, 03:21 AM |#58  
iamareebjamal's Avatar
OP Senior Member
Flag Batcave
Thanks Meter: 5,232
 
More
Read above post and don't forget to add " :COMMAND" tag above and "GOTO COMMAND" tag(without quote) below the command you want to run in loop

The Following User Says Thank You to iamareebjamal For This Useful Post: [ View ] Gift iamareebjamal Ad-Free
21st April 2013, 06:06 AM |#59  
12manytimes's Avatar
Senior Member
Flag San Francisco
Thanks Meter: 45
 
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by iamareebjamal

Read above post and don't forget to add " :COMMAND" tag above and "GOTO COMMAND" tag(without quote) below the command you want to run in loop

thanks guys, that did the trick!!!
11th May 2013, 03:23 PM |#60  
alrubenalves's Avatar
Member
Flag Viana do Castelo
Thanks Meter: 5
 
More
I'm trying to port a ROM, but it gets stuck in the ROM logo. I need a logcat, but it just stays at -waiting for device-, and when I check for adb devices, it says that the device is offline. I'm guessing this hapens because I don't have USB Debugging enabled, and, if it is so, I would like to know how to enable it, because I can't really go and enable it at settings, since it won't go past the boot logo.

Thanks
11th May 2013, 03:46 PM |#61  
Nabs Zains's Avatar
Senior Member
Flag Aligarh
Thanks Meter: 185
 
More
Quote:
Originally Posted by alrubenalves

I'm trying to port a ROM, but it gets stuck in the ROM logo. I need a logcat, but it just stays at -waiting for device-, and when I check for adb devices, it says that the device is offline. I'm guessing this hapens because I don't have USB Debugging enabled, and, if it is so, I would like to know how to enable it, because I can't really go and enable it at settings, since it won't go past the boot logo.

Thanks

Flash Stock ROM and enable it and then do it
Post Reply Subscribe to Thread

Guest Quick Reply (no urls or BBcode)
Message:
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes