FORUMS
Remove All Ads from XDA
H10 Turbo

[ROM][KOT49H][TW4.4.2] | dbKAT | V2 | TouchWiz KitKat | 01.19.14

1,478 posts
Thanks Meter: 1,553
 
By dannyben, Senior Member on 12th January 2014, 08:42 PM
Post Reply Email Thread
13th January 2014, 02:22 AM |#21  
dawgdoc96's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 104
 
More
No GPS for anyone else?

Sent from my sghm-919 using xda app-developers app
 
 
13th January 2014, 02:33 AM |#22  
The Sickness's Avatar
Retired Recognized Developer
Flag Somewhere in Texas
Thanks Meter: 22,790
 
Donate to Me
More
I have everything working except for wifi. I'm still working on things with @Danny

My S4 Is Insane

DEVIANT DEVELOPMENT
The Following 3 Users Say Thank You to The Sickness For This Useful Post: [ View ] Gift The Sickness Ad-Free
13th January 2014, 02:48 AM |#23  
dawgdoc96's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 104
 
More
Cool. Like everything else tho....

Sent from my GT-I9505 using xda app-developers app
13th January 2014, 02:54 AM |#24  
The Sickness's Avatar
Retired Recognized Developer
Flag Somewhere in Texas
Thanks Meter: 22,790
 
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by dawgdoc96

Cool. Like everything else tho....

Sent from my GT-I9505 using xda app-developers app

Im working on the vrtheme part right now. Downloading apps now works. GPS does work....just used it
13th January 2014, 03:05 AM |#25  
spyke1999's Avatar
Senior Member
Flag Chicago
Thanks Meter: 53
 
More
Quote:
Originally Posted by The Sickness

I have everything working except for wifi. I'm still working on things with @Danny

My S4 Is Insane

DEVIANT DEVELOPMENT

How did you get everything working?
13th January 2014, 03:08 AM |#26  
The Sickness's Avatar
Retired Recognized Developer
Flag Somewhere in Texas
Thanks Meter: 22,790
 
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by spyke1999

How did you get everything working?

@DANNY Got most of it. I just added some code to his script. Now I just noticed in settings that "security" still Fc's. 99% of the credit goes to @Danny on this.....
13th January 2014, 03:12 AM |#27  
Recognized Developer
Flag IHB
Thanks Meter: 4,822
 
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by The Sickness

@DANNY Got most of it. I just added some code to his script. Now I just noticed in settings that "security" still Fc's. 99% of the credit goes to @Danny on this.....

There's gotta be a Java derp somewhere in the settings causing that.

Sent from my SGH-M919 using Tapatalk
13th January 2014, 03:15 AM |#28  
The Sickness's Avatar
Retired Recognized Developer
Flag Somewhere in Texas
Thanks Meter: 22,790
 
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by ShinySide

There's gotta be a Java derp somewhere in the settings causing that.

Sent from my SGH-M919 using Tapatalk

Yea, im gonna take it apart and see whats up. Vrtheme isnt working, yet.
13th January 2014, 03:18 AM |#29  
dawgdoc96's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 104
 
More
GPS now working, lol
13th January 2014, 03:21 AM |#30  
dannyben's Avatar
OP Senior Member
Thanks Meter: 1,553
 
More
Quote:
Originally Posted by dawgdoc96

GPS now working, lol

Gps might be slow @ first. There's a build.prop edit i gotta find that sets it locally. Its probably preset to somewhere in Europe causing it to take a couple of extra seconds to locate.
The Following User Says Thank You to dannyben For This Useful Post: [ View ] Gift dannyben Ad-Free
13th January 2014, 03:23 AM |#31  
Recognized Developer
Flag IHB
Thanks Meter: 4,822
 
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by The Sickness

Yea, im gonna take it apart and see whats up. Vrtheme isnt working, yet.

Yeah you'll have to decompile it but look in SecuritySettings.java it's gonna be in there somewhere.

I can't think of anything in security that has changed from 4.3 so you might be able to use a 4.3 SecuritySettings.java to kinda cross reference.

Sent from my SGH-M919 using Tapatalk
Post Reply Subscribe to Thread

Guest Quick Reply (no urls or BBcode)
Message:
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes