FORUMS
Remove All Ads from XDA

[APP] Semaphore Script Manager v0.75

390 posts
Thanks Meter: 446
 
By HM.Carbide, Senior Member on 26th September 2011, 09:12 AM
Post Reply Email Thread
27th September 2011, 03:59 PM |#11  
OP Senior Member
Thanks Meter: 446
 
More
Quote:
Originally Posted by malcho

Hint for next version.
Include bootanimation support.To copy bootanimation to right place.
Semaphore removes poweron sound.Maybe you can include that too.
Many regards

Hybrid 2.0 lite on semaphore 1.7.0

Power on sound and power off sound are deleted, no chance to restore them. They are also different from rom to rom.
If the kernel would back up the files to a folder on /data before they are deleted, it would be easy to add the feature for restoring them. It has also to be ensured, that the kernel does not delete the files on each reboot.

Copying boot animation is a bit risky, as there is the possibility of a boot loop with a wrong boot animation.
 
 
27th September 2011, 06:36 PM |#12  
malcho's Avatar
Senior Member
Flag Sarajevo
Thanks Meter: 4,320
 
Donate to Me
More
Ok.You are right.
On every custom or stock rom i use semaphore.
Copying file PowerOn.wav to /etc works.Semaphore kernels does not remove it after next boot.
Bootanimation is risky offcourse butt i had experience if you copy bad bootanimation you will only have black screen on boot not bootloop.
My friend this is only sugestion it's not must have.
Nice work with app.

Hybrid 2.0 lite on semaphore 1.7.0
27th September 2011, 07:16 PM |#13  
zenosteam's Avatar
Senior Member
Flag oran
Thanks Meter: 195
 
More
thanks ,good work
27th September 2011, 08:09 PM |#14  
OP Senior Member
Thanks Meter: 446
 
More
Quote:
Originally Posted by malcho

Ok.You are right.
On every custom or stock rom i use semaphore.
Copying file PowerOn.wav to /etc works.Semaphore kernels does not remove it after next boot.
Bootanimation is risky offcourse butt i had experience if you copy bad bootanimation you will only have black screen on boot not bootloop.
My friend this is only sugestion it's not must have.
Nice work with app.

Hybrid 2.0 lite on semaphore 1.7.0

I want to think about all feature requests, because this should be a tool for users

Thanks for the info, that PowerOn sound is only deleted on kernel installation.
27th September 2011, 08:14 PM |#15  
malcho's Avatar
Senior Member
Flag Sarajevo
Thanks Meter: 4,320
 
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by HM.Carbide

I want to think about all feature requests, because this should be a tool for users

Thanks for the info, that PowerOn sound is only deleted on kernel installation.

Try my custom bootanimation and custom sound works on semaphore kernel.
http://forum.xda-developers.com/show....php?t=1142499
Many regards

Hybrid 2.0 lite on semaphore 1.7.0
28th September 2011, 11:06 AM |#16  
Blondasisko's Avatar
Senior Member
Flag Krakow
Thanks Meter: 25
 
More
no scripts visible
after installing the apk and copying folder, there are no scripts visible in the application, only Features and empty space. I am using JVP Criskelo ROM with Semaphore 1.6.0
28th September 2011, 12:55 PM |#17  
Junior Member
Thanks Meter: 0
 
More
Sounds interesting. Testing :)

Sent from my GT-I9000 using Tapatalk
28th September 2011, 06:15 PM |#18  
OP Senior Member
Thanks Meter: 446
 
More
Quote:
Originally Posted by Blondasisko

after installing the apk and copying folder, there are no scripts visible in the application, only Features and empty space. I am using JVP Criskelo ROM with Semaphore 1.6.0

You maybe have copied one folder depth to much.
Look at your sdcard:

it should be:
/mnt/sdcard/SemaphoreScripts/enable...
...

you maybe have now:
/mnt/sdcard/SemaphoreScripts/SemaphoreScripts/enable...

or

The app has maybe no root rights.

or

There is a busybox conflict.
(Search this in Semaphore Thread, this is in general a problem for Semaphore Kernel Scripts.)
http://forum.xda-developers.com/show...x#post17097137
The Following User Says Thank You to HM.Carbide For This Useful Post: [ View ] Gift HM.Carbide Ad-Free
29th September 2011, 08:43 AM |#19  
Blondasisko's Avatar
Senior Member
Flag Krakow
Thanks Meter: 25
 
More
Thanks, I did have two busybox versions, and removing one from xbin helped.
29th September 2011, 12:15 PM |#20  
tiwag's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 110
 
More
there is a bug in the Semaphore script manager v0.31 which is supplied with Semaphore_JVS_1.7.5

Netfilter and Speedmod Colors are interchanged.

Netfilter allows selection of cold/neutral/warm while
Speedmod Colors is only on/off

29th September 2011, 12:54 PM |#21  
Senior Member
Thanks Meter: 31
 
More
I had the same problem . You surely add installed the app with semaphore 1.7 before the release of semaphore 1.7.5 . Just delete the semaphorescripts folder you have extracted from the zip file in the first post and then all run ok.

Sent from my GT-I9000 using Tapatalk
The Following User Says Thank You to rom08 For This Useful Post: [ View ] Gift rom08 Ad-Free
Post Reply Subscribe to Thread

Tags
semaphore script manager

Guest Quick Reply (no urls or BBcode)
Message:
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes