FORUMS
Remove All Ads from XDA

{All 2011}[DISCONTINUED][FAQ][Q&A][CM10.2] LegacyXperia discussion

1,747 posts
Thanks Meter: 24,245
 
Thread Closed Email Thread
9th November 2013, 07:15 AM |#101  
Clamiral's Avatar
Member
Thanks Meter: 2
 
More
why i can't send a long message on 3G ? i can only on 2G

i have this problem on urushi
 
 
9th November 2013, 02:04 PM |#102  
godlesplay's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 230
 
More
I can't connect with my router wifi on the newest nightly, it is looping in connection and getting IP... anyone help me?
9th November 2013, 02:17 PM |#103  
Junior Member
Flag Palmas
Thanks Meter: 1
 
More
kernel BOOT.IMG wrong in MANGO Nightly build 20131108 - cm-10.2
i've tried to update my ROM today and i noticed the kernel BOOT.IMG was wrong (See the picture!) in mango last nightly build 20131108, i flashed the boot.img twice and always the same problem...please can anyone solve this?

Thanks and sorry...bad english...
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	Screenshot_1980-01-05-21-46-08.png
Views:	182
Size:	43.8 KB
ID:	2381369  
9th November 2013, 03:49 PM |#104  
Junior Member
Thanks Meter: 1
 
More
Smile weak wifi signal
first of all thanx mike for developing this firmware for 2011 series.Without you we can't have an opportunity to enjoy such wonderful firmware in our phone..
now as a user of sony erricson live with walkman i would like to bring some issues regarding the firmware
1. the major and most important problem is that wifi signal is not working properly.after a time period the wifi signals become inactive..
2.the auto brightness is not working properly...might be adjustment problems

sorry if you have already solved the issues.as i am a new user could not be aware of solutions...
and if anybody else knows the solution specially wifi issue plz help
i have already tried the terminal emulator command for wifi improvements but it didn't solve my issue..
9th November 2013, 04:53 PM |#105  
Steph310's Avatar
Senior Member
Flag Cahors
Thanks Meter: 1,380
 
More
Quote:
Originally Posted by chiraggoel

first of all thanx mike for developing this firmware for 2011 series.Without you we can't have an opportunity to enjoy such wonderful firmware in our phone..
now as a user of sony erricson live with walkman i would like to bring some issues regarding the firmware

2.the auto brightness is not working properly...might be adjustment problems

About auto brightness you can test my settings.
If you use a night clock and you find too bright background screen, the best way I found is to install the excellent Dock Clock (Night Clock) and set brightness to 1 in settings app.
With this settings and with this app I'm perfectly pleased with brightness, hoping you too...
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	Screenshot_2013-11-09-17-40-48.png
Views:	295
Size:	30.8 KB
ID:	2381648   Click image for larger version

Name:	Screenshot_2013-11-09-17-41-02.png
Views:	276
Size:	20.9 KB
ID:	2381649  
The Following 3 Users Say Thank You to Steph310 For This Useful Post: [ View ] Gift Steph310 Ad-Free
9th November 2013, 06:08 PM |#106  
godlesplay's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 230
 
More
Quote:
Originally Posted by godlesplay

I can't connect with my router wifi on the newest nightly, it is looping in connection and getting IP... anyone help me?

after few reboots its working fine now
The Following User Says Thank You to godlesplay For This Useful Post: [ View ] Gift godlesplay Ad-Free
9th November 2013, 06:43 PM |#107  
Member
Flag Navi Mumbai
Thanks Meter: 19
 
More
This is off topic but I have been using this rom so i might as well post here.
I'm using sk17i, with Mike's rom and kernel.
Since past 3-4 days, my touchscreen has been giving me issues. Everytime i slide out the physical keyboard, the touchscreen becomes unresponsive until i restart my phone.

Anybody has any ideas as to what might be the cause and the solution?



I just flashed an ICS rom called next gen v8, and im not having the above issue in that ROM.
The issue existed in pacman 4.3 rom.
10th November 2013, 05:22 AM |#108  
mhdmwfq's Avatar
Junior Member
Flag Surabaya
Thanks Meter: 5
 
More
I felt the heat at the top of my phone, especially on the screen.
I feel it happens since I flash stock ftf Haida in my Hallon (since mike suggested it).
I have tried 10.1 and 10.2 cm and the result is the same.
Does anyone feel the same as me? or just me?

And I do not know if it's related or not. I was just afraid I'd broken screen, because in my country spare parts for xperia 2011 is very difficult to find and the price is expensive

I really love this phone, and I do not plan to change my phone until the end of the year.

Sent from my Xperia Neo using xda app-developers app
10th November 2013, 05:40 AM |#109  
Junior Member
Thanks Meter: 0
 
More
back button bug.
When latinime is deleted, backbutton malfunctioned. couldnt post bug in discussion thread cuz im new...
10th November 2013, 09:09 AM |#110  
DanielMalmgren's Avatar
Senior Member
Flag Kisa
Thanks Meter: 70
 
More
Anyone more than me having problems with text-to-speech with this ROM since Google tts upgrading to 2.4.3? Can't seem to get anything out of it at all. The strange thing is that I restored a backup of the old version 2.1.0, but still I can't get it to work. Really irritating...

/Daniel
10th November 2013, 01:14 PM |#111  
Senior Member
Thanks Meter: 24
 
More
Anyone got wifi upload problem in NEO/V?

https://github.com/LegacyXperia/loca...sts/issues/132
Thread Closed Subscribe to Thread

Tags
cm10.2, cyanogenmod 10.2, jb 4.3, jellybean 4.3, legacyxperia
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes