FORUMS
Remove All Ads from XDA
Win Honor 9 Lite

[I815/P6800/P6810] CyanogenMod 10.1 (01/05/13)

335 posts
Thanks Meter: 1,020
 
By locerra, Senior Member on 18th December 2012, 07:59 AM
Post Reply Email Thread
18th December 2012, 11:24 AM |#11  
bassem.mohsen's Avatar
Senior Member
Flag cairo
Thanks Meter: 94
 
More
Quote:
Originally Posted by edan1979

in the short usage... i can say that's its smoother... and modern combat 4 graphic kind of different... look better... i need to compare it with the old CM10 build... but look like its kind of better....

normal wifi is working fine on 2.4ghz... havent test with 5ghz but no hidden ssid... will going to see more of it... and big million thanks to locerra for porting it... and off course the super teamhacksamsung that provide great update on git....

sadly i'm in work now, and can't flash it until i go home :S

but could you benchmark it with this and tell us the score?
https://play.google.com/store/apps/d...standard&hl=en
 
 
18th December 2012, 12:36 PM |#12  
Member
Flag Brisbane
Thanks Meter: 13
 
More
Daaaaamn, good to see you back Locerra. I'll have a status report with this on my p6810 soon.
18th December 2012, 12:43 PM |#13  
Junior Member
Thanks Meter: 6
 
More
wifi great !
before this with cm 10, couldn't connect to my wifi at home, now its possible !

btw anyone know how to change the interface back to tablet mode ? after change dpi to 160, still phablet mode with smaller size only....
18th December 2012, 12:54 PM |#14  
Senior Member
Thanks Meter: 57
 
More
thanks a lot Locerra!

I know that HDMI out wasn't working in any previous CM build for our tablet ... but do you think we can fix this befor or later?
this is the only reason why I don't definitively switch to CM ...
18th December 2012, 12:59 PM |#15  
bassem.mohsen's Avatar
Senior Member
Flag cairo
Thanks Meter: 94
 
More
Quote:
Originally Posted by coco`z

wifi great !
before this with cm 10, couldn't connect to my wifi at home, now its possible !

btw anyone know how to change the interface back to tablet mode ? after change dpi to 160, still phablet mode with smaller size only....

android 4.2 doesn't have tablet mode, that's only the downside of it.
Google decided to unify the user experience on all the devices :S
18th December 2012, 01:09 PM |#16  
edan1979's Avatar
Senior Member
Flag KL
Thanks Meter: 1,394
 
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by coco`z

wifi great !
before this with cm 10, couldn't connect to my wifi at home, now its possible !

btw anyone know how to change the interface back to tablet mode ? after change dpi to 160, still phablet mode with smaller size only....

try used apex launcher and activate the tablet mode inside it... havent test yet... it might work... i love that launcher... trebuchet got limitation... (waiting for revamp so called stolen from apex... primo launcher... XD)

edit: nope... not working... lolz... i forget its a system thingy...
18th December 2012, 01:22 PM |#17  
Member
Flag Brisbane
Thanks Meter: 13
 
More
How's power management in this ROM?
18th December 2012, 01:24 PM |#18  
Senior Member
Thanks Meter: 310
 
More
Thank you for continious development
Yeeeehaaa! The Tab 7.7 is back in game! Thank you Loccera!!!
Will try it today evening if I leave work early, otherwise I will report from my nasty home wifi router tomorrow. - so, this is good news today!

(don't know what is wrong with my home router, many CM10 rom's failed; but by the way loccera: your old cm9 (nine!) wifi-hotfix which replaces the wpa_supplicant always worked fine even with cm10)

Tab 7.7. 6810 wifi only
18th December 2012, 02:15 PM |#19  
Junior Member
Thanks Meter: 6
 
More
Quote:
Originally Posted by edan1979

try used apex launcher and activate the tablet mode inside it... havent test yet... it might work... i love that launcher... trebuchet got limitation... (waiting for revamp so called stolen from apex... primo launcher... XD)

edit: nope... not working... lolz... i forget its a system thingy...

yea not working...

another problem is seems that i cant decrease the number of homescreen !

if i select 7 inside settings, then my homescreen become 12 screen ! when i select 1, it will become 6 homescreen ! o.O"
18th December 2012, 02:36 PM |#20  
Member
Flag Brisbane
Thanks Meter: 13
 
More
Speed's very good, power usage seems a little rough so far but no major issues. Wifi has been strong on my 2.4ghz visible Wireless G network, so no major hurdles for it there.

It seems that I can't enable rotation in the launcher AT ALL. Even after turning it on in settings. Also, Google Now crashes whenever voice is attempted.

Loving it so far, will be waiting a few more builds until it's my daily driver though.

Great work!
18th December 2012, 02:54 PM |#21  
bassem.mohsen's Avatar
Senior Member
Flag cairo
Thanks Meter: 94
 
More
confirming that hidden SSID doesn't work on this driver.
but it's realy smooooooth.
Post Reply Subscribe to Thread

Guest Quick Reply (no urls or BBcode)
Message:
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes