FORUMS
Remove All Ads from XDA

(25/3)Best and most stable rom ever[ext2][daily-use]

20 posts
Thanks Meter: 1
 
By bob 4ever, Junior Member on 20th March 2011, 04:53 AM
Post Reply Email Thread
25th March 2011, 04:07 PM |#11  
OP Junior Member
Thanks Meter: 1
 
More
Quote:

Hi
I formated the SD-Card, went trough the installation as described, but when it comes to add my Googleaccount I have no way to enter any data since there seams no Softkeyboard installed and also the Hardwarekeyboard does not work.

Any information, how I can proceed?

Regards
agadir9866

well sth have gone wrong i thought there is a software keyboard in the rom
ok u can find the app in the 1st post attachement
u have to download the SW keyboard and put it in androidapps folder in ur sd card
for the hardware butons u have to do all the steps accurately
u didn't do this steps
Quote:

you must do this to make ur button work and to be able to restart it by one press
open terminal emulator then type the following :(press enter when u write the letters in each line)

Code:
su
mkdir /data/opt
cp /sdcard/autostart.sh /data/opt
chmod 755 /data/opt/autostart.sh

Then install autostart.apk (found in the rom source folder)
When your buttons stop functioning, you have to run a script from GScript that reinstalls the modules so they work once more. Perform these steps:
Install GScript.apk
Open GScript Lite and press <menu> button, then <add script>
Press the <Load file> button.
The script you need is located autmatically and is called "XPEROID Gscript Button restarter script.sh"
Select it and then in the new screen press <Save>
You can now return to your homescreen and add a shortcut to the script so you can reset your buttons easily. To do this do the following:
Press <menu> and then <add> to add widgets.
Select <shortcut> from the list and then locate and select <GScript Lite>
Then select the "XPEROID Gscript Button restarter script" and you now have a shortcut on your homescreen to reset your buttons.

____________________
25th March 2011, 04:09 PM |#12  
OP Junior Member
Thanks Meter: 1
 
More
Quote:

It seems like you forgot to say that some keyboard application should be downloaded and placed on SD card before taping a script code that you have posted in Emulator, because at the time of first run there is no possibility to tape anything at all (HW keyboard doesn't work without running the script, but the script itself cannot be run without it) Anyway it is useless because there is no way to run Edit command within Gscript, because... HW keys don't work!

Please, correct your first post keeping in mind that HW keys don't work without some doing.

Anyway, it could be a really good thing, it runs so smooth!

thx dude i edited it
25th March 2011, 04:11 PM |#13  
OP Junior Member
Thanks Meter: 1
 
More
Quote:

Well i got this version up and running .

I just installed a software tobo myself and then i went through all the steps required.

Have not yet had much time to check the possibilities and speed.

but first impressions are good
(before this one i had the honeycomb V2 Android running. this one "feels" better.

Wifi: still unstable (on/off at random, like in every build i installed)
Speed: looks VERY good
Battery: hard to say, going to see how long he will be up today.
Charging: Still have to connect in winmo in order to be able to load
Software: Market etc. running very good.

Going to test upcoming time and report in

thx dude waiting ur feedback
25th March 2011, 04:16 PM |#14  
OP Junior Member
Thanks Meter: 1
 
More
Quote:

so i should copy

Better KB.apk
Ginger KB.apk
Smart KB.apk
SwiftKey KB.apk

to the root of the sd card first before i run haret is that correct?

just copy the kb in attachements to ur androidapps folder in ur sd card
25th March 2011, 07:16 PM |#15  
Member
Thanks Meter: 1
 
More
anyone else has trouble with automatic reboots and freezes of this stable rom... :S
had this installed and tried it today, but it rebooted over 10 times already!
25th March 2011, 08:52 PM |#16  
Junior Member
Flag Arnhem
Thanks Meter: 0
 
More
Yes, launcherpro doesn't really works properly?

Quote:

proces android.process.acore


and the phone reboots like every 5 min...
25th March 2011, 10:24 PM |#17  
OP Junior Member
Thanks Meter: 1
 
More
Quote:

anyone else has trouble with automatic reboots and freezes of this stable rom... :S
had this installed and tried it today, but it rebooted over 10 times already!

Quote:

Yes, launcherpro doesn't really works properly?


proces android.process.acore


and the phone reboots like every 5 min...

well guys i swear am using this build without any problems it's so smoooth
i haven't experienced this problem so plz make sure u obeyed the instructions and u made the ext2 partition
25th March 2011, 11:15 PM |#18  
Junior Member
Flag Arnhem
Thanks Meter: 0
 
More
Quote:
Originally Posted by bob 4ever

well guys i swear am using this build without any problems it's so smoooth
i haven't experienced this problem so plz make sure u obeyed the instructions and u made the ext2 partition

I really followed the instructions as in the first post, I also made the ext2 partition, so I don't know
25th March 2011, 11:24 PM |#19  
OP Junior Member
Thanks Meter: 1
 
More
plz give it a 2nd try and tell me
26th March 2011, 01:26 PM |#20  
Member
Thanks Meter: 1
 
More
Ok, installing again as we speak.. but thats only because it has dutch language support :P

(ok, ok, ánd because of full launcherpro version
ánd beautifull widgets (even while i dont use the widgets)


but it would be so much perfect if...
- keyboard would be installed on start (since no soft-keyboard is installed by default)
- kernel will be updated to last (Duckly's Kernel [3-9-2011]) (it also contains changelog = No Sleep Of Death)
- maby overclock to 650 Mhz (or is it already overclocked?
- betterterminal ssh would be fixed, or deleted, because both times i installed it didnt work..
(java.io.IOException: Unexpected http status code 404 Expected 200)

Jhonnie's own graphic request:
- auto-install startupcleaner would be banished,
it has a hideous icon in top! Juch! (and it can't uninstall it )
- bootanimation.zip will be changed to gingerbread's one
- why it got the fancy transitions between screens? fast, but may be to kinky.....
(can i disable the transitions in android install??)


Q's:
1.can some1 tell me how i do install drivers for ADB/debug usb?
2.does the android setup (first boot) always crash?
3.if you add autostart to AndroidApps, does it really autostart keyboard drivers,
or is this a one-time install android ever..?
27th March 2011, 09:18 AM |#21  
dkn00b's Avatar
Senior Member
Flag Abu Dhabi
Thanks Meter: 19
 
More
Alright This finally works for me. Great WORK!! Thanks alot.

Just had to attached this STARTUP.txt to make it not freeze after boot.

And all is perfect now. Just need to find out if data works aswell without freezing my X1
Attached Files
File Type: txt STARTUP.TXT - [Click for QR Code] (520 Bytes, 232 views)
Post Reply Subscribe to Thread

Guest Quick Reply (no urls or BBcode)
Message:
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes