FORUMS
Remove All Ads from XDA

[HSPL/HSPL2] HowTo flash everything ;)

1,115 posts
Thanks Meter: 63
 
By bepe, Retired Recognized Developer on 4th January 2010, 10:57 PM
Post Reply Email Thread
5th January 2010, 06:46 AM |#101  
taiseer999's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 164
 
More
Brilliant as always Bepe
 
 
5th January 2010, 07:00 AM |#102  
Senior Member
Thanks Meter: 1
 
More
great thanks to Bepe et Cotulla

really pleased to see Bepe again

i followed you when you made some diamond roms and you were the best cooker !!!

do you cook again ? it would be a great new !!
5th January 2010, 07:08 AM |#103  
Senior Member
Thanks Meter: 19
 
More
worked like a charm,

thanks alot
5th January 2010, 07:09 AM |#104  
Member
Thanks Meter: 8
 
More
Thank you very much. Just installed it and worked flawless.

Now let the flashing begin!
5th January 2010, 07:30 AM |#105  
fards's Avatar
Inactive Recognized Developer
Flag Currently Reverse Engineering 42
Thanks Meter: 1,679
 
More
Quote:
Originally Posted by Da9L

Something i have never understood.

What difference does spl 200 does over than this spl 142? I mean, this is completely unlocked, so there is no limitations, so whats the idea of getting a newer version? Can anyone tell me?

And btw. thanks for your awesome work!

spl200 appears to contain some differences intthe way audio is handled. it also needs the corresponding oemxip and drivers to get the best out of it.overall its a lot quicker than those based on spl 142.
downside is that its a lot longer and more convoluted process at the moment to get to a decent workable rom state.**
spl 200 we have at the moment is mfgr so cid unlocked.

sounds like bepes is security unlocked rather than true hardspl if it can be over written by any spl...

were also seeing new spl coming out of htc quite quickly at the mo (compared to their usual speeds anyway) so we may need to update the spl to get use of the latest features..

**I do have a rom on 200 pm me if you want to try it.as the process is convoluted to get there I haven't posted it yet.as it s appears even using this is above seem peoples ability, never mind something that involves several stages..
5th January 2010, 07:47 AM |#106  
Senior Member
Flag Near to PARIS
Thanks Meter: 4
 
More
Thanks a lot for this great work !!

I juste have a question :
I actually use miri's v1.1 Rom
If I install HSPL, it will hard reset my Hd2 ?

I read all this thread but I m not sure ....

Thanks a lot for your help.

Regards

Caste23.
5th January 2010, 07:49 AM |#107  
miri's Avatar
Retired Recognized Developer
Flag Tirana
Thanks Meter: 14
 
Donate to Me
More
No, it will not. You can flash it without worries.

Quote:
Originally Posted by Caste23

Thanks a lot for this great work !!

I juste have a question :
I actually use miri's v1.1 Rom
If I install HSPL, it will hard reset my Hd2 ?

I read all this thread but I m not sure ....

Thanks a lot for your help.

Regards

Caste23.

5th January 2010, 08:03 AM |#108  
optiknerv's Avatar
Senior Member
Flag Ellesmere Port
Thanks Meter: 99
 
More
Now with hardspl would it be recommended to mtty device in between flashes like i used to do with my diamond? Same commands as my good friend mysticgenius's thread?
5th January 2010, 08:23 AM |#109  
Senior Member
Flag Near to PARIS
Thanks Meter: 4
 
More
Wooow !!!
Thank you very much. Just installed it and worked like a charm.

Caste23
5th January 2010, 08:25 AM |#110  
PaoloWeckl's Avatar
Senior Member
Flag Naples
Thanks Meter: 1
 
More
great work! thank you everybody!
5th January 2010, 08:28 AM |#111  
t-dkp's Avatar
Member
Flag Paris
Thanks Meter: 5
 
More
Nice release! You are the best
Post Reply Subscribe to Thread

Tags
but dont upgred rom, xda.com

Guest Quick Reply (no urls or BBcode)
Message:
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes