FORUMS
Remove All Ads from XDA
Honor 7x
Win an Honor 7X!

[07 JAN] HTC ACE - FULL ARABIC 1.83.415.4(v1.2)[Raf+Mde 1.9]

2,482 posts
Thanks Meter: 4,266
 
By dungphp, Senior Member on 3rd March 2011, 11:08 PM
Post Reply Email Thread
20th May 2011, 10:53 AM |#101  
OP Senior Member
Flag Ha Noi
Thanks Meter: 4,266
 
Donate to Me
More
battery %: http://www.multiupload.com/GH7147GVZ8 (flash via CWM)
The Following 3 Users Say Thank You to dungphp For This Useful Post: [ View ] Gift dungphp Ad-Free
 
 
20th May 2011, 10:55 AM |#102  
rimonayoub's Avatar
Senior Member
Flag Sydney
Thanks Meter: 29
 
More
Quote:
Originally Posted by rimonayoub

I cant recieve nor send mms, I checked the APN settings but no luck, is there anyone else experiencing this?

Anyone?

Sent from my Desire HD using XDA Premium App
20th May 2011, 02:16 PM |#103  
adazamim's Avatar
Senior Member
Flag Cairo
Thanks Meter: 131
 
More
Quote:
Originally Posted by rimonayoub

Anyone?

Sent from my Desire HD using XDA Premium App

Hi there, rimonayoub,
I have tried the MMS and it worked, just fine.
Refer to this site and create an APN for your carrier's MMS services.
http://www.activexperts.com/xmstoolkit/mmsclist/

Settings -> Wireless and networks -> Mobile Networks -> Access Point Names ->(Menu Button) and create New.

Good luck,
The Following 2 Users Say Thank You to adazamim For This Useful Post: [ View ] Gift adazamim Ad-Free
21st May 2011, 12:34 AM |#104  
rimonayoub's Avatar
Senior Member
Flag Sydney
Thanks Meter: 29
 
More
Quote:
Originally Posted by adazamim

Hi there, rimonayoub,
I have tried the MMS and it worked, just fine.
Refer to this site and create an APN for your carrier's MMS services.
http://www.activexperts.com/xmstoolkit/mmsclist/

Settings -> Wireless and networks -> Mobile Networks -> Access Point Names ->(Menu Button) and create New.

Good luck,

Thanks but I've tried that, but no luck, can anyone from Australia verify that mms is working for them?
21st May 2011, 12:37 AM |#105  
rimonayoub's Avatar
Senior Member
Flag Sydney
Thanks Meter: 29
 
More
Maybe my cwm flash size is not right, i flashed using the following:

misc ya 1M
recovery rrecov|ro|nospr filesize recovery-raw.img
boot yboot|ro 5M
system ya 180M
cache ya 5M
userdata ya|asize|hr allsize

Should I change anything? thanks
21st May 2011, 04:02 AM |#106  
adazamim's Avatar
Senior Member
Flag Cairo
Thanks Meter: 131
 
More
Quote:
Originally Posted by rimonayoub

Maybe my cwm flash size is not right, i flashed using the following:

misc ya 1M
recovery rrecov|ro|nospr filesize recovery-raw.img
boot yboot|ro 5M
system ya 180M
cache ya 5M
userdata ya|asize|hr allsize

Should I change anything? thanks

These are my configurations:


misc ya 1M
recovery rrecov|ro|nospr filesize recovery-raw.img
boot yboot|ro 10M
system ya 180M
cache ya 10M
userdata ya|asize|hr allsize

After first boot and without adding any apps,accounts or syncs I have 206 Internal Memory free.
The Following 2 Users Say Thank You to adazamim For This Useful Post: [ View ] Gift adazamim Ad-Free
21st May 2011, 01:56 PM |#107  
Sab3elbromba's Avatar
Senior Member
Flag New Cairo, EG
Thanks Meter: 70
 
More
I have to thank you for this amazing rom, perfect!

Sent from my HTC HD2 using XDA Premium App
21st May 2011, 02:43 PM |#108  
Junior Member
Thanks Meter: 1
 
More
Hello,

Can anyone please post a link to cwr 180M to use for this rom .. thanks
21st May 2011, 03:28 PM |#109  
Quote:
Originally Posted by Malek Hammoudeh

Hello,

Can anyone please post a link to cwr 180M to use for this rom .. thanks

download any cwr e.g 150m recovery and open flash.cfg in word and change 150m to 180m and save
The Following User Says Thank You to najib82 For This Useful Post: [ View ] Gift najib82 Ad-Free
21st May 2011, 04:38 PM |#110  
adazamim's Avatar
Senior Member
Flag Cairo
Thanks Meter: 131
 
More
Quote:
Originally Posted by Malek Hammoudeh

Hello,

Can anyone please post a link to cwr 180M to use for this rom .. thanks

Hi malek,
go to this thread,
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=898913
download the whatever CWMR you want,
Unzip in a folder,
Open flash.cfg via notepad.
Change values to best suit the build.

Good luck.
The Following 2 Users Say Thank You to adazamim For This Useful Post: [ View ] Gift adazamim Ad-Free
22nd May 2011, 01:16 AM |#111  
beston94's Avatar
Senior Member
Flag Stockholm
Thanks Meter: 432
 
More
English?
Is this only arabic or can it be english too?
Post Reply Subscribe to Thread

Guest Quick Reply (no urls or BBcode)
Message:
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes