FORUMS
Remove All Ads from XDA

Old Q&A-Thread - This Thread will be split into multiple KB-Thread soon

342 posts
Thanks Meter: 377
 
By pakidermo5000, Senior Member on 24th February 2014, 10:38 PM
Post Reply Email Thread
2nd December 2016, 06:18 PM |#22001  
Senior Member
Thanks Meter: 1,521
 
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by xcuter

I'm not sure what type But its from Pumpkin 8" for 2010 Prius. I know it has rk3188 cpu. I tried the reset button but it doesn't help. It goes back to the Toyota logo after i press the reset button. was working fine then juts yesterday it started doing this.

Try holding down power and reset at the same time, releasing rest, then releasing power.
2nd December 2016, 08:18 PM |#22002  
Member
Thanks Meter: 11
 
More
Quote:
Originally Posted by typos1

Try holding down power and reset at the same time, releasing rest, then releasing power.



That's gets me into recovery . Should I try to update the rom?


Sent from my iPhone using Tapatalk
2nd December 2016, 08:25 PM |#22003  
Senior Member
Thanks Meter: 1,521
 
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by xcuter

That's gets me into recovery . Should I try to update the rom?


Sent from my iPhone using Tapatalk

Well, only if youre 100% certain you have an MTCB/C head unit, if not it would be best to try and recover it and check what unit it is first.
2nd December 2016, 08:42 PM |#22004  
Member
Thanks Meter: 11
 
More
Quote:
Originally Posted by typos1

Well, only if youre 100% certain you have an MTCB/C head unit, if not it would be best to try and recover it and check what unit it is first.

I know i had Malaysk ROM flashed on it about 2 years ago. I've never updated it. At this point not sure what other options I have. I know my cpu is rk3188 and the resolution is 800X480. Is there a new stable ROM you recommend?
2nd December 2016, 08:57 PM |#22005  
Senior Member
Thanks Meter: 1,521
 
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by xcuter

I know i had Malaysk ROM flashed on it about 2 years ago. I've never updated it. At this point not sure what other options I have. I know my cpu is rk3188 and the resolution is 800X480. Is there a new stable ROM you recommend?

I dont do recomends really, theres 3 to choose from - @Malaysk's, @dsa8310's and @booroondooks, I use booroondooks (the on in the "Interesting ROM with FUSE . . " thread.
7th December 2016, 07:53 AM |#22006  
Senior Member
Thanks Meter: 25
 
More
I have Roadmaster AN-1101u with android 4.2.2 and cpu rk3066, i found out that it doesn't have a recovery partition. The only way to install updates is through the settings menu. The manual says that the update should be on the SD card, i put update.img and update.zip on the sdcard and go to system update in the menu, the device restarts but nothing happens. Any advice ?
7th December 2016, 11:00 AM |#22007  
Senior Member
Thanks Meter: 1,521
 
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by ahmedsalah83

I have Roadmaster AN-1101u with android 4.2.2 and cpu rk3066, i found out that it doesn't have a recovery partition. The only way to install updates is through the settings menu. The manual says that the update should be on the SD card, i put update.img and update.zip on the sdcard and go to system update in the menu, the device restarts but nothing happens. Any advice ?

What MCU do you have ?
8th December 2016, 12:42 AM |#22008  
Member
Thanks Meter: 0
 
More
Quote:
Originally Posted by tt40

So, I had a unit working perfectly fine for a couple of weeks and and... it just stopped working. Turned on the car on a really hot day and .. nothing. Does not boot anymore. I press power button - nothing. The unit is dark and silent. No response.

So, I pressed Power+reset and it pops-up the recovery screen. Rebooting does nothing. Just goes back to black screen.
Then I re-installed Malaysk ROM and an MCU (both worked previously just fine) from an SD. The installation looked OK. The last i saw was "rebooting" and ... nothing again after that.

Any ideas as to what else I could try?

I know this is really old, but no one every replied to this guy. I just recently started having the same problem. I've had by until for over a year and a half and no problems. I have the Eonon GA5153 KLD unit. I've tried installing different roms and mcu's. They all install fine, but then just nothing when reboot. Just a black screen after being in recovery and installing fine. Any suggestions?
10th December 2016, 08:32 AM |#22009  
Senior Member
Thanks Meter: 25
 
More
Quote:
Originally Posted by typos1

What MCU do you have ?

MCU version 4.3.11-1-00-635101-150126
10th December 2016, 10:44 AM |#22010  
Senior Member
Thanks Meter: 1,521
 
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by ahmedsalah83

MCU version 4.3.11-1-00-635101-150126

Thats not an MTC device, youre in the wrong forum, you need the "Android Auto General" forum.
14th December 2016, 05:50 PM |#22011  
makes2068's Avatar
Senior Member
Flag Hambrücken
Thanks Meter: 104
 
More
Quote:
Originally Posted by Malaysk

Launcher KLD
Attachment 3436823
Launcher JY
Attachment 3436824
Launcher Next Launcher
Attachment 3436825

Please need launcher from KLD like in the first picture.
The one with the square icons.
As apk for my 1024x600 unit.
Post Reply Subscribe to Thread

Tags
android 4.2.2, android 4.4.4, autoradio, car dvd, rk3066

Guest Quick Reply (no urls or BBcode)
Message:
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes