FORUMS
Remove All Ads from XDA

[REF] [Sense 2.5 tweaks & mods][CABS] Last updated 12/02-2010 -10:20

2,496 posts
Thanks Meter: 959
 
By smaberg, Inactive Recognized Developer on 14th November 2009, 11:11 PM
Post Reply Email Thread
8th January 2010, 07:10 PM |#501  
bouya_k's Avatar
Senior Member
Flag Geneva
Thanks Meter: 22
 
More
thanks a lot for all these cabs
9th January 2010, 12:04 AM |#502  
Senior Member
Thanks Meter: 0
 
More
hello!
any tweak to disable sound on phone keyboard and to increase ring + sms volume?
thanks
9th January 2010, 12:08 AM |#503  
Member
Flag Zwolle
Thanks Meter: 0
 
More
Can someone make a cab that gives the weeknumbers back on the calander.
It's been moved in Sense.

These are great cab files!Thanks!!
9th January 2010, 01:01 PM |#504  
Junior Member
Thanks Meter: 0
 
More
Touch X BG all tabs -Background all tabs both level 0 and level 1 -WORKING new version 22/11-09 (for rom 1.43 and 1.48 without 16/20 quicklinks)(not animated wallpaper) (rapidshare)

^^ if i download this file, i get all the cabs and tweaks? or am i mistaken?
im sorry, im not that good at english
9th January 2010, 06:45 PM |#505  
Senior Member
Flag Diemen
Thanks Meter: 0
 
More
i tried the keyboard desensitizer if thats what its called... works pretty nice. typing is better
9th January 2010, 09:29 PM |#506  
mb's Avatar
Senior Member
Flag ▂ ▃ ▅ ▆ █
Thanks Meter: 52
 
More
YEEEEEEEEEESSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS!!!!!!!!!!!!

I have a working 3G button in Comm Manager without having to hack the registry or learn Taiwanese!

Thank you so much. I have been waiting for this since I got a HD2. Why HTC never put the button for the default Comm Manager is beyond me.

Genius.
9th January 2010, 10:01 PM |#507  
XTREEM|RAGE's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 0
 
More
Quote:
Originally Posted by smaberg

well my datadisconnect cab is made from htc application, and all it does is to disconnect active connections, not push services.

I use push and always has, I reflashed my phone about 20 times, and always use this app. and still no issues.

my guess is that something else is causing this, or another app don't play along with mine.

Ok tnx for the clarification!
9th January 2010, 11:51 PM |#508  
Member
Flag Lisboa
Thanks Meter: 6
 
More
hi

Can, someone help to retrive Touch_X_Homescreen_Flip_clock.cab.... Not been able to get in Rapishare....EVER!!!!


saludos
10th January 2010, 12:01 AM |#509  
pedmond's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 139
 
More
Quote:
Originally Posted by winstrollfilipe

hi

Can, someone help to retrive Touch_X_Homescreen_Flip_clock.cab.... Not been able to get in Rapishare....EVER!!!!


saludos

There you go.
Attached Files
File Type: cab Touch_X_Homescreen_Flip_clock_OFF.cab - [Click for QR Code] (21.8 KB, 107 views)
10th January 2010, 12:03 AM |#510  
Member
Flag Lisboa
Thanks Meter: 6
 
More
Quote:
Originally Posted by pedmond

There you go.


Hi

Thanks a lot!!!

saludos
10th January 2010, 01:27 AM |#511  
Junior Member
Thanks Meter: 0
 
More
greetings
just to see if a way has been made to allow SPB Mobile shell and windows Sence work simultaneously on HTC HD2
Post Reply Subscribe to Thread

Guest Quick Reply (no urls or BBcode)
Message:
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes